Bu genelde erkeğin birine bir gösteriş yapması gibi bişeydir veya kızı beğendiğinin göstergesidir
Erkekler düz ve basit düşünür bakar kız güzel benim olmalı diye yanaşabildikçe yanar sahiplenmeler başlar sağa sola ne bakıyon len tavırları elini, belini tutmaya çalışmalar falan...
Ama erkek beğenmemiş olsun yanından kızı alıp gitseler umrunda olmaz öyle düşün40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltepkini yokluyor.. Çekermisin lütfen oradan elini demediğin sürece de yerse yapacak ; taaki siz ikaz edene kadar.. :)
020 Yorumla
Soran+1 yılTepkimi neden yokluyorki bunun ne anlamı var
- +1 yıl
çekermisin elini oradan dediğin an daha ona karşı bir ilginin olmadığını henüz bir hoşlanmanın olmadığını veya dikkatimi henüz çekmiyorsun diyorsun ama eğer buna müsade ediyorsan düşünebilirim , izin verebilirim diyorsun demektir bu.. Kısacası üstü kapalı vücut dilidir bu..
Soran+1 yılDüşünebilirim senle olmayımı düşünebilirim demek?
- +1 yıl
evet yani sevgili olmayı düşünebilirim..
Soran+1 yılpeki teşekkür 😊
- +1 yıl
rica ederim.. size bir ilgisi olduğu kesin ama.. yani özellikle belden kavrama.. :)
Soran+1 yılÖylemi.. bunu bir kaç kez yaptı birde .
- +1 yıl
bence açık açık konuşma zamanı gelmiş.. en azından hem siz hemde o bilir aranızda bir şeyler mi var veya olmasını mı istiyorsunuz diye.. :)
Soran+1 yılEvet aramızda birşey var mı yok mu bilinmiyor açılsa iyi olur bende anlamış olurum..
- +1 yıl
biraz yem atın ona.. Cesaret bulamıyordur kesin.. çekiniyordur.. Bir - iki zarf atın ona..
Soran+1 yılNasil atayım mesela
- +1 yıl
aranızdaki sohbete bağlı bu.. Ve samimiyete.. Bir hafta sonu sanki normal bir arkadaş görüşmesi gibi başbaşa bir yere davet edin bir kahve içmeye. Hatta siz kız arkadaşınızla beraber gidin arkadaşınız orada sizi başbaşa bıraksın bu daha iyi olur.. Hem bu şekilde havalara da girmemiş olur bu kız bana aşık galiba ya diye.. başbaşayken zaten kesin belli eder size bir şekilde..
Soran+1 yılOlabilir. Nasıl belli eder yani nasıl anlarım sizce
- +1 yıl
fırsattan istifade konuşur büyük ihtimal.. Çıkmak istiyorum erkek arkadaşın olmak istiyorum gibi şeyler söylemez inşallah yani.. Öyle şeyler çok geride kaldı.. Çok hoşlanıyorum senden diyebilir, hep görmek istiyorum filan diyebilir.. Ama tabii ki sizde de aynı duyguların olması gerek ; yoksa tek taraflı olmaz böyle şeyler..
Soran+1 yılAma ya ilgisi yoksa ve ben davet ettiğimdede yanlış anlarsa?
- +1 yıl
yanlış anlama asla olmaz.. Zaten o yüzden dedim bir kız arkadaşınız olsun yanınız da diye.. sıradan normal bir arkadaş buluşması ve kahve içme olsun.. Bu arada tabbi ki ilgisi yoksa açılmayacak size herşeye hazırlıklı olmak lazım.. olabilir de olamayabilir de.. Amma şu var en azından siz bileceksiniz neyin ne olduğunu ve şüphe de kalmayacaksınız sonra da..
Soran+1 yılBeni davet etmişti o sonradan iptal oldu sanırım işi çıkmıştı..
- +1 yıl
bu sefer de siz davet edin kahve içmeye.. hiç bir zararı yok.. :) :) olay çözümlenmiş olur :)
Soran+1 yılTamam teşekkür tekrar😊
- +1 yıl
rica ederim.. mutluluklar hep sizinle olsun..
Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Eğer bel tutmaktan kastın hafifçe elini sırta koymaksa çokta sorgulanacak bir hareket değil bence çünkü arkadaşlarım falanda gayri ihtiyari yapıyorlar kalabalıkta falan sahip çıkmak amaçlı
01 Yorumla
Soran+1 yılSırt değil bel.. yan taraftaki
+1 yılO belden tutma olayı yapılabilecek en etkileyici şey işte
26 Yorumla
Soran+1 yılEtkileyici hm
- +1 yıl
Yani sevdiğim erkek olursa
Soran+1 yılNeden tutar bir erkek sence
- +1 yıl
Bence sahiplenildiğini hissettirmek istiyordur o kadına, ya da içinde sürekli gelişen bir aşk vardır, itiraf edemediği için "Anla artık" diyordur hareketleriyle.
Belden tutmayı ben normal bir şeye yoramam, direk aşk gibi geliyor bana
Soran+1 yılBanada öyle geliyor 😊
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılHoşlanıyordur, ve sahibiyim imajı vermeye çalışıyordur belki sksmlsmsks
03 Yorumla
Soran+1 yılSahibiyim mi hayvan mı bu sjsjjajskjsj
- +1 yıl
Üzdün
Soran+1 yılYok komiğime gitti sadece 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaş bu kadar kör bu kadar odun olmayın yürümüş işte yavsagn tekidir yavsaklar öyle yürür kızın heryerini eller ama ciddi bişey sanma öyle tipler seni tek bişey için ister
10 YorumlaKız saç telini koparıp belime koyuyo ne anlama gelir bu kizlar
00 Yorumlatutturmamak zor değil ya
00 Yorumlabelini tutup bıraktımı sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yıl? ?
+1 yılkaza yapip carpmak icin
00 Yorumla
+1 yılCanı güreş istiyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılGüreş?
+1 yılNiyetten niyete değişir. (:
00 YorumlaKız izin verdiği için.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara ordan sarılır
087 Yorumla
Soran+1 yıl? ?
- +1 yıl
Kadınlara belden sarılırlar, normal yani
Soran+1 yılSevgilisi değil yanliz
- +1 yıl
Sevgiliye omuzdan sarılırlar
Soran+1 yılAllah allah ilk defa duydum bunu
- +1 yıl
Senin hiç arkadaşların belini tutmuyor mu?
Soran+1 yılKankam bile tutmuyor düşün
- +1 yıl
Muhafakar bir yerde mi yaşıyıorsun?
Soran+1 yılNe alaka belden tutma yani bence sen çok gevseksin
- +1 yıl
Bel yani sonuçta? cinsel çağrışımlı bir şey değil ki. Bence nornal karşılanmalı
Soran+1 yılYorumlara bak senin yorumun baya sırıtıyor bel yanide sevgilin değil se normal değil bana göre
- +1 yıl
ben sapık mıyım yani?
Soran+1 yılNe biliyim ona kendin karar ver
- +1 yıl
bence türkiye geçen zaman içinde fazla muhafakarlaştı
Soran+1 yılMuhafazakar lik la ne ilgisi var bunlar her ülkede normal olan şeyler mesafe denen bişey olmalı yoksa arada her an bir duygusal bağ oluşur
- +1 yıl
Bence bu abazan türk erkeklerinde oluşur. Ben normal bakıyorum sevgilimse yüzyüze sarılırım
Soran+1 yılSen sevgilin olmayan bir kiza bu kadar rahat sarılamazsin sarılırsan o da senin ona karşı bişeyler hissettiğini düşünür sana karşı adım atar
- +1 yıl
sarıldım da düşünmedi de, bence bu karşındaki kişinin fesatlığıyla alakalı
Soran+1 yılDüşünüp düşünmediğini bilemezsin fesatliginida kimse bilemez o yüzden en iyisi yapamamak çünkü sırtına sarılmak değil bu bel yani vücudunu sarıyorsun nede olsa
- +1 yıl
Ne bileyim bana sakıncalı gelmiyor, beni bilirler zaten
Soran+1 yılSeni herkes bilmek zorunda değil sevgilin var mı
- +1 yıl
Hayır, Ne yani sana belden sarıldım diye seni sevdiğimi mi düşüneceksin?
Soran+1 yılEvet ilgin olduğunu düşünürüm ve sevgilin yok rahatsin bide varken şöyle bunları noluyor bakalım
- +1 yıl
varken de yapıyordum sıkıntı yok,
bence sen düşünce tarzını değiş, her böyle yapanı ilgi duyuyor diye sanma
Soran+1 yılVarkenmi yapıyorsun sen baya baya gevşeksin sevgiline aynı şey yapılsa kabul edecekmisin peki ya da sevgilin başka erkeklere bunu yapsa kusura bakmada ben böyle yapan bir erkegi ya ilgisi var ya da seviyor diye düşünürüm
- +1 yıl
bir sıkıntı olmaz benim için.
ne bileyim bence öyle sanma yanlış umutlar besleyebilirsin
Soran+1 yılİlginç sin gerçekten hangi şehir de yasiyosun sen
- +1 yıl
İstanbul, sen? Heralde muhafakar bir yer
Soran+1 yılUmut beslemek değil öyledir bu sevgi veya hoslanti ne dersen artık
Soran+1 yılMuhafazakar mi haha ya gerçekten saçmalıyorsun bu rahatlık değil aşırılıktir aşırılık yaparsan pişman olursun sana tavsiye ve ayrıca bu kadar eleştiriyorsun demin bir soruda görüş paylasmis sin kiz erkek de büyük olamaz diye sen muhafazakarligin dibini yapiyosun
- +1 yıl
Ne paylaşmışım anlamadım?
Valla her elimi beline koyacağım kız sevdiğimi zannedecekse ohooo
Soran+1 yılBence öyle buradaki yorumları okursan anlarsın zaten.. görüş paylasmissin 19 yaş 23 yaş anladın mı kiz büyük olamaz demisin
- +1 yıl
Ben öyle bir görüş yaptığımı hatırlamadım, soruyu atabilir misin?
Soran+1 yılNeyse boşver.
- +1 yıl
bence sen de seviyor diye anlama, arkadaş gibi sarılmıştır
Soran+1 yılYok ben seviyor gibi anladım
- +1 yıl
Boş ümitlere kapılıyor olabilirsin benden söylemesi
Soran+1 yılBelkide çok dolu. Nerden bileceksin. Sen yanılıyorsun
- +1 yıl
Hesabım hep aktif, sevgili olursan haber verirsin
Soran+1 yılNiye haber veriyim allah allah öyle konuşuyorsun ki sanki olaydaki çocuk sensin benim sana karşı duygularım yok der gibi. Tanımıyorsun etmiyorsun nerden bu eminlik
- +1 yıl
Yani ben diyorum ki onun ilgisi yok. olduğunu kanıtlarsan söyle
Soran+1 yılNerden bilebilirsin diyorum bende ilgisi olmayabilir dersin okey görüşüne saygım var. Ama ilgisi yok diye kesinlik belirtmen neden.
- +1 yıl
Çünkü ilgi bele sarılmakla olmaz. ilgi devamlı gözünün içine bakmakla, sevgisini dile getirmekle olur, sevgi fiziksel değildir duygusaldır
Soran+1 yılİlgisi varsa ne yapacaksın peki bu kadar emin konusuyorsunda
- +1 yıl
Sizden farklı olduğumu düşüneceğim
Soran+1 yılPekii sizi kendi halinize bırakalım o yleyse
- +1 yıl
Sen şu dediğin görüş olan soruyu atsana görüşlerime baktım bulamadım
Soran+1 yılUğraşamam şimdi boşver
- +1 yıl
Lütfen, yoksa salladın mı,
Soran+1 yılHayır yapmıştın 19 yaşındaki ile 23 yaşındaki birliktelik sorusu iste
- +1 yıl
Öyle bir soru hatırlıyorum ama ona ben gayet normal diye görüş yapmıştım
Soran+1 yılOlmaz demissin
- +1 yıl
Dediğim gibi herif 23 kız 19 idi, ben de gayet normal dedim,
- +1 yıl
soru bulursan at bana
Soran+1 yılTam tersini dedim ben
- +1 yıl
Tersiyse doğru demişim, 4 yaş kız sakıncalı
Soran+1 yılNeden sakıncalı olsun gayet normal bumu senin rahatlık
- +1 yıl
Rahatlık diye takıntığın belden sarılmak gayet normal bir davranış, Muhafazakar toplumda 10 yaş farkla evlenip normal karşılayıp buna anormal bakmak komik
Kaldı ki o soruya, 23 yaşında kız 19 yaşındaki bebeyi napsın? bu saatten sonra ergen mi yetiştirsin?
Soran+1 yılAma sen anormal bakıyorsun oğlan büyük olunca normal kiz olunca değil öylemi ne kadar tuhaf
- +1 yıl
İyi, sen kendinden 4 yaş küçük erkekle evlenirsin :) oturup beraber Tom ve Jerry izlersiniz artık
Soran+1 yılEvlenirim sorun yok.. evlenen çok ve gayette mutlu sen bence bu dsuncen tarzını değiştir çok zitsin herşeye
- +1 yıl
Asıl sen zıtsın, belden sarılmaya anormal gibi bakıyorsun :) akrabalara da mı sarılmayı hoşlanma olarak görüyorsun?
Soran+1 yılBir tek ben bakmıyorum bir tek sen normal bakıyorsun yorumların içinde. Akraba demedim farkındamisin önce bir soruyu oku doğru düzgün
- +1 yıl
Biliyorum demedin, ben sordum sadece, görüş yapanlar Iğdırda falan yaşıyor olabilirler :)
Soran+1 yılBunun şehirle alakası ne saçmalıyorsun iyice senin yaptığın hiç normal bişey değil bence bir kliniğe git
- +1 yıl
Ara sıra yurtdışına açılmanı tavsiye ederim :) o zaman bu düşüncenin muhafazakar olduğunu göreceksin
Soran+1 yılYurtdışına senden çok çıktığım kesindir sen şimdi gidip kızların bacagina felan da dokunuyosundur çok normal ya böyle şeyler.. gece gece ne içtiyse artık
- +1 yıl
İçki içen biri değilim, İyice saçmaladın, yurtdışına çıktıysan bu şeylere neden fesatca yanaşıyorsun? benim belime elini koyan olursa ben de mi öyle düşünmeliyim?
Soran+1 yılAy ne biliyim ya uf ne dusunuyosan düşün banane ben böyle düşünüyorum ok?
- +1 yıl
İyi bari, umarım boşuna umutlanıp sonra çocuğa beni ortada bıraktın demezsin
Soran+1 yılDerim ben boşuna değil bu... benim gibi düşünen çoğunlukta bu konuda teksin. Zaten bir bel konusu değil ben başka şeylerden dolayıda düşünürüm bunu tek bundan değil yani
- +1 yıl
Yandı çocuk :)
Soran+1 yılYandı mı? Kusura bakmada tek taraflı değil heralde bişeyler görmesem söylemezdim boyle
- +1 yıl
Umarım
Soran+1 yılBak ya sen sinir bozmak icinmi varsın
- +1 yıl
Bak kardeşim hoşlanan ya da seven erkek sevdiğine öyle kolay kolay dokunamaz. Elini bile izinle tutar, seninki ya beni aşmış rahat ya da farklı düşünüyor
Soran+1 yılHani çok rahattın şimdi çocuğa rahat diyosun? Farklı düşünüyor derken?
- +1 yıl
Dedim ya beni bile aşmış rahat
farklı arkadaş gibi
Soran+1 yılSeni bile aşmış rahat nasıl oluyor sende ben tutarım demiyormuydun
- +1 yıl
Beni aşmış şöyle oluyor ki sevdiği kıza hemen dokunabiliyor.
Soran+1 yılOluyormuş demekki... sevdiğini mi biraz önce ne sevmesi diyodun
- +1 yıl
sen dedin ya bir şeyler görüyorum, ben de umarım dedim. Ben hala sen boş umutlanıyorsun diyorum
Soran+1 yılNeyse belkide haklısın.
- +1 yıl
Kader kardeş, olacağı varsa olur takma
Soran+1 yılHerşeyi kadere baglamamak gerek bizim elimizde olan şeylerde var
- +1 yıl
Orası öyle tabi ama olacaksa illa olur
Soran+1 yılBakalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılInceligini kontrol etmek icin😂😂
00 Yorumla
+1 yılsahiplenmek ya da sevişme başlasın diye
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsakıncalı bir durum hanımefendi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. bir denemiş yoklamış
00 Yorumlaİzin verdiğin için.
00 Yorumla
+1 yılSapık olduğu için.
00 Yorumlaloading...
00 YorumlaYürüyor işte
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Cani ister tombik
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. vardır bir hayır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna sor
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDusmesin diye
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. kıçını mı ellesin
00 Yorumla
+1 yılsediginden
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 36,2b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir durum
00 Yorumla
+1 yılhoslanıyordur
00 Yorumla
+1 yılKalite kontrol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemedim şimdi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri