Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne anlama geliyor?Ve 25 Yaşında bir Bayana " Feyza Hanım " denmesi nasıl olur diye düşünmelisiniz.. Şimdilik Bebek ama hayatının sadece 10 Ayını Bbebek ve 10 yılını Çocuk olarak geçirip diğer kalanını Yetişkin olarak geçirecvek. Yani isim verirken Yetişkin birine göre isim verin. Gidip öyle " Buse, Arzu, Busecik " gibi isimler koymamalısınız diye düşünüyorum. Düşünsene " Öpücük Hanım" alllam yaaa...
Allah bağışlasın bu arada. İnşlh. Analı Babalı büyümek, büyütmek nasip olur..05 Yorumla- +1 yıl
amin..eşim özellikle bu yeni isimlere çok karşı ancak bunu beğendi..)
- +1 yıl
amin inşallah ..hep mutlu,bolluk bereket içerisinde yaşar inş..
- +1 yıl
Benim ismim Feyza otuz senedir çok memnunum seviyorum ismimi Feyzalar aklı başında ağır anlayıslı hanım olur ve bu isim herkeste yok buda cok güzel
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlamı bilindik bişey koymak isim olarak güzel bide ortaklaşa alınmış bir karar ise feyza ismi bolluk,çokluk,verimlilik anlamlarına geliyor :) bence böyle güzel yinede siz bilirsiinz .)
00 Yorumla
Feyza nedir abi senin beğendiğin isimlerde çok demede eşininkileri zaten saymıyorum insan biricik yavrusuna herkeste nerdeyse olan bir isim koyar mı eşi benzeri olmaması lazım bence. Ve o çocuk büyüyünce sizin koyduğunuz demode isimleri beğenmeyecektir azcık o çocuguda düşünün.
11 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben kızım olursa "dünya" koymayı düşünüyorum. Feyza'nın yanına ikinci bir isim gelmedi aklıma
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Bende kızım için Aysima elif ve Feyza arasında kaldım. Ailede beş yaşında hala torunu var. O yüzden elemek istiyorum. Feyzanın yanına başka isim düşündünüz mü normalde tek isim taraftarıyım ama ya çocuk beğenmezse diye kafam karışıyor
00 YorumlaNe olursa olsun ikinci isim koyma tek ismi olsun 2 isimi hiç sevmiyorum hele nur, han, can, kan koyma kendimden biliyorum ileride çocuğun anne hadi şu ismi anladım nur'u niye koydun vs... diyecek emin ol.
13 Yorumla- +1 yıl
nur koysun ki nurlu olsun.
- +1 yıl
nurun anlamı çok güzel ama herkes uyum sağlamak için kızlara ya nur ya da naz eklio..
- 1 yıl
Adım Feyza Nur ve sınavlarda falan neden ikinci ad koyduklarını sorguluyorum... zaten soy adım da uzun. Ve garip olan onlar da bana bebekliğimdwn beri feyza diyor. Hani kullanmayacaksanız neden koydunuz uğraştırmak için mi KDNCKFNG
ela..muhteşem.tek heceli isim etkilidir akılda kalır ilerde meslek hayatındada yardımcı olur.şahsi fikrim çift isim bana itici gelmekte yakında eklemelerle 3 4 isim konmaya başlarsa şaşırmam
00 Yorumlaelif ismide çok güzel bence siz bilirsiniz ama ayrıca feyaz ismi öyle çokta yeni bir isim değil bende elif ve feyza arasında kalırdım feyza biraz ağır basıyor sanki
010 Yorumla- +1 yıl
eşimin ablası bu ay doğum yapıcak onlar elif koyuyor..ben de feyza olsun dedim eşim olabilir dedi
- +1 yıl
ben de eşime dedim yoksa bu elif senin eskilerde felan olmasın dedim:)o da saçmalama ya yemin ederim sırf filmden dolayı vermek istiyorum dedi..
- +1 yıl
ben de o kitabı uzun yıllar önce okumuştum eşime anlatıyordum..bi gün bir baktım dizi yapmışlar eşimle izlemeye başladık onun da çok hoşuna gitti dizi çoğunu izledik...o da bu sime onay verio
- +1 yıl
ben de aynı fikirdeyim.roman çok güzeldi..o karekteri insan kafasında daha farklı şekillendiriyordu..yine de idare eder..şükran rolünü tam oturtmuşlar gibi..
- +1 yıl
birde eşim ben bu ismi ilk defa dizide duydum dio
- +1 yıl
HEM DE NASIL BECERİYOR..ONA ÇOK GÜLÜYORUZ:)
+1 yılFeyza yerine ravza koy. Esin elifi sevdiyse bu ismide sever.
13 Yorumla- +1 yıl
Dinii bir isim. Namazda gözün yokki ezan dinleyesin
- +1 yıl
Ravzayıda söylemiştim..
ömrumde bır tek Feyza tanıdım o da 16 yasında 3 gun once kocaya kactı :)
11 Yorumla- +1 yıl
AMAN Allah korusun..)
+1 yılGüzel isim ama bence Feyza isminin önüne veya arkasına ek bir isim koyma
22 Yorumla- +1 yıl
evt sanki sade kulağa daha hoş gelior
- +1 yıl
Evet sadeyken çok daha hoş.Çift isim hiç bir isimle güzel bir fikir değil bence,ben öyle düşünüyorum yani
+1 yılFeyza ne ya :( Türkçe bir isim seçseniz ya kızınıza , kulağa da çok kotu geliyor , sert boyle
21 Yorumlagerçekten sizin önerdikleriniz hiç güzel değil. ben olsam ben de kabul etmezdim. Ve sanırım zehra veya zeynep olsa güzel olur. ya da Rabia.
03 Yorumla- +1 yıl
:)ah erkekler hep böyle ya
+1 yıleskiden feza füzeleri vardı feyza adını duyunca hep aklıma o gelirdi :) fena değil
01 Yorumla- +1 yıl
:)
feyzabuk veya feyzbuk :D
o nası isin la
irem gizem zaruret menkıbe rengin handan dondan ferhan
potpuri yaptım seçersin birini feyza çok dandik ya17 Yorumla- +1 yıl
o senin görüşün ..anlamını oku istersen
- +1 yıl
senin potpori de çok hoşmuş asıl zaruret koysam millet ne der acaba:)ben de zaruretten koydum derim
- +1 yıl
yoo nie eksiliyeyim ki..senin söylediğin isimler benim hiç hoşuma gitmedi..üzülecek bir durum yok..ayrıca facebook felan değil'' FEYZA''..sizin potporideki isimler ilginç:)
Soyadınız uzunsa çocuğa iş çıkarmayın derim :) sınavlarda filan zor oluyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
evt uzun:)
+1 yılerkek ismi :) eymen
Kız İsmi :) Belin :)
allah analı babalı büyütsün yaı uzun olsun adına laik bir kız olsun Kardeş12 Yorumla- +1 yıl
amin çok teşekkür
Özümcan koyun, güzel isimdir :) elifnaz güzel olur ya da nisasu :) yardımcı olursam ne mutlu :)
02 Yorumla- +1 yıl
eşim elif sultan istio ben istemiorum
+1 yılSezen de güzel bir isim. düşün derim. Feyza kaba geliyor kulağa. Nur u hiç iliştirm yanına zaten..
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin tabi :))
filiz daha güzel :D filize aşık olduğumdan değil :D
12 Yorumla- +1 yıl
hadi hadi:)
Daha güzel ve farklı isimler var onları araştır bence..
00 YorumlaFeyza güzel bir isim, yanına göbek ad koymaya gerek yok diye düşünüyorum, kendi başınada gayet iyi...
11 Yorumla- +1 yıl
EVT.TŞK
ALLAH analı babalı buyutsun :) adı ne olursa olsun bahtı güzle olsun inş
oğlun olursada benım adımı koy bahtı kara yüreği okka anlmına glyo :P06 Yorumla- +1 yıl
:))amin..inşallah..anlamı da ona yansısın hayatı bolluk ve bereketle geçsin inş.
- +1 yıl
çok teşekkürler iyi temennileriniz için..annelik çok kutsal..hani hep anne olunca anlarsın diolar ya gerçekten anlatılmaz,yaşanır..sizin bir yanınız..onun canının acıması,sizin canınızın yanması demek..onun yerine acıyı siz cekmeyi kabu edecek kadar fedakar oluyosunuz..rabbim isteyen herkese anneliği ve babalığı tattırsın
- +1 yıl
hayır bir de oğlum var..
beyza ismi de var aklima bu geldi, Feyza Nur olabilir
11 Yorumlaben çok severim feyza ismini yanına bişey koymayın bence
10 Yorumlakızına facede profil açmak için isin arıyorsun sanırım yine netten.?
12 Yorumla- +1 yıl
kızım yeni doğacak face nerden girsin:)
Beyza ile karıştırılacağından çocuğunuzu istemeden zora sokmuş olursunuz, bir dost tavsiyesidir :) Ayıkla princin taşını.
11 Yorumla
+1 yılElif istenmezmi yaaaaaa :D türküsü bile var :) feyza nur olabilir ..zehra zeynep de güzel
02 Yorumla- +1 yıl
erkekler de hep böle isimlerden hoşlanıo..eşimde kurtlar vadisi hayranı elifi o yüzden koyalı dedi..ablası bu ay doğumm yapıcak oda elif vericek
- +1 yıl
:Du
+1 yılHm.. sevmedim pek.
Ekin, Ece, Elvan gibi isimler olabilir..04 Yorumla- +1 yıl
o tür isimleri eşim sevmio
- +1 yıl
Hm.. O zaman saygı duyarım ben.
Lakin bu bebek seninde bebeğin senin de fikrin sorulmalı gibi :) - +1 yıl
zaten feyzayı ben söyledim..diğer söylediklerimi hiçbeğenmedi sadece bunu beğendi
- +1 yıl
Hmm anladım pekala o zaman
İlla Feyza koyacaksan ya tek Feyza koy ya da Feyza Nur
10 Yorumla
+1 yılbereketi simgeliyorsa yağmurda olur oda bereket bolluk
10 Yorumla
+1 yılO ismi sevmiyorum hem şarkısı filan var sinir bozucu bir durum :(
Su olsun <33 :(00 Yorumlabenim asistan hocamın ismi feyza ya kadın dehşet bir şey çıtı pıtı yerim ben onu :))
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılelif çok tatlı bir isim bence, zehra annemin ismi zeynepte iyidir ben senin eşin değilim demi? :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ben senin ablanım bu doğru...bütün erkekler bu isimleri öneriyo...
- +1 yıl
ben kızımın adını özge koyarım ama çok güzel bir isim bence
+1 yılElif Feyza koyabilirsiniz.olmaz diye bikanun yok hatta bilinen isimler ama 2si bir arada emsali yok
02 Yorumla- +1 yıl
elifi ben koymamakda ısrarlıyım eşimin bu isim çok hoşuna gider:)
- +1 yıl
Seni kırmasın ozaman.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 459 cevap paylaştı. İsimlerin sonuna bir şey eklenmesi hoşuma gitmiyor. Ama sizin tercihinize kalmış.
01 Yorumla- +1 yıl
bazı isimler gerçekten tek hoş oluyor..zaten feyzaya bişi uymuyo
Elfida koy Haluk Levent'in şarkısında geçen isim çok hoşuma gitti hikayesinide okuyunca.
01 Yorumla- +1 yıl
:) elfida bir belalı başımsın diodu haluk levent..farklı..
+1 yılya feyza diye çok illet bir kız vardı onu hatırlatıyo bana objektf düşünemedim bir an :/
00 Yorumla
+1 yılBen Türkçe isimden yana olduğum için Aybike, Tuğçe, Gökçe koy derim:)
10 YorumlaAllah analı babalı büyütsün Feyza Su olabilir bence
21 Yorumla- +1 yıl
amin teşekkür
+1 yılkısa bir isim koy sınavlarda kodlama yaparken sıkılıyo insan :D kendimden biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın ben de çok sınavlara girdiğim için..uzun isimlilere hep üzülmüşümdür..zamn kaybettiriyo:)
+1 yılfeyza koymayin onun jenerasyonunda daha farkli karsilanir dalga gecerler
03 Yorumla- +1 yıl
niçin dalga geçsinler?
- +1 yıl
eski isim cunku fatmagulle es deger
- +1 yıl
feyza bence çok farklı çevremde feyza isminde kimse yok hiç böyle biriyle tanışmadım..ayşe,fatma çok
+1 yılben feyza ismini sevmiyorum hande olabilir ipek olabilir ama sizin kararınız tabi feyza tek başına daha iyi
00 Yorumla
+1 yılasude feyza olabilir. eşinin tercihleri daha güzel.
03 Yorumla- +1 yıl
erkekler hep öyle dşünüo:)bence birde kızların yorumunu oku..
- +1 yıl
hepsini okudum öyle yorum yaptım. illa farklı isim olacak diye yırtınmayın. Sonuçta bu isim tekrar dirilirken de seslenilecek kendisine. Ve ismin manası çocuğun kişiliğinde etkili. Buna göre Allah'ın hoşuna gideceği güzel anlamlı bir isim olsun. Benden söylemesi karar senin
- +1 yıl
feyza da kuranda geçen isimlerden anlamsız isimleri bende istemiyorum..ama illa da çevremde sürekli olan bu isimleride koymak istemiyorum..ya teyzesinin kızının adı ,ya yeğenini adı bu isimler hep var ve soyadlarıda aynı olunca hep karışıyo bu durumu sevmiorum
yanına bişey eklemeyin arkadaşım tam bir kıro olayı o ya da iki isim olursa olabilir feyze ayşe ünalan gibi :D feyzanur iğrençç :O
00 Yorumla
+1 yılBen Ada ve Derin ismini çok beğeniyorum bir dizide vardı bu iki isim çok hoşuma gitmişti :)
00 Yorumla
+1 yılben beyza ismini hiç sevmiyorum.başka isimler düşünebilirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
beyza değil feyza..
- +1 yıl
pardon ama aynı şey birşey farketmiyor ;) bence defne koyun müthiş bir isim
mihrimah koyun hem eski hem modern bir dokusu var anlamıda güzel tarihide var kocanda beğenir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfeyza ne lan ? beyzanın çakması gibi neyse bence biraz döneme ayak uydurman lazım panpa melisa, deniz, hilal, ekin, miray, tuğçe, irem, merve, sinem falan. melisa favorim nedenini boşver :D
02 Yorumla- +1 yıl
Feyza çakma değil Beyza çakma canım Beyza beyaz demek hiç bir anlamı yok
- +1 yıl
Feyza ilim irfan sahibi feyz veren demektir allah katın da kutsal bir isimdir kimsenin ismiyle dalga geçmeyiniz allah da sizle dalga geçerse aklınız şaşar o zaman hiç konuşamaz yazamaz hale gelirsiniz
+1 yılben pek sevmiyorum ama koyarsanız da yanına nur ya da gül eklemeyin derim.
10 YorumlaDaye cok guzel bir isim. Bi padisahimizin dadisinin ismi. Yani bnim cok hosuma gidiypr
01 Yorumlapelin koyun ya bayılıyorum pelin'e bu arada feyza'yı sevmedim
00 Yorumlaİsmim Feyza Yaren. olgunluk sahibi olmak, bolluk bereket. Yaren ise dost demek. Ben çok seviyorum belki düşünebilirsiniz:)
00 Yorumlahazal güzel bir isim bence kumsal ve sahra ismini de beğeniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
hazal güzel
çok güzel :D :D <3 Harikaaa
30 Yorumlaelif olsa daha iyi feyza ne be. bok koyun daha iyi.
12 Yorumla- +1 yıl
bir bayanın ağzına yakışıyo mu sen hiç konuşma daha iyi bence
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok sevdiğim çok güzel bir isim
Feyza Nur olsun20 Yorumlaelif benim ismim. Kesinlikle tavsiye ederim :))
02 Yorumla- +1 yıl
eşimde şiddetle tavsiye ediyo ama elif çok var akrabalarda:)
+1 yılFeyza gayet hoş tek başına da
20 Yorumla
+1 yılyanına nur ya da su ekleme de :(
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 972 cevap paylaştı. Hazal Hazal güzeldir :)
02 Yorumla- +1 yıl
hazal güzel
muhafazakar bir misin?
02 Yorumla- +1 yıl
neden sordunuz?
feyza nur koy. ama koyma güzel isim değil
02 Yorumla- +1 yıl
ablası koyuyor bu aydoğumu var..elif çok var hem
Daha değişik isimler vardır bence..
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!