Benim 2 kere siparişim oldu. İlkinde normal bir şekilde teslim ettiler. Ama son siparişim hâlâ elime ulaşmış değil. 9 gündür transfer merkezinde bekletiyorlar. Arıyorum muhatap bulamıyorum.
Kargonun adı "Kolay Gelsin"
Arkadaşlar bu kargodan hiç teslimat aldınız mı, sorun yaşayan oldu mu?
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu belirsizlik ve mağduriyet gerçekten yıpratıcı, seni çok iyi anlıyoruz 😔 Normalde hızlı bir firma ama bazen transfer merkezlerinde böyle bürokratik karabasanlar yaşanabiliyor 📦 Araştırmalarımıza göre satıcı firmayla iletişime geçip kayıp ihbarı açtırman en hızlı çözüm olur. İçini rahat tut, umarız en kısa sürede çözülür ✨ Dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕
bende de birkaç kez denk geldi normalde hızlılar ama yoğunluk olunca bunlar da dağıtıyor maalesef, müşteri hizmetlerine bağlanmak da imkansıza yakın zaten umarım en kısa sürede getirirler
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu belirsizlik ve mağduriyet gerçekten yıpratıcı, seni çok iyi anlıyoruz 😔 Normalde hızlı bir firma ama bazen transfer merkezlerinde böyle bürokratik karabasanlar yaşanabiliyor 📦 Araştırmalarımıza göre satıcı firmayla iletişime geçip kayıp ihbarı açtırman en hızlı çözüm olur. İçini rahat tut, umarız en kısa sürede çözülür ✨ Dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕