Oyumu açık ara Kayseri'ye basıyorum :)
Kayseri
Konya
Yozgat
Sivas
Adana
Kırıkkale
Mersin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiyenin en yobaz şehri Erzurumdur.. Ramazanda turistin yanağında sigara söndürdüler.. Ölecek olsan hastalıktan Allah rızası için kimse bir bardak su vermez.. Dinen oruç tutman yasak olsa bile yediğini gördüklerinde hemen saldırılar..
Erzurum'u da unuttuk tüh
Diyarbakır nasıl rahat oluyor ki acaba?
Vallaha şu Kayseri'nin allah belasını versin ben o kadar diyorum zaten
Ben Kayseri'de stadyumun arkasında gördüm araba içinde kış günü :)
Birazda İzmir Antalya
Bende erzurumu aradım baya
Kayseri ama neden yobaz diyor Sun yobazlık tan kastın ne yobaz dinine duskun kişilere denir biliyor Sun değil mi
He ya sadece dinine düşkün kişilere denir
Yobaz ile dinin uzaktan yakından alakası yok. At gözlüğü takıp olaylara çok yönlü bakmayan kişilere denir. Bu din olur, bilim olur, siyaset olur fark etmez.
Ben de sana helal olsun diyorum ve oyumu sana uyup memleketime versem bile bu konuda Trabzon ve Konya'ya gitmeden kesin karar verilmemeli uyarısında ayrıca bulunmak istiyorum :)
Kayserili olup Kayseri'nin böyle olduğunu kabul ediyorsan sana helal olsun 👏👏👏
Trabzon çok yoruyo
Teşekkür ederim evet insanımız biraz öyledir bunu Kayseri'nin insanı ve en sevdiğim dostlarım bile dile getirir yani bizi bize sorsan yine aynı cevabı veririz :) :)
Vallaha çevremde herkes yüceltmek için her boku yapıyor gibiler
Ben trabzonda yaşıyorum şu an siz trabzonlumusunuz?
@Kuzeylierkek28 hayır ben kayserideyim izmit kocaeliliyim
Şehir çok güzel başlı başına her yer cennet gibi bilirsin insansız hava sahası olunca her yer miss ama insanı o şehri bir parça lekeliyor maalesef çevrene pek itimat etme kesinlikle onlarda salt şehrini sevenlerden olabilir :)
@Kuzeylierkek28 Hayatımda en kısa süre kaldığım şehir Trabzon'du doğasına, tarihine, yemeklerine her şeyine hayran kalsam da insanları maalesef beni de çok yordu bu nedenle katılırım sana ve orada yaşıyorsan ya da oralıysan Allah yardımcın olsun diyebilirim.. :)
Aslında yobaz şehirleri gökçeada Bozcaada'ya yerleştircen takılsınlar kafasına göre
@Kuzeylierkek28 abi öok güzel fikir diyeceğim ama adalara yazık be
Kendi memleketinde olsa tarafsız olduğun İÇİN tebrikler
Ben teşekkür ederim çok dürüstçe ve samimi yanıtlar verildi görmek istediğimde buydu iyi geceler :)
İyi geceler😊
@Kuzeylierkek28 iyi geceler
Gİresunluyum trabzonda yaşıyorum
Teşekkür ederim :)
Sivası severim falan ama yobazlar yani yazın askılı giyip çıkamazsın bile kolay kolay 😄
Hiç şaşırmadım
Cevap
16Cevap
Türkiye'min şehirlerini böyle bir ayrıştırma içine nasıl koyarsın yazık
İstediğimi koyarım sizene ya
Trabzon. Bu şehirleri toplasan Trabzo'nun %50'si etmez.
Yobaz derken kasıt ney önce bir bunu anlayalım? Yobazlığı doğru bildiğimizdende emin değilim neyse Türkiyem genel olarak güzeldir.
Nerden bilebiliyorsun bilmediğimi kardeş?
Yok sana demedim direk bildiğimizdende yani genel olarak emin değilim herkes herkese yobaz diyor çünkü. Nedir peki açıklarmısın yobazlığı ona göre şehir söylicem?
Yobazlık farklılıklara düşüncelere gelişime saygısı olmayan aşırı tutuculuk yüzünden gerçekleri göremeyen yeniliklere kapalı ve saman altından su yürütüp de ben temizim nidaları atanlardır.
Senin yorumun buysa ozmaan bu söylediklerine uygun neresi olabilir yani baya zıt olacak ama İzmir ve Urfa mesela yani sadece örnek verdim farklı açılardan ikiside uyuyor söylediklerine.
Haklısınız aslında !
Bencede :)
İzmir en yobaz ve sapıgı
Yok Can'ım
Konya, Çankırı, Bayburt, Yozgat, Kastamonu, Muş, uzar gider...
Yobazliktan ne anladığına bağlı.
urfa neden yok amnkym
Aklıma geldi kusura bakmayın
neyse urfalılar diyenlerde benim yorumu beğensin Gazianteplilerde beğensin bu oçlerden ancak böyle intikam alırız karınca gibiler her sokak başından çıkıyolar
Alayının koyayım çiçeğine
ssjksjskjsk ayrıca neden mersin ve adana bu iki şehrimiz uluslararası swinger (eşdeğiştirme) şampiyonasında ülkemizi temsil ediyolar yakıştıramadım
doğuyu koysandın doğuluarınyüzde ytmişi yobaz
Doğu artık tartışmaya açık bile değil herkes bilir :)
Garadenizin bazı kısımları, Angara'dan sonrası, İç Anadolu Bölgesi, Doğu illeri Afyonkarahisar gibi Egeyle pek ilgisi -kültür- olmayan yerler. Yozgat, Sivas vs vs gibi iller.
Konya yobazlikta master yapmis bir sehir diger sehirleri koymakla yanlis yapmisin :)
konya yozgat şanlıurfa..
Güzel Kayseri nerede?
onlar işlerine nasıl gelirse. ucunda para olsun senden benden daha modern olurlar.
Orasıda var tabi
Gayet tabii İzmir..
Tineri bırak
Konya kadar yobaz bir şehir yok kim ne derse desin birine selam veriyorsun bişey soracan suratına bile bakmıyorlar millete kazık atmayı iyi biliyorlar konyada okuyorum bilirim.
Konyada okuyorum şahsen yobazlıklarını görmedim
Kayseri
Sonunda benim kafada biri çıktı ne güzel
90'lara mı döndük şehir mi cezalandırıcaksın?
Tabi ki yozgat ha ha. Link paylasamiyorum hatta mesaj atta komik bisey göstericem asgsgs
bu soruyu soran hiç konyalı görmemiş
En son tanıdığıma baya bir sövüyordum
Konyalıyım ama Konya diyorum
Kayseriiiiii memleketimshshjfkfk
Trabzon
Orada mal kaynıyor
Hakaret Etmicem ama insanı yoruyor
Hiç gitmedim ama sevmem
Yaşıyorum
Allah sabır vere
Teşekkürler😂
Suudi Arabistan= Ğonya