AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kosarak supurgeyi aliyorum🙈
Elektrik süpürgesi mi yoksa manuel olan süpürgeler mi:)
Bağırırm çığlık atarım
Beni böyle sorulara davet etmez misiniz lütfen
çok tiksinirim ama yapacak bisey yok
Sonuç peki!
ölum
Kadınlar genelde çok korkuyor ya hamam böceklerinden! En son nerede gördün ve nasıl öldürdün ama vurdum öldü diye değil olayı anlat lütfen.. Normal böceklere göre çok dayanıklı ve hızlılar..
hatirlayamiyorum çok oldu ama normalda korkarim tiksinirim yinede bağir çağira vurmaya çalişirim daha çok kirkayak göruyorum çok hizli ve zehirli olduğunu saniyorum bir kaç defa öldurdum
Kırkayak daha beter ya acayip hızlı onlar.. Peki öldürdüğün en büyük haşere hangisiydi boyut olarak onu anlatır mısın hatırladığın kadarıyla? Korkmayan yok resmen kadınlar arasında bunlardan:)
akrep sari olanlari çok buyuk oluyo
bizim oralarda var onlardan zexirli ve iğrenç korkunç
beni soktuda kuçukken ben
Yok artık onu nerede gördün ki burada bir biriyle daha konuştuk o da sarı akrep görmüş ve sarılar daha zehirli olur siyahlardan.. Onu nerede, ne zaman gördün ve nası öldürdün? Ama akrepleri cidden merak ediyorum çok değişik hayvanlar o nedenle vurdum öldü diye anlatmak yerine olayı anlatırsan sevinirim.. Nerede gördün. büyük müydü, ilk görünce ne yaptın, o ne yaptı sana saldırmaya çalıştı mı en son ne oldu falan!,.. Cidden merak ettim:)
yavaş biraz sakin olya
ben özbekistanliyimya oralarda var 10 santim falan oluyorbuyukleri
Napıyım merak edip hepsini sordum bir anda aklıma takılanların:) Ne kadar büyük ya 10 cm cidden varlar mı o kadar!!!
eski evleri bozunca çikiyorlar. bizimki köy olduğu için vardir kuçukken herkezi sokmuştur bikez bile olsun
varlar tabi en buyukleri
başka sorusu olan
Karşılaştığın en büyüğü yaklaşık ne kadardı peki nerede gördün ve nası öldürdün? Öldürürken ne yaptı falan bunu anlatır mısın.. Eminim okuyanlar da bunu merak etmiştir!! Ama bir iki kelime ile değil olayı bize de yaşatır gibi detaylı anlat
yarin daha musait olurum sonra anlaririm uyimam lazim kusura bakma olurmu
anlatsam uzun surer
Ya çok merak etmiştim ya beş dakikanı almazdı:(Benim de uyumam lazım ama meraktan zor uyurum.. sen onu yaz biraz detaylı söz bugün başka soru sormayacağım!
istersen yarin yazarim iyi geceler
Şu an cidden merak etmiştim, çok kötüsün! iyi geceler..
Yarın sen girdiğinde yaz bari uzun uzun, ben unutabilirim ben de girince okurum
Heyy anlatacaktın söz vermiştin!!
musait diildim sarjimde bitmek uzrre yarin inşallah
İstemez istemez anlatma bir daha.. deli midir nedir
tamam
Terlikle kafasina kafasina
Korkmayan çok nadir ama tüm böcekler için değil sadece büyük olan hamam böcekleri için diyorum daha önce karşılaştın mı!
Kaşıntıdan ölürüm böceklere alerjim var
Yani o kesin de sonrası ne olur peki kaçıyosun heralde sen de:)
Evimi ona kiraya veririm
Ya ahaha:)) cidden ne yapacağınızı söyleyin ama!
korkarım işte o derece
bağırıp yardım çağırıyom ev ahalisinden 😊
Allah korusun güvenlik çağırabilirim
Onu yakalayıp ağzına atarım
arkama bakmadan kaçarim🙉
Annemi çağırır ve odanın en uzak köşesine giderim.
ev terligiyi firlatirim uzaktan ölsün diye😞
ben kaçıp babamı çağırıyorum
Evden kaçarım geberirim
Anneme söylerim o öldürür
Terligi alir oldururum
Ama cidden hamam böceklerinin bazıları el kadar normal böceklerle alakaları yok karşılaştın mı hiç öyle olanlarla ve bu arada korkmayan enden kadınlardansın!!
Karsilasmadim
Küçüktü benimkiler
Aslında korkarım
Hoşgelmiş terlik yer camdan aşşağıya uçar 😉
Ahaah bu kadar soğukkanlı olabiliyorsun demek:)) Daha önce hiç karşılaştın mı peki öyle büyükleriyle diğer böceklere pek benzemiyorlar da!!
Kücükken hamam böceği değil ama böcek koleksiyonu yapïyordum asla korkmam 😂
Hadi ya bunu yapan tek kadın olabilirsin:)) Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
Öldürmem asla terlikle sersemletip bacaklarından tutup salıyorum yani böcek olarak da değişiyo hamam böceği olur annem tırtıldan korkuyo 😂 onu alıyorum bide dos dos böceği var çook tatlı üstüne basınca dos dos diye ses çıkarıyo pikniğe gittiğimde bulmaya çalısıyorum 😃
O ne ya öyle bir böcek ilk defa buldum dos diye ses çıkaran :D onu bilmiyorum ama hamam böceklerinin üstüne basınca çok çok kötü bir ses çıkıyorr!!!
hic iyi olmaz o evden ya o gider ya da bn
Daha önce karşılaştın mı peki tüm böcekler değil ama hamam böceklerini soruyorum sadece çünkü kadınlar genelde çok korkuyor onlardan
karşılaştık once bir kisiydi sonra odamin kapisi oba kurdular içeri sizmamalari icin tum gücümle savaştim
Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre..
açıkçası ölmediler biz o evi terkettik en son catal kaşıklik yerinden antenlerine bakiyordum
O kadar görüp ellemezsen tabii oba kurarlar onlar hızlı ürüyor baya:)
Çığlık atıp babamı çağırırım.
Evi satarım gxbzhxbshxb
Su kaynatip dokmustum. Aninda geberdi
Evin içinde miydi çok hızlılar sen suyu kaynatana kadar çoktan kaybolması lazım normalde!
Eve ilk tasindigimizda. Ustune bardak kapattım
Bide küçükken arkadasimla siringayla su enjekte etmistik patlamisti. Niye boyleyim ben bilmiyorum 😂
Sen 45+ yaşında değilsin değil mi:)
Oha 😵zekana hayran kaldim. Nerden anladin 😒😒😒
İnsan kendinde olmayanlara hayranlık duyabiliyor sıkıntı değil!
İyi geçirdin.😅
Sana hediye ederim malum yılbaşı :))))))
Bana bunu mu layık görüyosun, çam sakızı çoban armağanı bile değil bu, ayıp sana ayıp:))
devamlı görüyorum sıkıntı yok evcil hayvanım benim
Hadi ya:)) Ne yapıyorsun peki öyle büyüklerden görünce!
hiç basıyor um
Onlarca kişinin arasından soğukkanlı kalmayı başaran birkaç kişiden birisin:) En son hatırladığın ne zaman ve nasıl öldürdün büyük müydü!! Ama vurdum öldü diye değil olayı anlat lütfen
ben yapmadım
bir tasma takarım mutlu mesut yaşarız 😊😊
Bazıları cidden zaten tasma takılacak duruma gelmiş:))
dimi 😂
Önce bir çığlık sonra çekyatin üstüne uçarım
Böceğe müdahale etmek dışında her şeyi yaparım diyosun yani
olduruyorum ne yapicam o kadar oldurdum ki
Ya genelde kadınlar korkuyor onlardan hatta burada bile onlarca yorum var korkmayan birkaç kişi neredeyse.. Tüm böcekleri demiyorum yalnız büyük hamam böceklerini hatırladığın en son ne zaman nerede gördün ve nasıl öldürdün olayı anlatır mısın normale göre epey dayanıklı ve hızlılar!!
banyoda gece ayagimla ezdim pisligi
neden korkayim ki kucucuk sey faredende korkma farede oldurmuslugum var kizlar neden korkar anlamiyirum
Ya gerçekten abartmıyorum çok korkan var ve sen bu konuda kesinlikle istisnasın... Hatta çığlık falan atıyor bazıları!! Ciddi misin benim tanıdığım kadınlar fare görse çoğu bayılır heralde:)) Fare fındık faresi miydi çok mu küçüktü nerede görüp nası öldürdün fareler cin gibi ya!! Ama olayı yaşıyormuş gibi anlat lütfen vurdum öldü diye değil.. ilk nerede gördün ne yaptın fare ne yaptı gibisinden anlatırsan seviniriz!! Ve seni okuyanlara da örnek olabilirsin:))
anlatayim koydeydim oturuyordum televizyonun onundrydim sandalyedr oturuyordum ayaklarimin altindada sandalye vardi bir baktim geliyor sandelyanin yakinlarindaydi ayagimdaki terligi cikartmamla bur tane vurdum rahmetlik oldu hayvancaz essek kadar olanlarda vardi bizim evde simsiyahti ama oldurdugum kucuktu biraz oldurdujten sonrada altim atdim disari bu kadae
ama sonra acidim lan valla oda hayvan sonucta
Fareyi terlikle öldüren tek insansın galiba:) O da ne vitaminsizmiş terlikle bir vuruşta fare ölür mü:) Buradaki en cesareetli iki kadından birisin yalnız tebrik ederim:) Peki boyut olarak, fiziken öldürdüğün en büyük şey neydi sen cesaretlisin baya onu da böyle hikaye gibi anlatır mısın:)
yavruydu ondan ama acidim sonra
Biraz merak ediyorum çünkü abartısız tanıdığım neredeyse bütün kadınlar bu konularda çok korkak:)
yilan gormusdum ama ben oldurmedim koyde bahcede oturuyoduk but baktim cimenlerin uzerinde bisey amcama soyledim kuregi aldigi gibi bir koydu uzerine ikiye bolundu yilan oldurmedim ama kormamda bizim oralarda yilan cok olur ada gibi yerde yasariz biz hertarafimiz deniz oyuzden yilanlar cok olur
evet oyleler cogu korkar
baska karsima cikmadi oyle seyler ciksa oldururm korkmam
Öyle büyük hamam böceklerinden birini anlat o zaman bir tane pls:)) Zaten fareden çok hamam böcekleriyle karşılaşıyor herkes:)) Ama lütfen fareyi anlattığın gibi hatta daha uzun anlat çünkü önemli olan olay.. Çok hızlı oldukları ve normale göre büyük olduklarından kadınlar çekiniyor.. Ne zaman olduğunu da söyle:)) Bir de çok eğlenceli anlatıyorsun hikaye gibi:)
yaa iste gece kalktim tuvalete herkes uyurdu baktim yerde duruyo oyle aldim ayagimdaki terligi kafasina kafasina vurdum birde cirrrtt diye ses cikti oldu sonra giitdim tuvaletimi yaptim gitdim uyudum bu kadarr tesekurler
Ya hiç kaçmadı mı peki duvarda mıydı buradakiler cin gibi ya hemen jet gibi kaçıyorlar, büyük müydü? Tek hamam böceği leşin o mu:))
kacanda oldu tabi oyleler gercekten cok hizlilar
Tek leşin o muydu peki başka öldürdün mü hamam böceği? Saymadığını biliyorum ama tahmini olarak kaç leşin var bir rakam yuvarla.. mesela fare 1 hamam böceği 5 sinek 10 gibisinden falan:)))
ooo cok lesim var bocek olarak 30 falan olur
Ama bir tanesi anlattın o da binbir ısrarla:((
aaa delimidir nedir anlatdimda ne oldu sanki boceklere karsi neden boylesin yazik degilmi onlarda hayvan nede olsa
Ya saçmala ben sana öldür mü diyorum tabii ki öldürme diğer yorumlarda da bunu belirtim zaten.. Ve bende sana diyecektim en son çok katısın ve hiç affın yok diye
ne bende sana anlamadim orayi
aaa neden oyle degilim nerden cikardin bunu
kati falan dwgilim
Her gördüğünü öbür tarafa yollamışsın ama ben asla öldürmem ki öyle büyükleri öldürsem cinayet işlemiş gibi vicdanen rahatsız olurum
aman be bocek sonucta sinek te olduruyoruz oda var
Sadece fiziksel olarak küçük o da canlı ve acı çekiyor.. Hiç dikkat ettin mi bilmiyorum etmediysen et, hamam böcekleri insanla karşılaşınca birden durup antenlerini oynatıp böyle ön ayaklarını birleştirerek yalvarır gibi hareketler yapıyor..
yaa acidim lan oyle soylryince
Bak şu sorumu samimi cevapla o zaman? Şu an oduğun yerde parmak kadar bir hamam böceğii olsa ne yaparsın.. Ama ne yapacaksan onu söyle saygı duyacağım!
oldurum evde gezmesin bir yerimize falan girer lan disarda olsa yapmam ama evde dolasmasin
Sonra da ben hiç acımasız değilim:)) Hiç kaçan olmadı mı ya elinden sadece buradakiler mi öyle hızlı!!
bilmem
terlikle leşini yere sererim 👊👊👊👊👊
Bunlardan korkmayan kadın çok nadir ya:) Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre!!
bazamın altından bir şey hızla çıktı ben de p sırada yerde oturuyorum hemen terlik bulup onu kıstırıp PATA küte daldım resmen yere yapıştı 👊👊😀😁😀😂😁
defalarca vurduö bir iki vurmayla ölmüyo 👊👊👊
İyi denk gelmiş:) Hayret öyle birden hızla çıkınca nasıl korkmaz bir kadın:))
ben korkmam tiksinirim :) küçücük böcükten korkulur mu ya :)
lisedeyken kızlar sıranın üzerine çıkıp bağırdılar öğretmen de bayandı o da dahil ne oluyor diye sordum hamam böceği var dediler hemen ayakkabımla üzerine basıp haşat 👊👊 ettim tüm sınıf alkışladı beni
Ya bak burada yüzün üstünde yorum var korkmayan çok az:)) Özellikle hamam böceği hızlı ve kurnaz bir hayvan ölü taklidi falan yapıyor ayaklarını kaldırıp yoksa dayanıklılar baya:)) Sen onun öldüğüne emin misin mesela:))
içindeki şeyler oraya çıkıyo paramparça etmeden bırakmam asla 👊👊👊
Bu konuda istisna sayılırsınız kesinlikle o zaman:) Tek leşin miydi pekii o? öyle haşere veya sürüngenler arasından!!
sinekte çok öldürmüşümdür kurbağa da kırk ayakta 😂😁😀😀😂😁👊
Kurbağa zararsız değil mi ama! Valla şaşırttınız beni:) Sen cesursun baya bu konuda kırkayakta illet bir şey.. Kırkayak nası öldürdün onu da hikaye gibi anlatır mısın uzun! Uykum yok ninni niyetine iyi gidiyor, eğlenceli anlatıyorsun:))
kurbağaları küçükken öldürürdüm, evde baktım kırkayak geziyor bizimkiler sağa sola kaçıyorlar terlik kaptığım gibi ezdim onu👊👊...
örümcek ten nefret ederim ve bugüne kadar en çok örümcek öldümüşümdür sayısız leşim var 👊👊👊
Sanırım burada hiçbirinden korkmayan iki-üç kadınsçdan birisin:)) Ama hiçbirini anlatmıyorsun ki ezdim öldü şeklinde olup bitiyor her şey.. Hiç kovalamaca heyecan olmuyor mu hemen tek vuruşta ölüyor mu kırkayak falan:) Hikaye gibi anlatman çok güzel oluyor sınıfta öldürdüğünü anlattığın gibi:))
ya baktım kardeşlerim çığlık atıyor yine ne var dedim , oyuncak maymunun üzerinde koca örümcek var dediler hemen terlik bulma arayışına kardeşimi gönderdim örümceği kaçırmamak adına izledim :) terlik gelince de terlikle yere düşürüp oradan da savaşçı edasıyla ezdum oni 😂😂😂😂
Senin terliğinden ne çekmişler öyle:)) Süpersin ya cidden eğlenceli anlatıyorsunuz:)) Kırkayak nası oldu peki lütfen lütfen ama en uzun bu olsun ne olur ne olur:))
teşekkür ederim :) kırkayağı uzun anlatamam hatırlamıyorum çünkü :)
Ben teşekkür ederim asıl yanıtların için:) Parmaklarını yorduk o kadar:))
rica ederim :)
Dolabın üstüne çıkarım 😂
Odayı ilaçlar kilitlern