İntihar çözüm müdür?

20 yaşındayım. Bu zamana kadar hiç sevgi veya saygı görmedim. Sürekli dışlandım. Bunun tipimden kaynaklı olduğunu biliyorum. Gerçekten tipsizim. Bu da yetmezmiş gibi saçım bayağı dökülmeye başladı iyice seyrekleşti. Zaten sakalım da çıkmıyo köseyim bundan dolayı en yakınlarım bile zorbalıyo beni. 2 kızdan red yedim resmen dalga geçtiler tipine bak biz sana bakar mıyız der gibi. Sevmek sevilmek istiyorum belki de beni seven biri olsa hayata tekrardan tutunurum ama bu imkansız.

Çok iyi bir lisede okuyodum özgüvensizliğim sebebiyle okula bile gitmek istemiyodum. Ders çalışmadığım için üniversiteye gidemedim 2 yıldır mezunum. Ailem de düşmanmışım gibi davranıyo bana. Hayattan bezdim kısacası. Ne yaparsam yapayım hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Hiçbir gelecek göremiyorum. İleride ne meslek yapacağım onu bile bilmiyorum üzerimde aşırı bir baskı hissediyorum gelecek kaygısı var. Bunlara rağmen yaşamaya değer mi?
Güncellemeler
1 yıl
Sosyal medyada birbirini seven çiftleri görünce çok imreniyorum. Hiç öyle bir ilişkim olmayacak. Bu bana çok koyuyo işte.
İntihar çözüm müdür?