Bilinçli Şekilde İntihar Son Çarem?

Hayatım boyunca her çeşit travma ve hissi yaşadım. 21 yaşındayım ve şimdiye kadar hayatımın her gününü güçlü durmak zorunda olarak geçirdim. Bazı bilinçli hatalar yaptım. Hep bir hedef belirleyip kendimi kandırarak oyalandım. İnsanlar beni hep kullandı ve kırdı. Normal bir insanın kolayca atlatamayacağı şeyler yaşadım. Sefaletler hastalıklar yaşadım. Ameliyat oldum öldüm geri geldim. Ailemde hastalıklar oldu. Hiç istenmeyen kanlı olaylar oldu babamı gözümün önünde öldürmeye çalıştılar. Şimdiye kadar sadece 2 arkadaşım oldu 2si de beni sırtımdan vurdu. Arkamdan iftiralar attılar o güvendiğim insanlar. 5 yıllık ilişkim oldu her şeyine katlandım herşeyi yaşadım ve terkedildim psikolojik fiziksel şiddet gördüm. Ailemden ayrı yaşıyorum başarılı bir öğrenciyim zekiyim kültürlüyüm azimliyim ama hayata tutunamıyorum. Her türlü inanca inanmayı denedim şans verdim ama Tanrı'ya bir türlü ulaşamadım. Hayatımı değiştirebilecek bir iş buldum mucize gibiydi ama psikolojik sorunlarım nedeniyle çıkmak zorunda kaldım oradan da hakarete uğradım. Şimdi hiç istemediğim bir mesleği okuyorum bana işkence veriyor. Tek bir arkadaşım bile yok. Sadece annem ile günde 1 kez konuşuyorum telefonda. Bu evde ölsem farkeden olmaz. Sürekli acı çekiyorum içim yanıyor. Psikiyatriste de gittim zamanıyla. Ilaçlar da kullandım. Denemediğim şey kalmadı. Anladım ki benim sorunum yalnızlık. İyiliksever zarif çekici, zeki aşırı merhametli ve aşırı dürüst bir kadınım. Bu yalnızlığı haketmiyorum. Bu boşluğa daha fazla katlanamıyorum. Birkaç gece daha bekleyeceğim. Bir mucize gelmezse bilinçli şekilde son vereceğim bu boşluğa. Buraya da niye yazdım kimden ne duymak istedim bilmiyorum. Vedalaşabileceğim kimse bile yok. Bu nedenle hiç tanımadığım sizlere elveda diyorum.
Bilinçli Şekilde İntihar Son Çarem?