Hayatınızda hiç birilerinin yanında çıplak kaldığınız oldumu?

Merhabalar, çocukken ya da daha büyükken kazara birilerinin yanında çıplak kalmışlığınız bazılarının olabilir. ben 11 yaşındayken bir kız arkadaşıma gitmiştim. annesi ve babası tatilde o ve bizden 10 yaş büyük ablası vardı evde ve temizlik yapıyorlardı. sonra arkadaşımın ablası merdivenin üstüne çıkmış en üstteki camları siliyordu. Ben de bir yardımcı olayım derken o camların sularının olduğu kova tam da kafamın üzerine düştü ve baştan aşağı ıslandım. Sonra banyoya girdik ve tabi sen çocuksun daha kendi başına yıkanıp paklanamazsın dşye ısrar etti ve ben düşürdüm üzerine o kovayı ben temizleyeceğim diyince bir güzel yıkadı beni ve bütün kıyafetlerim ıslak olduğu için balkona astık ve yanlarında öylece takılmak zorunda kaldım birde 9 yaşındayken tatilde yazlıktaydık, denizdeyken çok sıkıştım ve pansiyona kadar gidip tuvaletimi yapmıştım ve ihtiyacımı giderirken mayomu çıkarmıştım sonra denize tekrar gidince mayomun yerinde olmadığını fark ettim ve öğlen 12-akşam 7 deniz kenarında mayosuz takılmak zorunda kaldım buna bakkala gidip su ve atıştırmalık almak da dahil. Sizin başınıza hiç geldi mi böyle olaylar?
Hayatınızda hiç birilerinin yanında çıplak kaldığınız oldumu?