Erkekler değil ama kızlar nedense bunlardan korkuyor genelde:)) Büyük olanlarından görürseniz evinizde ne yaparsınız?
boris_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılbir kere üstümde gördüm zannettim evimiz iki katlı benim odam üst katta koşarak aşağıya indim ama çığlık ata ata annemler falan herkes ayaklandı dedim odamda böcekkk var tarantula gibi bişeydi kocamandı kaçtım falan herkes gülmeye başladı odaya çıktık heryerin altına üstüne baktık hiç bişey bulamadık sonra yattım tekrar gördüm yine koştum kaçtım bu sefer diyorum saklanıp sizin gitmenizi bekliyor yicek bak bu beni meğersem hırkamın üzerindeki amblem miş 😂😂😂 karanlıkda öyle görmüşüm 😂😂😂 gerçek böcek olsa kim bilir neler yapardım 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Böcek fobim var napıyım ağladığımı bile bilirim bana dokunduğunda hele ay Allah korusun
En İyi Cevaplar
O an kulaklarim kapaliysa igrenmekten aciliyor. 2-) yaz kis bir usume gelir 3-) kasinma 4-) yikanma ihtiyaci 5-) böceğin gecmis olabilecegi guzergahlara ugramadan hareket etmek 6-) ola ki bocegin yurudugu yerde yurumusum farkinda olmadan o zaman tekrar ayni semptomlari yasamaya baslarim.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
177
+1 yılKöy evine gitmiştim, nine vardı uyanmasın diye cep telimin işiğini açtım ve onun uyuduğu odadan mutfağa geçiliyordu uyandırmim dedim gece 2-3 falan. Tam mutfağa geçecekken siyah kocaman hamam böceği gördüm okadar iğrenip korktum ki çığlık atmaya başladım, nine de sıçradı nooooldu diye kalbi duracaktı kadınında okadar bağırdım koltuğa nasıl çıktım bilmiyorum. Hay allah bu minnacık şeydenmi korkuyon diyip işiği yaktı hamam böceğini aradı buldu aldı attı dişarıya 😀😀😀
04 Yorumla- +1 yıl
Ya ben kurbağa falan da korkuyorum örümcek sıçan
- +1 yıl
Amin 😑😑
+1 yılbir yerde böcek, buna kelebek de dahil, bu tür şeyler olursa olsun genelde odayı terk ediyorum salona falan geçiyorum tabi bu böcek uçmuyosa bazen o ortamda kalırım gözlerimle kontrol ederim o böceği nereye gittiğine falan sonra üzerine basmayım veya görüp korkmayım, nerde olduğunu biliyim diye.
00 YorumlaKalbimden vurdun beni bak şimdi. Öl de daha iyi evde gördüm 1 hafta ağladım resmini bile görmeye dayanamıyorum o derece ileri seviye vi huylanma korkudan ziyade ve alerjik reaksiyon gösteriyor vucudum psikolojik olarak
02 YorumlaBeni böyle bir soruya Nasıl davet edersin 😱yatağımın yanındaki duvarda görmüştüm geçen yaz. Evden çıktım pijamalarla apartmanda bekledim öldürülünceye kadar. Ürperdim bak yine
01 Yorumla
+1 yılgeceleri tuvalete ya da su icmeye kalktigimsa cok sık goruyorum uyku durumuma gore ya oldurmeye calisiyorum ya da kacmasina izin veriyorum. sonucta uykum var ve odama girmedigi surece sorun yok :d
01 Yorumlabikere evin kapisi acik kalmis odama girmis sabah uyandigimda yorgani kaldirip yataktan cikcaktim yorgani kaldirinca hamam bocegiyle karsilasnca yataktan düşmüştüm felaket korkarim😂
03 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen eskiden hamam böceği besliyordum. Bir ara dışarıdan bulduğum salyangozu eve getirmiştim, kabuğu yoktu. Babam evde daha hızlı ölür, doğal ortamına bırakalım dedi. O yüzden dışarı geri bırakmıştık.
05 Yorumla- +1 yıl
Hamam böceğini bir kaç yıl önce beslemiştim. Yine olsa dışarı bırakırım. Salyangozu da bir kaç ay önce eve getirmiştim. d Yine olsa dışarı bırakırım. Çünkü dışarıda yaşama ve üreme şansları daha çok. Böcekler omurgalı canlılardan daha dayanıklı, çünkü iskeletleri dışlarından vücutlarını sarıyor.
- +1 yıl
Tiksinenleri anlıyorum ama korkmak çok yersiz. Bende tiksinme duygusu yok :D
+1 yılYa ben eskiden baya korkardım da şimdi görünce hiç paniklemeden sakin sakin gidiyorum alıyorum ilacı sonra böceğin yanına gidiyorum ilacı boca ediyorum üstüne sonra da peçeteyle alıp çöpe atıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Yakın zamanda hayır
Gider öldürürüm napıcam oturup karşılıklı çay içmeyeceğimize göre 😂
26 Yorumla
+1 yılbizim evde var hemde çok var biz kanka olduk artık hatta 2 tane de fındık faresi var gece tuvalete kalktığımda görürüm konuşurum onlarla 😄😄
09 Yorumla- +1 yıl
ben böceklerin farelerin için de büyüdüm, durumumuz olmadığı için bodrum katta tek odalı çok kötü bir evde yaşadık faresinden tut hamam böceklerine kadar vardı hemde kocaman kocaman, geceleri uyuyamazdım yorganın üzerine doluşurlardı haliyle alıştım şimdi onlarla konuşurum öldürmem ezmem :)
- +1 yıl
yaza doğru mecbur ayrılacağız abimler evi ilaçlatacakmıs sağlık olsun 😄
- +1 yıl
yapabileceğim bişey yok ben seviyorum ama kardeşlerim korkuyor :)
- +1 yıl
Kiz deli. Gece vakti bir cop poseti koy tmmi. Ucuna kus yemi koy. Posetin sonuna dogruda koy fare arkalarda oldumu zatenn posetin sesini duyarsin. Hemen egil tut poseti agzindan. Bagla containeria at. Taktik cok iyi. Bizim evde 15 temmuzda bir fetocu fare basti. 1,5 ay yawru fareyi yakalayamadik. Komsu geldi sagolsun gece kaldi bu taktigi yaptigi kurtulduk. Belliydi yokss cikmazdi o fare iyice yerlesmisti. Egitilmis mubarek😄. Fareler cok pis baktariyel hayvanlar. Ne yap ne et yakala. ortaligida temiz tut.
- +1 yıl
fetocu faremi hahah krize girdim şu an yemin ediyorum 😂😂😂 taktik güzelmiş valla ama lanet olsun ki odaya girmiyor sadece karidor da geziniyor 1 defa abimin odasına gitmişti kolunda gezinmiş ah keşke bana da gelse bii 😂😂
- +1 yıl
Hahaaaa sorma tamda 15 temmuz gecesinde girdi, baskin yapti bize😅 ah o fareler cok fenalar. Fare zehri felan koyunn birsy ypin kiz ben o evde yasamazdim. Komsu gelene kadar son gunler ben evi terk etmistim aile zaten tatildeydi. 3 gun ablamda yattim walla resmen teslim oldum fareye. Bizimkisi birde perdeye tirmaniyodu bildigin tavana yapisiyodu. Ah ne fareydi o tam bir jerry😤😖 ah neyseki komsu geldi yakaladi 🙂
- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmam ki böceklerden, fareden bile korkmam. görürsem ilaç sıkar öldürürüm ya da imkan varsa peçeteyle tutar aşağıya atarım
09 Yorumla- +1 yıl
Kocaman görmüştüm bir keresinde, ozaman terlikle vurdum öldürdüm, ama şimdi olsa kıyamam heralde ya ilaç sıkarım ya da tutar atarım, bilmem diğer kadınları ama ben çok cesaretliyim.
- +1 yıl
Fare öldürdüm çocukken, jardon mu ne ismi tam bilemiyorum ama kocamandı, şimdi olsa yine korkmam ama vicdanım elvermez öldürmeye
- +1 yıl
Aynen kedi kadar olur bazen, çocukken yazın bir akrabağanın evine köye gitmiştik, orada gördüm, sanırım artık yok ilaçlamalar falan öldü hepsi
- +1 yıl
Yok onlar çok hızlı hareket edemez zaten, sabah üşümüştü galiba aklımda kalan, kaçamadı çok bende öldürdüm ama işte şimdi olsa yüreğim dayanmaz öldürmeye. fareler üzerine atlamaz ya, sadece temas halinde ısırır
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terlikle nişan almakta ustalaştım. Tek hamlede, minimum acıyla bu dünyaya veda ederdi. Gelecekteki kurbanlarım çocuklarım olacak. 😂
06 Yorumla- +1 yıl
Ebat olarak ciddi büyük bir örümcek vardı. Yani göz ardı etme kararı almıştım örümcekleri ya da bir. şekilde camdan atıyordum. Ama böyle nerdeyse bir yumurta kadardı. İnce bacaklıydı ama. Baktım tavanda. Anne terlikleri olur ya polarisin falan, uç kısmını dimdik attım anında can verdi. 😅
+1 yılgörmez miyim bodrumda çok var çığlık çığlığa kaçtım bir de bodrumdakiler uçuyor kakalak deniyor onlara off iğrençti
01 Yorumla
+1 yılŞimdi öncelikle hamam böceği ile diğer böcekler arasında ayrım yapmayalım 😊 ben böceği gördüğümde degil, gördüğüm böceği birdaha yerinde görmediğim de korkarım. Nereye gideceği belli olmaz 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBir yerde böceklerin bilinci olduğunu okumuştum o günden beri daha bir hassas oldum 😐Ben öldüremiyorum zarar vermeden dışarı atmaya çalışıyorum :)))
03 Yorumla- +1 yıl
O korku değil de tiksinme biraz aslında böceğin ne zararı var kendi kedine pıtı pıtı gidiyor :)))))
+1 yılAnnemi veya babamı çağırırım alsın diye, ne yapacağım başka? Zira annem zehirsiz ve sokmayan böcekleri eliyle tutuyor. :/
10 Yorumla
+1 yılYa aslında korkmak değilde insan bir tiksiniyo böyle siyah siyah birşey yürüyo önünden sıkıyosa korkma yani :D
02 Yorumla- +1 yıl
biraz ciddiyet lütfen ne parçalaması yiyede bilir
korkarım ben küçük ve böcek olan herşeyden korkarım misal kulağa kaçan rivayetleri bile beni korkutmaya yetiyor
11 Yorumla
+1 yılOnun oldugu yerden kacarim ama öldüremem😩 tuylerim diken diken oluyo hamam bocegi gordugum zaman
01 YorumlaO ne lan derşm ilk ve sonra terlikle felen öldürrüm :D :D
04 YorumlaDiğer konusunda 604 cevap paylaştı. Soruya bak saçma ne yapcaz alıp faraşla dışarı atarım
01 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bu soruyu görmemezlikten gelirken davet almam cok iyi olmus
Sağol01 Yorumla
+1 yılİlaç varsa sıkarım yoksa odadan çıkarım ama uçuyorsa evi terk ederim 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Yani kolay kolay etki etmiyor ilaç ama başka ne yapılabilir bilmiyorum :)
- +1 yıl
Yok çığlık atmam da kaçarım 😁
+1 yılKucukken hamam boceklerini toplayip, evcilik oynardım. Simdide görsem terligi indirir biyigindan tutar çöpe atarim. 🙊
00 Yorumla
+1 yılöldürürüm ama ezmeden snra kantlarındn tutar dışarı. atarım korkmam pek böcktn
013 Yorumla- +1 yıl
valla gayet kolay öldürüyrm yani dediğin gibi o hızlıları biraz uğraştrr
- +1 yıl
yani şöyle diyeyim sert bişeylw vurduğmuzda sersemler sonra bitane daha yavaşça vurursn ölür bu şekilde... hem sersemlediğinde öldürmedende içerden atabiliriz
- +1 yıl
ewt genelde korkarlar ama sonçta ısrmıyr yani numra yapsada atılır yine
- +1 yıl
ya sen sürüngen diyosnda ben sürüngenlere bakamıyorum bile korkudan yani önümde olsada bakamıyrum
- +1 yıl
ama böcklerden kormuyorum hiç görüntü olrakta korkutucu değiller ki zaten zaralıda değiller sadece işte iren dirici bir özelkleri var.. hangis şey ismini tam bilmiyorm ama uzaktn kelebege bnziyor ismini bilmym valla
- +1 yıl
yok onu tanıyorum bu bajsettiğim böyle kara kara kanatlarıda baya büyük
- +1 yıl
ewt öyle
+1 yılkafasına ip bağlar adınıda hüsamettin koyar evde beslerdim 😁😁
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten korkmam
- +1 yıl
yaw ne korkucam terlikle bir vururum yerde fosil gibi izi kalır 😁😂
- +1 yıl
alışığım ben 😂
zehir sıkarım napcam evcil hayvan yapacak değiliz ya bir tane varsa devamı vardır.
03 Yorumla- +1 yıl
Nerden bileyim adanada olduğunu ayrıca nerde olursan ol kadınlar genelde baya korkuyor:) adana, antalya falan oradakiler resmen hormonlu resmen... Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Okuyan hemcinslerine de örnek olsun:))
Peceteyle alip canli disari atmaya calisirim yoksa artik 😞 ölürrr
05 Yorumla
+1 yıliyreniyorum bir tireme geliyor bana ya icim gidiyor iyyyy
02 Yorumla- +1 yıl
kaciyorum gidiyorum yanimda kim varsa ona diyorum oda gidip olduruyor ya da direk disari atiyor
- Daha fazla (147)
Daha fazla(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem