Kürtler İrani bir kavim olup. Dar anlamda İran Fars tacik ve Afganlarla dil ve ırk olarak akrabadır. Türk Azeri Türkmen kazak gibi. bir tık genisletirsen akrabalığı Kürtler Hint - Avrupa soyunun Hint kolundan olup yukaridailere ilaveten Hintli Pakistan Bangladesh Nepal akrabadır. Turklerede Moğolları ekleyebilirsin. Bir tık daha üste çıkarsan Avrupa ırkları gelir. Turkler bir tık daha üste çıkarsan Macarlari aile üyesi olarak görebilirsin. ancak Kürtlerin dil ve ırk olarak cecenlerle hiçbir bağı yoktur. Çeçenler Çerkezler osetyalilar ve gürcüler bir millettir ve Kafkas halkı olup hint- Avrupa kavimleri ile birlikte beyaz ırkın ikinci ve son grubudur.
Tarihte kurulmuş bir Kürt devleti yok. Med ve part imparatorluğunu Kürt sananlar var değil Pers onlarda. beyaz ırk saçmalığı diye bir şey yok. Sadece bir siniflandirma var. Anadolu halkı tamamen melez bir topluluktur. Zenci dışında her çeşit insan bulunur.
Açtığın başlığa gayette bilimsel bir cevap verdim. bir Kürtler ve Çeçenler akraba değil. Akraba halklar gramer olarakta akraba dilleri konuşurlar. O kadar bilgilisin kurt devleti hakkında ne diye soru soruyp Muş misli cümleler kurup sonra millete araştır diyorsun. biliyoesun neden konu açıyorsun?
Bir tık daha çıkarsan turkler Çinlidir ile CHP zihniyeti.. Eyübiler de Mısırlılar oluyor he.. senin şimdi evinde ekmekte yoktur
Osetlerde aryandır yani irani bir halk
O muhabbeti ben Maraşlı bir arkadaştan öğrenmiştim.
Var Van'da var güzel kardeşim sen hayatında hiç Van'a geldin mi doğunun köylerine gittin mi köçerler siyahidir oe seni
Cevap
1Cevap
kesinlikle aynı ırktan gelmiyorlar , akraba olabilirler çünkü rusya da çeçenistanda ermenistanda sürgüne gönderilen bir sürü kürt var tıpkı konya ve Ankara ya sürgün gönderilen kürtler gibi
Ben Çeçenim Çeçenler Rus Değil Bu Yalnış
Çeçenler Kürtleri Sevmez Bu İki
Aynen doğru Kürdlerde çeçenleri sevmez
Neden?
Kürtler. Bacınıza tecavuz mu etti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar