Sorum şu Türkçüler için pkkli olmayan kurtler? ne dusunurler
2-Melez birisi Türkçü olabilirmi (Örneğin Kürt Anne Türk baba )
2-Melez birisi Türkçü olabilirmi (Örneğin Kürt Anne Türk baba )
Terörist olmayan her ne ırka dahil olursa olsun bu Vatanın Bayrağına Tarihine saygısı olan insan gibi yaşayan herkes eşittir gözümde.
Ben Türk'üm. Dostum var çok yakın Batmanlı Kürt'tür. Doğma büyüme istanbullu. 13 senedir beraberiz. Hiç bir derdimizde yok birbirimizle.
Araya nifak sokanlar bir çıkar uğruna milleti birbirine düşman edenlerdir.
Olan garibana olur.
Bu işlerden nemalanan kişilerde ceplerini doldurur.
Aklınızı kullanın bazılarının bilmeden kuklası olmayın.
Kusura bakmayında insan olmak ırktan gelen bir şey değil. Hangimiz isteyerek türk doğduk ya da kürt doğduk? tesadüften öte değil. Ne yani tam tersi sevmediğiniz bir ırkta doğsaydınız şimdi ayıla bayıla övündüğünüz ırkınıza sövecektiniz. Irkçılık yapmayın insan olun insan.
Babam kirim tatari benimde melez sayilirim yani ama Türküm diyorum. Benim icin bu vatanda yasayan ve vatanina ihanet etmeyen herkes benim icin degerlidir bu vatanin insanidir diger hic kimseden ayri tutmam irki ne olursa olsun
Olamaz. Müslüman adam da Türkçü olmaz. Olacaksan Ülkücü olacaksın, Türklüğünle gurur duyacaksın. (Türkçülükte en yüce olgu "Türklük"tür. Kanı Türk olmayan herkes dışlanır. Irkçıdır yani.)
Cevap
14Cevap
Bende kürdüm ama Türkiye vatandaşı bir kürt. Vatan millet aşkı bende sonsuz çoğu insanda yok diyebilirim. Ve Uzman çavuşum çok şükür.
Ne mutlu Türküm diyene!!
Tarihte çok örneği vardır kürtler hiç bir hak sahibi değilken baş kaldırırlar ve istedikleri haklar verilir fakat durduk yere yeniden baş kaldırırlar ve sonucu siz tahmin edin =))) Yani TÜRKÜN TÜRKTEN Başka DOSTU YOK !
Ne Mutlu Türküm Diyene! Kimsenin dna sına bakılmıyor sonuçta
kendini türk hisseden gerçekten hisseden bu ulkenin vatandası hisseden kerkes oyledir benim için.. nerden geldigini inkar etmesine gerek yok... bu vatanın parçası olup sadece iyiligini istesin yeter
Kişiye göre
Saygılıysa saygılı davranırım
Genel konuşmam
Kürt arkadaşalarım dostlarım var vatanıma milletime ihanet etmediği sürece sorun yok kardeşimdir
kürtleri dışlamanızdan bıktım artık keşke kürt olarak doğup dislansaydiniz boyle mk dusuncesizleri
Yardır!
Şu tarafa doğru tepkinizi gösterebiirsiniz ->
pkk lı, terörist, hain bir pislik olmadığı sürece herkese insan gözüyle bakıp öyle değer veririm.
Pkk yandaşı olmayan ve bu toprak parçası üzerinde bulunan tüm insanlar gözümde eşittir.
kurt insanlar bile Turk olabiliyo milliyetçi olabiliyo
1. Türkçüler. Yeter ki kürt olsun diyor.
2. Olabilir.
1-hiçbirini sevmeyiz
2-Türkçü Türkten olur melezden etnikten olamaz.
irkcilarin bir bok farki yoktur
pkklı değilse kardeşdir
Türkün Türkten başka dostu yoktur. 🇹🇷
kürtleri sevmem türkler asildir ben türküm
Türksen övün değilsen itaat et
ne olursan ol barıştan şaşma huzur orda
Çok boş şeylerle uğraşıyorsunuz.
bunlar boş işler.
En iyi kürt...
bunlar boş işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar