Arkadaşlar fairy jar tabletten daha önce hiç kullandınız mı? normal fairy lere göre daha mı iyi acaba? bunların üzerinde professional ibaresi var. sanki daha iyi gibime geliyor ama bilemiyorum. Fairy jar platinum sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak... Fairy jar 115' kullananlar var mı aramızda?fairy jar yorum
Fairy Jar market raflarından çok online satış sitelerinde satışa sunulan bir Fairy ürünüdür. Fairy Jar 115' kullananlar veya 84'lü paketlerini kullanalar oldukça fazla, çünkü çoklu aldıkça fiyat ve kullanım açısından avantaj sağlıyor.
Fairy Jar Nedir?
Whirlpool, Hotpoint ve ARiston tarafından onaylanan bir bulaşık makinesi deterjanıdır. Sanayi tipi bulaşık makinelerinde daha kısa programlarda daha etkili olması adına üretilmiştir.
Fairy Jar Ürününün Özellikleri Nelerdir?
Yukarıda belirttiğim üzere; Fairy Jar aslında sanayi tipi makineler için üretilmiştir. Ancak ev tipi bulaşık makinelerinde de kullanılabilmektedir. İçeriği ise kimyasal olarak aynı olmasına rağmen iki kat daha etkili.
Fairy Jar'ın Platinum'dan Farkı Ne?
Fairy Jar-Platinum farkı, sanırım Jar'ın kısa programlarda iki kat daha etkili olduğunu belirtmesi. Her ikisi de üç farklı bileşen içeren tabletlere ait. Fairy Jar'ın iki bölmeli olanları da mevcut.
Trendyol sitesinde 3005 yorumdan toplam 4,7 puan almış. Bu oldukça fazla memnuniyet demek. Fairy Jar kullananların yorumlardan bazıları şu şekilde;
Diğer Fairyler ile kıyaslar isek bence daha başarılı. Kısa program da bile çok güzel yıkadı. Fiyatı da oldukça uygun. Boşuna platinum plus a dünya para dökmeyin
Beklediğimden daha güzel ve kokusu az diğer çok pahalı ürünlere göre Harika gerçek anlamda tavsiye ediyorum tebrikler 👏
Bu 3. alışım gayet güzel bir ürün. bulaşıklar çok sıkışık olsa bile tertemiz yıkıyor. market fiyatlarına göre çok uygun.
Ürün P&G profesyonelerin tercihi bir ürün kalite olarak içeriğini okursanız deterjan yoğunluğunu okursunuz bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün.
bildiğimiz fairy yine ama üzeerinde jar yazıyor ve professional yazıyor. ayrıca paketin üstündeki tüm yazılar yabancı. bizim türkiyedeki fairylerde belçikada üretiliyor ama en azından paket türkçe falandı. bu komple ithal herhal :)
aynen. bunlar iyi oluyor. parlatıcı vs. koymana gerek yok. at bir tane tamamdır. ama bunların aldınmı platinum unu alacan. diğerleri sanki pek iyi gibi değil.