AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ayağıma kapalı terlik giyer elime de tabanı sert başka bir terlik alırım 😄😄
Yüzden fazla kişi arasından korkmayanlardan nadir kadınlardasın ama hepsi değil kocaman hamam böcükleri var ya neredeyse kafam kadar onlarla hiç karşılaştın mı!!
Belki de kafan kadar büyük Hamam böceği ile karşılaşmadığım içindir. Cahil cesareti de diyebiliriz buna
Est. kafam kadar kısmını biraz abartıyorum tabii kii:)
çok igreniyorum korkmaktan değil tiksiniyorum ve görür görmez acaip bir yüz ifadesi oluşuyor
Genelde bunu yaşamayan yok zaten kızlarda sonrası için tepkin ne?
yanımda birisi varsa hemen öldür onu derim. yoksada tiksinerek öldürürüm
Ciglik atarim o an kim varsa yanımda ona öldürttürurum ben olsemde yapamammm ayyyy igrenc
kocaman terliğimi fırlatırım :)
Bazıları çok büyük ama ya ben terliği alıp geri bana fırlatacak falan zannediyorum!!!
Iyk
Korkmam. Evi ilaçlatırım
O anda ne yaparsın peki karşılaşma anında? Daha önce hiç denk geldi mi öyle büyükler
Evimde böcek yok. Yazın yılan görmüştüm bahçede komşuyu çağırdım tutum attık. Böceye ne tepki vericem bahçeli bir yerdeysem dışarı atarım yoksa öldürürm
Alırım terliği öldürürüm.
Yüzden fazla kişi arasından korkmayanlardan nadir kadınlardasın ama hepsi değil kocaman hamam böcükleri var ya neredeyse kafam kadar onlarla hiç karşılaştın mı!!
Terlikten küçükse sorun yok.
Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
Genelde bir kağıtla dışarı atarım. Öldürdüğüm şeylerin kaydını da tutmuyorum :))
alır dışarı atarım öldürmem
Hamam böcekleri çok kımıl kımıl ya yakalanmıyor ki öyle hemen!!
tiksinirim ve cakmakla yakarim 😂😂
Yok artık ilk kez böyle bir cevap geldi:) Karşılaştın mı bilmiyorum ama sadece hamam böcekleri için soruyorum bazıları cidden kafam kadar!!
Hayır karsilasmiyim da mumkunse 😅
İşte karşılaşmadan kolay oluyor biraz yakarım, yıkarım falan demek:) normal böceklerle pek ilgileri yok.. Peki bu haşere, sürüngen tayfasından boyut olarak öldürdüğün en büyük şey neydi?
öldürme demeyelim hiç öldürmedim sinek yakiyorum arada 😂😂ama yilan gördüm bana dokunmayan yilan bin yaşasın hesabi dokunmadi yaşadı
Ya yakmak çok canice ama sinek dahi olsa yapmamanı tavsiye ederim!
deli ediyolar beni cikmiyolar cam aciyorum herseyi yapiyorum yok napiyim
Ben o nadir olanlardanım korkmam beni mi yiyecek
Ama büyük çoğunluğun görmüşsündür nası çekindiğini:)) Tepkin ne peki:)
Kendi görşünün altına yaz:)) Tamam işte yani napıyosun o zaman alıp atıyor musun yoksa öldürür müsün?
korkmam. ezerim direk
Onlarca yorumun arasından korkmayan birkaç kişiden birisin:) Daha önce karşılaştın mı hiç peki tüm böcekleri değil bu hormonlu hamam böceklerini soruyorum!!
evet biliyorum neyden bahsettiginizi. korkmam ezerim bu kadar basit. köyde cok karsılastım gözum korkmuyo artk
Genelde kadınlar çığlık atmaktan başka bir şey yapmıyor da bu durumlarda ondan biraz şaşırdım:) Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Okuyan hemcinslerine de örnek olsun:))
Birkaç cesaretli var onlardan da lafı parayla alıyoruz:(
ben korkmuyorum o hayvandan ya
Hem cinslerin arasında kesinlikle istisna sayılırsın o zaman.. Tepkin ne peki karşılaşınca ne yapıyorsun?
karınca gibi bir şey ifade etmiyor yani
Yakalayıp alıp atabiliyorsun yani, bravo o zaman:))
Parfum sikar bayiltirim
Parfümü hiç sallamaz ya onlar normal böcek gibi değiller ki hormonlular resmen
Öldürür dışarı atarım
Bazıları kocaman ama ya gördün mü hiç bilmiyorum da kadınlar çok korkuyor genelde
Kendimden küçük bişeyden neden korkayım ki zararsız sonuçta kalkıp beni yiyecek hali yok
Ama genelde kadınların korktuğunu biliyorsundur heralde ki çığlık falan atanlar var.. Öyle büyük hamam böceklerinden öldürdün mü daha önce ve öldürdüysen nasıl öldürmüştün!
Çok büyük görmedim sonuçta vur terlikle eser kalmaz 😂
İşte görünce işler değişiyor:)) Peki bu börtü böcek tayfasından boyut olarak öldürdüğün en büyük neydi hatırladığın!!
Börtü böcek değilde en büyük fare öldürdüm 😂
Yuhh fareden korkmayan kadın var mı ya:))!! O daha beter lağım faresi miydi yoksa fındık faresi falan mıydı nasıl öldürdün? Ama vurdum öldü diye yazmayın olayı anlatın bildiğin şurada gördüm, şunu yaptım sonra hayvan şunu yaptı en son böyle oldu gibisinden, canlasın olay gözümüzde.. Lafı parayla alıyorus ağzınızdan alallala
Bune merak ya 😂
Aman her şeyi sorgulayın her şeyi.. Allah aşkına bir dışarı bak sonra gel buradaki onlarca yoruma bak.. Çoğu kadın böcek görünce bayılacak gibi oluyor, yetmemiş sen fare öldürmüşsün ve kesinlikle istisnasın bu konuda.. O yüzden merak etmem çok mu anormal sence:S
Bu kadar korkulacak ne olduğunu anlamış değilim bende?
Bende anlamıyorum ki hemcinslerinize sormak lazım onu! Anlatacak mısın polis mi çağırayım!
alerjim var mecbud oldurcem ya da kacicam
Hangisine yakınsın peki daha ne önce be yaptın:)
daha once boyle bisey yasamadim
Eve hamam böceği öldüren tabletlerde koyarım.
Hayır yani o an ne yapardınız!
ıyyyyyy derim :)) korku değil de tiksinti hissederim.
Bırakır mıydınız peki yoksa müdahale edecek cesareti gösterir miydiniz kadınlar genelde ürküyor:)
Öldürürüm. Allah affetsin 🙄
Ama tüm böceklerden değil büyük hamam böcekleri oluyor normal böceklere çok hızlı ve dayanıklı onlardan bahsediyorum ve nedense kadınların çoğu bundan korkuyor!!
ev büyük yaşasın o da sıkıntı değil 😆😇
Korkmuyorum ama yemek yiyemiyorum bir süre 😩
Onlarca yorum var korkmayanlar çok az sayıda:) Karşılaşınca ne yapıyosun peki!
Eğer yanlızsam hiçbirsey yapamam ama yanımda biri varsa zaten beni bilir peçeteyle camdan atıyorlar 😊
kanatlıları mı :D pıs olmasa.. tıksınme var bnde.
İlk etapta kanatsız ama abartmıyorum kafam kadar olanları soruyorum:)) Karşılaştın mı peki!!
hemde cok :D 10 cm olanları var ben sanat merkezının bahcesınde calısıırken yanıma dolusmuslardı lambaya. tıslıolar bıde :D
Ya valla beni anlarsan sen anlarsın ahaha:)) Nemli bir yerdesin o zaman kesin:) bahçede mi karşılaşıyordun onlarla ve bazıları abarttığımı düşünüyor o kafam kadar olanlarla karşılaşınca ne yapıyordun ilaçla duş alıyorlar resmen!!!
evet bahcede :D ben korkmadıgım ıcın yanlarında duruodum mıllet kacıodu. tıksınıorum ama cok pıs. bazıları ekstra large. serce kadar olabılıyorve ustune ucabılıyor :D bırde bızım buralarda tıslayan bocek olur ılk baharda cıkarlar yapısır fılan uzerıne :D
Bir kişi daha dedi yapışkan böcek hangisiymiş daha önce görmedim hiç iyi ki her yerde yok yoksa çoğu kadın falan aklını oynatabilirdi bu yüzden:)) Serçe kıvamındakilerle baş başa kaldığında ne yapıyordun peki ahaha:)) Ama üstüne vurdum, ilaç sıktım değil lütfen detaylı anlatın olayı mühim bir mevzuu onlarca yorum var korkmayan yok neredeyse:))
ben alıyorum onları :D hamama dokunmam pis dıye asırı tıtızım cunku tastaban ceyolarla vurursam o terlık cope atılacak demek ıyy tıslayan bocek dur ornekle gosterım
https://eksisozluk.com/dozdoz--972107
bugguide.net/.../...K090DRU0ORU0K0P0H0KQ00P0R0.jpg
bunlardan bırı ılkbahar yaz gıbı 3 senedır bızım saksıya coreklenıyor
Aa bu sevimli ama ya renkli falan gözlere bak hem daha ufak hamam böceğinden:)) Saçmalama her öldürdüğün böcek için bir terliği çöpe atmıyorsun heralde:)) O bahçede ya da neredeyse karşılaştığın hormonlularla olan bir anını anlat lütfen ya, cesaretli kadınlar neden konuşmak yerine susmayı tercih ediyor:(( :))
ben cok tıtız oldugum ıcın atarım :D zaten oldurmeyı de pek sevmıyorum alıp dısarı atıyorum onları grsen hıc de sevımlı demessın yapıstılarmı cıkmıyorlar walla :D
www.incisozluk.com.tr/.../
Ya zaten bahçede karşılaşıyorsun bir daha nereye atıyosun, bahçeden alıp ofise falan mı atıyosun içerdekiler dertlensin diye :D Peki o zaman böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
Ya en önemli nokta susman şaka gibi:))!!!
atarım ben :D hos oluyo :D yusufluyo mıllet ben akreplı evde kaldım bır basıma bırde fındık farem vardı :D
Ahaha yok artık türünün tek örneğisin:)) Hayvanseverlik güzel de akrep makrep aynı evde yaşanmyacak kadar tehlikeli sanırım:))
bıtane oldurdum dıgererını sallamadım yasadık ıste :) o sekıl
Hepsine bu kadar şefkatli yaklaşıp aralarından bir tanesini öldürmen!!! Dünyanın en şanssız hayvanıymış o ya:))
:D :D
Gece gece sorun ne yq bunu soruyorsun
Ne sorayım? esmer mi sarrışın mı falan mı istiyosun:S
Uzerine bardak kapatip beklerim:))
Hamam böcekleri de bardak kapatmak için fazla hijyenik değiller:)
O bardagi tekrar kullanicagimi kim soyledi?
ben üstune basip. öldürüyorum korkmam ki :)
Genelde normal böceklerden korkulmuyor ama hamam böcekerinden ve özellikle büyüklerinden kadınlar fena korkuyor:) Daha önce karşılaştın mı öyle büyüklerden ve ne yaptın olayı bir de senden dinleyelim!!:))
dedigimi yaptim öldürdum. en korktugum hayvan akrep onu bile ölduruyorum
Yok artık hemcinslerin arasında abartmıyorum cidden istisnasın.. Harbiden akrebi nerede gördün ve nası öldürdün ya çok mu küçüktü emin misin onun akrep olduğuna:))
kardes seni mi koparcam öldürdum terlikle. duvardaydi bu yaz hatta
Sana inanıyorum ama şaşkınım! Yalnız akrep gözümde karizması olan bir hayvandı ama sen o karizmayı çöp ettin neredeyse.. Terlikle akrep öldürmek nedir ya kötü hamam böceği bile ölmüyor doğru düzgün terlikle...
ama akrep oluyor :) benim gibi korkuyla vurursan :) o siddette olur
Gerçi öyle durumlarda börtü böceğe değil de büyükbaş hayvana vuruyor gibi vuruyorsunuz:) Ama olayı harbiden merak ettim ya.. Vurdum öldürdüm diye değil de nerede gördün ilk ne yaptın o ne yaptı sokmaya, saldırmaya falan çalışmadı mı en son ne oldu? Aldı gitti bir merak beni:)
olay soyle oldu memur bey :)
bir yaz gecesi tuvalete giderken koridorun bati yonundeki duvarda sari bir akrep gozume carpti. evde tektim anne babam cardakta yatiyordu. ben de hemen en yakin yerdeki terligi aldigim gibi odaklandim ve akrebe gecirdim terligi. ilk anda les olmadi tabi ki gerci olduysa da ben o korkuyla iki tane daha gecirdim onun pestilini cikarttim ve attim :)
Bu gövde gösterisinden sonra plaket falan vermeliyiz bence site ahalisi olarak:) Bir de sarıymış genelde bilenin aksine sarı renkler daha zehirli olur.. Ben bir yerde okumuştum inanılmaz dayanıklı ve ölü taklidi yapan hayvanlar sen onun öldüğüne emin miydin peki?
ici disina cikti nasil emin olayim baska :) ama sarinin zehirli olduguna emin miyiz beni isirmisti bir sey olmadi. ki ayrica govde gosterisi degil sordun nasil oldu diye anlattim. neden her seyden salak salak korkup ciyak ciyak bagirip kactigimiz fikrindesiniz ki? ben fare de öldurdum yanu bunlar benim icin normal yetistigim ortama gore normal
Sence bunları kafamızdan kuruyor olamayız değil mi illa ki şahit olmuşsundur korkmak bir yana çığlıklar falan havada uçuşuyor, görmemiş olamazsın.. Evet evet eminim sarı renkler siyahlara göre daha zehirli ama Türkiye'deki tüm sarılar zehirli olmayabilir ki genelde değil zaten.. Öldürdüğünün içinden yeşilimsi bir sıvı çıktı mı peki o zehri işte? Kız tam bir korkusuz şövalye ya fare lağım faresi miydi yoksa fındık faresi falan mı:)
lagim faresi degil ya normal ev faresi evcil :)
lagim faresi oldurecek kadar cesur degilim. masAllah kedi gibi olanlari var yer o beni bee
O potansiyeli de görüyorum sende:) Akrepten yeşilimsi bir şey çıktı mı sen onu söyle bi!! Bir de çok katısın bee seni gören gördüğüne pişman oluyor!
icinden cikan seyin rengini hatirlamiyorum ama bir sivi cikti ki bu temmuz ayinda oldu gurban oldugum. :) sivinin rengine gore yalan mi dogru mu diye mi test ediyorsun? ha yani o senin tercihin zaten de alt etme cabasindaysan ugrasma inanmiyorum de gec yani.. kati oldugumu ise dusunmuyorum karsidakine gore sekillenirim
Saçmalayıp durma be sende her şeyi tersten anlıyorsun.. Ne alt etme çabası ceviz kabuğu mu burası.. sana inandığımı söyledim ya başta.. Yeşil sıvı çıktı mı diye sormamın nedeni zehri olabilir o sıvı diye soruyorum.. Ben düşünüyorum ama ve önemli olan da benim ne düşündüğüm!
tamam sen de beni tersledin ödestik. olabilir bilmiyorum o beni isirmadan be onu ezdim ama hala korkuyorum.. :) evet onemli olan senin dusundugun :)
En birinci benim:)
tamam ama been de gayet birinciyim herkes kendi cinsinin birincisi
Sen bu son ters söylemlerinle liderlik koltuğunu kaptırdın
sen de bana gider yaptin heec gusra bahmaa :)
O derece altta kalanın canı çıkar, yaparım tabii
ben altta kalmaam :) akrep gibi ezerim :) 😄😄😂
Yavaş gell yavaş:)
:) hizimi azaltayim
peçeteyle alır atarım ama tüm gün kaşıntı tutar 😂
Peçeteyle tutar pencereden atarım
Normal böcekler neyse de hmam böceği için zor oluyor öyle hem çok hızlılar hem de normale göre büyük!
Pes etmem valla tutarım
Korkmayanlar çok az sayıca, tebrik ederim:)
Direct annemi cagiririm
Ben elimle alıyorum bence korkulacak bir sey yok
Hamam böceğini hele büyükse ele almak sıkıntı olabilir yalnız:)
Elime sığıyosa sorun yok :D
Öyle bir çığlık atarımki komşular polisi arar😃
bagira bagira kacardim öldürun onu diye 😂
Annemi. cagirirdim her zaman yaptığim şey 😀
Kağıtla dışarı atardım😊