4 günde alıştı bu beni annesi sanıyor galiba 😂 Benden başkasınada gitmiyor 😂😂
Acaba üşüyor mu kendini sürekli şişiriyo balon gibi

Tek durması bir süre sonra sorun yaratacak. Sultanlar çift olarak bakılmalı. Kızıştığı zaman hırçınlaşacak o sevimli kuş. Öncelikle bir eş almanı öneririm. Diğer şey ise kuş kendini kabartıyor ise üşütmüş olma ihtimali çok yüksek. Parmağınıza bir tutunmasını sağlayın ayakları sıcak mı bir bakın. Yarın da veterinere götürün ilaçverecektir suyuna damlatmanız için. İyi geceler
hayvanın güvenini kazanmışsin seni benimsemiş kendisini sisirmesinin sebebi sıcaklığı ya da terledigi içindir önemlisi birsey değildir hayvan bizden daha mutlu ve keyfi yerinde..
onlara daha pek alisamamis sen daha ilgi gösterdiğin için sana daha ilgili...
Şu an bende de muhabbet kuşu var 2 aylıkken almıştım tam 9 sene dir de beraberiz yaşlandı tabi ama hala keyfi yerinde hareketli bir kuş Seviyorum ibineyi 😂 ... o kadar yaşamasının sebebi sürekli ilgi görmesi ve iyi bakim vs vs sen sen ol asla eline alıp sevme çok gıcık kapıyor kafasında yer ediyor ve asla başkasına verme ya da satma hayvan psikolojik olarak etkileniyor bunalıma giriyor ve sonuç ölüm bizzat başka bir kusta bu duruma şahit oldum 😳😊
Ben daha once cok kus besledim biliyorum bunlari :) nickimde gloster zaten yani bir kanarya turu. 5sene falan beslemistim o kanaryayi sonra elektirik carpmisti oldu. Ondan sonra hint bulbulu besledim bir kac tane, baska bir kanarya turu besledim, serce, civciv, ordek, kedi, tavsan birde muhabnet kusuda besledim
sidik mi yarıştiyoruz? ama o sidik yarışında ben kazanırim 😎 kuşun yanında.. 5 6 çeşit balık şimdiye kadar 15 20 tane civciv alıp bizzat büyüttüm yetişkin horoz ve tavuk oldular sonra köyde tanıdıklara verdim İstanbul'da bir süre sonra zor oluyor hayatımın bir kısmı köy geçti diyebilirim yavru kirpi mi desem yavru kaplumbağa mi desem yavru kedi minnos vardı ilk kedim özledim mk baya bir köpek baktık küçükken sayısıni unuttuğum ördek baktım kazimiz da vardı almıştık bir kaç kez köy ortamı olunca içli dışli oluyorsun mecburen güzel günlerdi 😊😊
Ooy benim bebişimden bu
Yalnız kalmayı sevmiyorlar pek ya
Çok sıcak çok soğuk yaramıyor bu bebeklere dikkat et alışması da çok iyi valla 😀
Oy ya cansınız siz hayvan seven insanlara hayranım ben ya 😀
Bir tane var bir de yanında muhabbet kuşu var
İki kuş da çok şirin. Aşk yaşıyor gibisiniz😂
😂 asdada
@KARAKOC42 hem sanane. Kankamla konuşmamıza niye müdahil oluyorsun😒
Cevap
20Cevap
Benimde Börte adında ki dişi muhabbet kuşum beni annesi sanıyor muhtemelen :D
Kolay kolay üşümez ama geceleri sıcak suntorbasımgibi bir şey koy kafesinin üzerine havluda örttbilirsin vitamin de alabilirsin bandrollü olanlardan
Kaşı onu kaşınmak istiyor çok severler boynunu kaşı
Parmağını göster bekle sonra yavaş yavaş boynuna yaklaştır ve kaşı onu
Annelik yapacan o zaman napacan kuş o üzme düşün psikolojisini
Eskiden bizler de, kuşları annemiz sanırdık.
Ah o leylekler
hahah hıc gulecegım yoktu :D :D bence o çiflesme dansı yapıyor
Sakın söyleme annesi olmadığını. İntihar eder
bence aşık olmuş sana :D
benziyorsunuz acaba.. 😃
ayyy ya mumkunse😮😮😂
Birak öyle sansın yazık hayvana
Annesi ol ne olacak ki :)))
şu kuşların saçlarına bitiyorum ya :D
Kuşum saç rengin güzel
o zaman bana ver beni de babasi sansin
sana alışmış konuşmayı öğret muhabbet edersiniz 😂
sen konusursun o dinler ozaman 😄😄
sevimli hayvan bu kuşlaa
r
kuştan çok burnun çok dikkatimi çekti estetik mi ?
Güle güle kullan
Çok tatlı
ahahha güldürdün benziyosunuz ama.
Still yapmis benden yakisikli mk jgsksshsks
Benim muhabbet kuşu 8 ay oldu daha alışmadı ya
Ayy cok tatlis yaa😀
sevdiğim cins.
evlatlık al
Evlat edin onu
çok şeker
cinsi ne bunun?
Minnosss 😀