AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
tutar disari atarim cunku hic bir hayvanin oldurulmesinden taraf degil hic bir hayvanida oldurmem
Bravo ya gerçekten!
tesekkur ederim herkesin boyle olmasini isterim
Bende kesinlikle, bu duyarlılıkla dünya daha yaşanabilir bir yer olurdu
aynen her canlinin yasamaya hakki vardir
Elime asla alamam öldürmemde oradan sakince uzaklaşmasını beklerim 🙄🙄
Öyle gitmez ki evden ve çok hızlı üreyen canlılar!
😱Üremesin Ozaman ölümlerden ölüm beğensin iyilikte yaramıyor arkadaş
Ya ciddi misiiz uzaylıdan değil hamam böceğinden bahsediyorum hiç karşılaşmadınız mı!!!
Hamam böceği pis bir böcektir iğrençtir hayvan canlı gözüyle bakamıyorum ona ben bakınca bile kaşınmaya başlarım tabiki gördüm ama çok denk geldiğimiz söylenemez sevmem kendisini.
Ben bir şey yapmam kalsın olduğu yerde sonuçta onun da bir canı var
Her ne kadar benimde varsa
Dii mii ne kadar doğru
Böcek fobim var benim on metre ötede bir örümcek görsem çığlık çığlığa bir hal alırım çok sıkıntı öyle bir durumda ışınlanırım bildiğin herhalde
Gordm bir kac kere cok hizli kosuyolar terlikle olduruyorum☺
De mii normal böceğe göre çok daha hızlı ve dayanıklı oldukları için sordum zaten:) Peki en son hatırladığın nerede görüp nasıl öldürmüştün ama vurdum öldü diye değil olayı anlatın lütfen:))
Merdivenlerde oldurdum oldurmek istemiyorum ama mecbur kaliyorum bazen peceteyle alip asagi attigim oluyo☺
Korkmayan kadın çok az ya bunlardan sen de cesaretliymişsin bu konuda:) Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
Bak ama fare gormeye kesinlikle dayanamam 1p km birden kacarim☺
Ondan korkmak hakkın ya ondan korkmayan kadın yok zaten heralde pek:)) Bir önceki yorumda sorduğum soruya cevap vermedin:))!
Buyuk derken sinek orumcek en buyugude karabocek oluyo zaten☺
Okee teşekkür ederim:)
Böcekler iyi hoştur ama yanıma gelmesinler :D Annemi çağırırım gelsin alsın sfjadhad
Evde karsima çıktı o an panikle üzerine ilaç sıktım zehirlenip can çekişirken de üzülüp başında ağladım kız olmak böyle birşey heralde...
Hadi ya tam bir duygu karmaşası genelde ilaçlardan da etkilenmiyor büyükler ama!
Evet bir turlu ölmek bilmedi
bennn terlikle bile öldüremem o kadar iğrenıyorum
bır kere yatağımın altında gördüm valla 15 gün odamda yatamadım salonda uyudum
en tiksindiğim hayvan:(
ilk önce incelerim sonra heryeri birbirine katardım ama öldürmezdim
içimi bir korku kaplar moralim bozulur ağlarım. böcek fobim var çünkü
yakınımda erkek bir arkadaşım varsa onu ararım en olmadı babamı ararım yapacak bişey yok
ciglik atarim... birini bulur oldurttururum... o evdeyken hayatta evde duramam..
kardeşime ya da babama öldürtürüm sonra ilaç kullanırım
Teksen evde!!
kaçarım :D
genel olarak böcek gördügümde basıyorum çıglıgı ve başka tepki veremiyorum 😄
hiç korkmam. hayvan bu ya sonuçta o benden korkuyor kendi halinde bir şey neyinden korkayim.
Evden sessizce çıkarım. Üstüne kapıyı kitlerim naparsa yapsın it 😒
Olduğu odanın kapısını kapatır hızla başka odaya kacarim :D evde biri varsa ona öldürtürüm :D
Hiç bir şey yapmam böcek ve haşerelerden korkmuyorum
İlaçlatırım evi ne yapacağım. Bir kez başıma geldi zaten.
Ya öyle yürüyenler değilde zıplayıp uçan hayvanlar beni daha çok korkutuyo ıyyy bak hatta aklıma geldi ürperdim tiksiniyorum ya
Zıplayanlar değil hamam böceklerinden bahsediyorum onlardan korkmayan kadın yok neredeyse sen karşılaşınca ne yapıyorsun!
Öyle çığlık atıp kacicak kadar korkmam onlardan alıp atamam ya da öldüremem bir çaresine bakarım
Bir kağıt gibi bişeyle yerden alıp kapıya bırakırım
önce bağırırım kaçarım. elektrikli süpürgeyi getirip canice onu çekerim
O şekilde ölmüyorlar ki yalnız eğer sulu süpürge değilse!
sulu süpürge zaten
O zaman evet biraz caniceymiş:) Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
öldüremem ayağımı bile basanam korkarım
ama işte süpürge varsa canice de olsa süpürgeye çekerim
Yazin bu sorunla cok karsilasiyorum artik deneyimliyim :D
Bunlardan korkmayan kadın çok nadir ya:) Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre!!
Gectigimiz yaz evin mutfaginda gordum gece vakti. Balkon kapisi acik oturdugumuz icin rahatca giriyolar iceri. Terlikle vurdum oldu tabi olusunu babama attirdim :D
Ya sizin ordakiler biraz vitaminsiz heralde buradakiler ölmeyi geçtim yakalanmıyor bile ve çok dayanıklılar, ilacı falan sallamıyorlar!!
Yoo cok hizlilar ama beni gormediklerinde oldurmek kolay oluyo arkadan gizlice yaklasiyorum
Tek leşin o muydu peki bu sürüngen, haşere tayfasından öldürdüğün fiziken en büyüğü hangisi?
Yoo baska bisey oldurmedim neden sordun?
Öyle özel bir nedeni yok ama abartmıyorum çevremdeki çoğu kadın küçücük böcekten bile kıyameti koparır:S O yüzden sizleri görünce şaşırıyorum biraz:)
Anladim :D
Gayet soğukkanlı bir şekilde terlikle işini bitiririmm
Tüm böcekler değil yalnız hamam böceklerini karşılaştın mı daha önce büyük olanlarıyla!
Karşılatıysan da olayı anlat pls!
Önce çığlık atar sonra tiksinerek öldürmeye çalışırım 😷
Daha önce karşılaştın mı peki öyle kocamanlarla:)
Terlikle basar öldürurum bide çıtır çıtır ediyor ölürken cok tatli oluyor ashf :D
Ya kada buluyosun ciddi soruyorum hatırladığın öyle büyük hamam böceklerinden en son ne zmaan gördün ve naptın:)) Ama vurdum öldü diye değil olayı detaylı anlat pls nerede gördün ne yaptın, o ne yaptı falan:)!!
Uzaktan tutabilecegim biseyle atmaya calisirim. Örümcek olmasinda
Hamam böceklerini soruyorum çok hızlılar yakalanmıyorlar ki!!
Böcek ilaci
Bir sigara verir beraber yakarik. Eminim insanlardan daha iyidir su ufak tefek bocekler hic olmassa ne olduk ari belli
İşte sıkıntı ufak tefek olmamalarında zaten insan kafası kadar olanı var:)
Birsey olmaz. Canimi skarsa agzina vururum olur
Yalnız bunlardan korkmayan kadın parmakla gösterilecek kadar az! Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
Valla en son elipendi agzina sicmistim ama ilk oldurmeyecektim 😀 baktim kasinio güzel kardeşim vurdum kafasina
En son güzel Türkçe'mizi öldürdün bence:) Allah aşkına şu son yazdığından ne anlamam gerekiyor? ELİPENDİ?:S
Netten bak elipen ne ne degil sonra lugati ogret bana
Elipen ne ya şampuan ismi gibi!! Kesinlikle bir yerde ya da harfte falan hata yapıyosun hiç lolo yapma o yüzden
böceklerden çok korkarım. O odaya hayatta girmem hanngi odaydaysa artık. Babamdan veya abimden almasını isterim. Sonuçta onuun da bir canı var her ne kdr korksamda onu öldüremem.
saygı duyarım kac milyon yıldır dunyada kalmayı basarmıs