çocuklukta hepimizin daha fazla sevdiği bir oyuncağı vardır.
ben mısır bebek hastasıydım:)
peki siizn nelerdir çocukluk oyuncaklarınız ?
ben mısır bebek hastasıydım:)
peki siizn nelerdir çocukluk oyuncaklarınız ?
Rus pazarında kaçak oyuncaklar satılırdı. Starwars serisinden bir arctrooper ım, bir R2D2, bir de Darth vader ım vardı. Bu 3 karakter yüzünden senaryo gereği misafir odasının halısını yaktım, vitrinin camını indirdim, fırındaki salçayı berbat ettim vs.vs. Napayım pahalı prodüksiyonlardı.
bıtane kapısı acılan arabam vardı o bocuk apla :P
teşkler hahah :D
yorum yapmayı bıreak en ıyı cevap sec cabıkkk:PPPdsads
tamam benı guru yapıcan ıns :D
kımseye verme en ıyı hepsı benım :PPP
ac gozluyum doymadım :DDD
telden cık pcye gel yaw :D
tamam ahdı bakalım :D
tamam kolay gelsın :D
tamam :D
Bebeklerim vardı hala duruyo :) Çoğu oyuncağımı ya kırdım ya bozuldu çok yaramazdım yaw :D
Cevap
17Cevap
Poşet poşet misketlerim vardı,birde 4 yaşındayken babamın parasının fazla olmamasına rağmen beni üzmemek için aldığı mikser kamyonumu çok severdim... :)
lego ile değişik şeyler yapardım kepçe helikopter bla bla bla aklına ne gelirse ^_^
Sonra birgün hevesim kırıldı o tip şeylerle uğraşmama kararı aldım. Hani mühendis kafası vardı bende :(
Hayır olmadım..
dikiş makinemi severdim
ara sıra özlüyorum kendisini büyüğünü alsam düşüncesi geçiyor aklımdan sonra bir kenara atacağımı fark edip düşünceyi def ediyorum
Benim bir trenim vardı halıların üstünde hep onunla oynardım :)
Küçük küçük bebeklerim vardı benim onları baya seviyordum. Evlendirip boşandırıyordum falan :)
atarım vardı onunla butun mahallenın cocukları oynardık. bırde agac soymaya bayılırdık kıraz erık nevarsa sıler supururduk ama dallarını kırmazdık seneye bırdaha soyabılelım dıye cok uyanıktık cocukken :)
Çöp kamyonum vardı.bir de olmazsa olmazım barbie bebeğim.
Arabadır,oyuncak askerdir erkek çocuklarına özgü şeyler işte
bilye taso sporcu kağıdı gazeteden para yapıp alış verişe çıkardık falan .D
hahahaha kıyamam ki sana yaaaaaaaaaa
tasolarım vardı benim. taa ki bir gün babam hepsini balkondan atana kadar. aşağıdaki çocukların onları toplayışını görünce oturup ağlamıştım ya
oyuncaktan ziyade oyunlarimiz var...
bilye, yakan top, dokuz tas, gazoz kapagi, met, torna kaykay ... daha bunun gibi coklari...
oooo yas olarak yakiniz belliki... heyyy gidi gunler heyyy... simdi bilgisayar basinda... bizim cocuklugumuz iyidi... simdiki cocuklara uzuluyorum... bilgisayar telefon televizyon...
bana pek oyuncak almadılar
limon sandıklarından araba
Araba ve ucagim vardi. Severdim ama daha cok sevdigim sey : K'nex.
ben hep arabalarla oynardım :)
Daha önce bunu soran olmuştu..
Kukla tavşanım vardı,onunla oynamayı çok severdim.
itfaiye arabası hala duruyor karşımda
araba
maket asker ve hayvanlar
üç tekerlekli bisikletim vardı:)
benim öyle bir sorunum olmadı:D
Araba hastasıydım. Bebekle bazen oynardım.
Tahtadan yaptığım gemim
işeyen çocuk
atım vardı
otobüsüm vardı:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar