Okuldayken öğretmenlerinden tokat ya da dayak yiyenler kimler?
Cevabın nedir?
Olmaz mı burda anlatsam roman olur. Yalnız hiç unutmadığım bir anı var. Bir keresinde ortaokul 2. sınıftayım ders boş azıyoruz yaramazlıkta bizde işte. Altta kalanın canı çıksın oynuyoruz, sırayı kırdık sonra müdür muavini geldi oalyın faillerini labarutuar odasına götürdü. Adam aynen şnu söyledi; "olm ben sizi sövmekten yoruldum yormayın beni artık, alın şu sopayı adam gibi kendinize vurun, vurmanızı beğenmezsem ben vuracam dedi bir yandan gülüyoruz bir yandan kendimizi sağlam vurmaya çlışıyoruz hocadan dayak yememek için felan hiç unutmam o anımı :)4
Tabi şu anda okullarda dayak yasak sanırım. Dayak yiyen nesin şun da 30 yaşlarında olan felandır tahminimce. O zaman ailelerde şu mantık vardı, çocuk yaramazlık yaparsa eti senin kemiği benim hocam derlerdi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirinci ikinci üçüncü ve dördüncü sınıfta hoca dan çok kötü dayak yedim. Birinci sınıfta beni yakamdan tutup kaldırdı ve sıraya attı.ne biçimde canim yazmıştı ikinci sınıfta kulağımi koparacakti.ucte odev yapmadığimdan tokatlar yedim. Beşinci sınıfta ing.hocam kafama kitapla vurdu ve sırayı dağıttı.sadece biraz konuştum diye
00 Yorumla
+1 yılben yedim. or*spunun tekiydi. evet hiç öğretmen gibi değildi süper mini deri etek kırmızı ruj kırmızı ojeler sürerdi. bildiğin fahişe gibi bir tipi vardı. eminim müdüre verdiği için uyarı almıyodu. bu arada müdürde kumarbazdı verdiğimiz paraları kumara yatırıyodu zaten bikaçyıl sonra işinden atıldı. neyse beni geçte bir kız arkadaşın örüğünden tutup onlarca kez tahtaya kafasını vurdu. üstelik ilkokuldaydık ve kız sadece konuşmuştu..
14 Yorumla- +1 yıl
ilkokul diyorum :)
- +1 yıl
sen o sürtüğün adını soyadını versene bak sinir oldum şimdi ka**ak yaaa
- +1 yıl
bi hatırlasam varya..
+1 yılİlk okulda,orta okulda dayak yedim.Lisede hiç öyle bir şey yaşamadım.Hocalarla tartışmışlığım çok var,hepsi bu.
018 Yorumla- +1 yıl
Sen çapulcu olucan da hocalarla tartışmayacan :)) Var mı böyle bir ihtimal :)))
- +1 yıl
Galiba ondan işte:)
- +1 yıl
Aferin sana hep böyle ol ezdirme kendini adamımsın yazılarını beğeniyoruum :))
- +1 yıl
Yıldızlı pekiyi mi aldım şimdi:)
T.e. - +1 yıl
takdir ya ne yıldızlı pekiyisi :)
- +1 yıl
Ispat et:P
- +1 yıl
nasıl :)))
seni takdir ediyorum :)))) - +1 yıl
Tamam bende teşekkür ediyorum:)
Espriyi kaçırdın ama olsun:P - +1 yıl
hadi yaaa buraya yazıom mesaja cevap veriyom birde dükkana cevap ver :PP
sen açıkla bari neyi kaçırdım ya :(( - +1 yıl
Ispat et derken en iyi cevap seç demeye getirdim ama sen kaçırdın o espriyi kunteper git at kendini uçurumdan:D
- +1 yıl
ouffff valla bittim ben yaaaa harbiden hiiiç durmuş beyin dur defrag yapayım yaa :DDD
uçurumdan atarım atlamam :PP - +1 yıl
Sadece bir espriyi :P
Neyse tamam teşekkür ederim:D:D - +1 yıl
Rica öğle yemeğimi sen ısmarlıyacaksın ona göre :))
- +1 yıl
- +1 yıl
Pintisin :(( hıh yok bir daha sana gül mül :((
- +1 yıl
Mümkün olmayan şeyler istiyorsun:)
- +1 yıl
tabi ciddiyim sanki haklısın :) tamam sağol sende şakayı batırdın. :)
- +1 yıl
Telafi edeyim o zaman:D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
47Cevap
ilk okul da çok yedim karşılık verdim başka okula gönderdiler
orta okul yeni başladım okulun ilk günü konuştum diye vurmuştu altıma aldım tekmeledim polis falan neyse
lise yine konuştum ,burnumu kırdı bende aynı şekilde , okuldan atıldım
haklımıydım haklıydım
yine olsa yaparmıydın yapardım hatta öldürürdüm
ŞUAN OKULA GİDEN ARKADAŞLARA HAKLI OLDUGUNUZDA SUSMAYIN KİM OLURSA OLSUN İÇİNİZDEN GELEN ŞEYİ YAPIN SADECE KAVGA DEGİL HADİ İYİ GECELER...02 Yorumla- +1 yıl
:DDD
- +1 yıl
haa lisede okula prezarvatif getirdim yanlışlıkla yanlış anlama balon gibi şişirip kızların yüzüne atıyordum yakalandım beni odaya alıp nasıl dövmüştü p.i.ç ya orada adam haklıydı diye bir şey demedim gece aklıma geldi gidip okulun camlarını kırdım
pişmanmısın pişmanım abi bu sefer
+1 yıllise 3 te edebiyat dersinde butun kizlarin notu 5 erkeklerin ise en iyi notu 2 idi. zaten erkekler adama dis biliyordu bir espri yaptim sinif cok guldu bu beni tahtaya kaldirip meydan dayagi atti vbana :D bu bardagi tasiran son damla olmustu ertesi gun adam okula minibusle geldi. megerse bizim kankalar kafaya maske takip arabasini hasat etmisler :))
01 Yorumla- +1 yıl
Haketmişş
İlk okulda okulun 4 kavgacısı olarak rehber hocasının yanına gönderilmiştik. hoca bize her hafta tokat yeme ödülü verdi. çok ciddiyim kağıda yazmış bide utanmadan. lisedede her yıl bir kaç kez müdür yardımcısı necdet hoca yakamdan tutup kapıya iter tokat atardı. vallaha ayıp bukadar gelinmez bir insanın üstüne
00 YorumlaLise 1'de ingilizce öğretmenimden tokat yedim. akabinde bilinçsizce refleks olarak ben de tokat attığım için uzaklaştırma aldım. çok eğlenceli diyemicem ama bir anı olarak kaldı işte.
35 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim iyi yapmışsın :) ah keşke bende iyimisiniz hocam kafayı mı yediniz dedim diye bana okkalı bir tokat atan fenciyi dövseydim ne rahatlardım :)))
- +1 yıl
erkek adam tokat attı mı aman canım delikanlılık çağı diyip geçiyolar. kızlara karşı ayrımcılık var ne yazık ki ama o konuda. çünkü bir kızın/kadının hakkını savunması yanlış, susup oturacak, mütevazi mütevazi köşesine çekilip ağlayacak. bunu bekliyorlar yani açık bir şekilde. erkek olsaydım o uzaklaştırmayı almazdım eminim.
- +1 yıl
Yok bence alırdın eğer erkek olsaydın daha beteri olurdu çünkü ben orada kalkıp vursam birbirimize girerdik ki sizin ki gibi tokatlaşmayla kalmazdı. Düşün si.. pardon tasdiknameyi verirlerdi elime :DD
- +1 yıl
Sen çalış sabaha kadar uyuma gir sınava sonra kalksın sana "aferin ilk 4 soruyu iyi kopya çekmiş yapmışsın bravo sana" desin. Haketti o lafları da tokadı atmasaydı iyiydi. :)) sonrada kıvırdı ben sana ne dedim kopya çekmiş gibi yapmışsın aferinm dedim bıdı bıdı
- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBir keresinde lise 1 deydim galiba ders zili calmisti nobetci hoca butun sinif ayaktayken gelip bana tokat atti o an yumrugumu skip burnuna yumruk atmaya dusunuodumki benimi dovuceksin laaaen demesiyle kendime geldim bayandi zaten ama Allahi var guzel hatundu :D
00 Yorumla
+1 yılBizde ki müdür hıdırdı adamda boy 160 falandı okuldan kaçtım hıdırda araba okula giriyordu bizi yakaladı genelde kız arkadaşımla kaçardık bana tokat attı kızımada vuracak tı ama vurmadı bende gittim amcama söyledim ertesi sabah okula gittim birde ne göreyim aa hıdır yok ee herkes mutlu ;)
00 YorumlaLise hayatımda hocaların en çok dövmek istedikleri çocuk bendim ama...
Babamdan dolayı kimse cesaret edemiyordu :)))
Gizliye izin vermiş olsaydın dahada yazardım ama neyse ...01 Yorumla- +1 yıl
Boşver :)
+1 yılBir kere lisede tokat yemiştim öğretmenimden. O da arkadaşım yüzündendi. Sonrasında öğretmen özür dilemişti benimle konuşup. Bunun dışında başka bir olay olmadı.
06 Yorumla- +1 yıl
hem vurup hem özür dilemesi ilginç :))
- +1 yıl
O sırada özür dilemedi. Görmeden o anki sinirle döndü ve başka bir şekilde anladı. Arkadaşımın yemesi gereken tokadı ben yedim yani. Tüm sınıf gördü ama sonrasında hocaya da gitti durum arkadaşlarım tarafından. Birkaç gün sonra özür diledi. Adam gerçekten adamdı, hocadan öte bir şeydi. Eğitim hayatımda bir tek ondan tokat yedim ama çok severim kendisini. Liseden mezun olduktan sonra bile çok görüşmüşlüğümüz oldu.
- +1 yıl
sende arkadaşına girişseydin o zaman.
- +1 yıl
Bir de it gibi gülüyordu şerefsiz. Aylarca konuşmadım, süründürüp beter ettim. Yakın arkadaşımdı diye çok koydu ona. Gerçi küs kalmak bana da koydu ama olsun, haketti :)
- +1 yıl
iyi yapmışsın bak bende sinir oldum hıyara. :))
- +1 yıl
O gün gözümden yaş gelmişti ama, haksız yere yemek daha kötü koyuyor insana :) O an benim sinirimi düşün bir de :)
ben ortaokulda beden eğtimi hocasını kızdırmıştım,daha doğrusu arkadaşla adamı maymun etmiştik,beni okulda 2 tur kovaladıktan sonra tekme tokat dalmıştı bana . . .
01 Yorumla- +1 yıl
bide adamı koşturdun mu:))
e haketmişin ama ya :))))
- Diğer konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılİlkokulda yediğim tokat sonucu burnum kanamıştı. O günden beri başta öğretmenler olmak üzere polis asker bütün devlet çalışanlarına karşı bir ön yargı oluştu bende. En iyisinin deyip gidiyorum birader.
01 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))))
hocalar ortaokulda en çok beni döverdi matematik hocam özellikle döve döve öğretti herşeyi sayesinde müh. kazandım teşekkürler hocam iyiki dövmüşsünüz beni yoksa benden adam olmazdı açık ve net :)
00 Yorumlaüff ben ilkokulda tokat yıyordum mat. ile aram olmadığı ıcın tahta da tokat atıyordu ... karısı onu bir bulursam şimdi...
01 Yorumla- +1 yıl
:)))))))))
+1 yılben yemiştim, hoca aslında vurmıycaktı
tokat var yermisin dedi
yok hocam diyetteyim dedim
bi koydu :D:D espri yapmaya calısmasaydım vurmucaktı :D11 Yorumla- +1 yıl
hahhaha :) haketmişsin bide spri mi yapıyon
Ben daha ilk okul 1.sınıfta tokat yedim düşün bir de özel okuldu o gün bugündür ders çalışmakta zorlanıyorum okuldan soğutan buydu beni daha yeni yeni açılıyor beynim bu aralar.
00 YorumlaDiğer konusunda 541 cevap paylaştı. 1. sınıftan lise 3 e kadar dövdüm ve dövüldüm.Öğretmenlerin en büyük suç silahları elleri değil o zittiğimin 1 metrelik tahta cetvelleri
00 Yorumlatahta daki tebeşiri kafamla silerdi amk un çocuğu vura vura hem de gece gece aklıma getirdin bak şu piç kurusu örtmen bozuntularını
00 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. totoma cetvelle vurmuştu bayan hoca :/ ilkokuldaydım
06 Yorumla- +1 yıl
yuh oda cinsi sapıkmış töbeeee
- +1 yıl
tamamda vuracak yer mi yok elin ne güne duruyo :)))
- +1 yıl
bide bayan hoca :) artık kendi ne yaşamışsa sapık işte
+1 yıl2 kere hoca sıra dayagına çekmişti bütün sınıfı ne kötüydü :) 1-2 çocuk yüznden herkes yanmıştı :)
08 Yorumla- +1 yıl
bende bu sıra dayağını anlamıyorum ya. bu askerde olur normalde.
- +1 yıl
öyle ama o cetvel elin tam en acıyan yerine denk gelir birde varya :) ufkun kapandığı an :)
- +1 yıl
10 dk geçmez ya o acı aklına geleni söyler söversin hocaya :)
- +1 yıl
sövsen nolcak acıyo sonçta hemde haksız yere yemişsin dayağı nasıl oturuo insanın içine :) hocanın sınıfa bağırıp çağırmasıda cabası :)
- +1 yıl
isyan edesin geliyor ama ı ıhh kortkuyorsun. Şimdiki aklım olacaktı ki neler yapardın onlara .
yazmayı unuttum kızarsınız diye güncelleme yapamıyom. :)) - +1 yıl
aynen öyle.bir iki haylaz yüzünden oluo.asıl onlaın ağzını kıracaksın :)
- +1 yıl
diyeceksin ki onlara "çıkışta görüşürüz" :))
- +1 yıl
hahaha aynen öyle sennle bir çıkışta görüşellim biz :) :)
bir kere yedim galiba dayak cetveli vardı yemştim ailem aşş ne acıdıydı:))
019 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
yarın akşam 7 ye kadar 90 soru cevaolarsa alır da niye yıldızımı vermiyonuz siz yaa bak bende size tek yıldızx veririm :)))
- +1 yıl
sen şifreyi bana ver senin yerine her soruna guru yazar çıkarım :))
- +1 yıl
Ben sana guru olamazsın demedim mod olamazsın dedim :PPP
- +1 yıl
şaka bir yana ben olamazsın demedim ya nerden çıktı bu :)) 90 soru cevaplarsa olur demişim ki :))
hatta lal demiş olamzsın 2 gün sonra ancak diye - +1 yıl
ben anlamam hıhh küstüm sana da :(((
- +1 yıl
hemen 5000 xperi bana yolla affedeyim :PP
- +1 yıl
2000 xperime mi göz diktin yavvv :)))
- +1 yıl
Ben bir gece hepsini alamda gör sen :)))
lisede saçım uzundu gömlek dışardaydı .d geldi müdür yardımcısı ne lan bu hal dedi paaaat lise 1 dim ozamanlar zoruma gitmişti tbi :/
04 Yorumla- +1 yıl
pis herif
- +1 yıl
sana demedim sana vurana dedim :)))
1. sınıfta falandı carpım tablosunu ezberlıyorduk ben ellerimi kullandıgım ıcın hoca elıme cetvelle vurmustu bende sinirlenip hocanın memelerini sıkmıstım
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha memelerini neden sıkıyorsun ki :))
ben
ilkokul 1 de
hala içim o tokatın nefretiyle dolu o yüzden ögretmenlere karşı ön yargılıyım
nasıl bir insan ilkokul 1 deki çocuga (7 yasında) vurabilir
not:sevgili hocam inşallah o ellerin kırılmıştır00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılIlk okulda yedim annem hocayı okuldan attıracaktı ben istemedim
Lisede yedim abim hocayı dovecekti dayak yememek icin hekesin için de Özür diledi dersim 5 düştü karneye02 Yorumla- +1 yıl
Bak yaa zorbalara bak :D
- +1 yıl
Budur kardes ezilmek istemiyorsan yeri geldiğinde ezeceksin
+1 yılhiç dayak ya da tokat yemedim hocalarımın hepsi de beni severdi
19 Yorumla- +1 yıl
bağlantı sorunu yaşıyoruz sanırım :D
- +1 yıl
kitapkurdu olan bir öğrenci neden dayak yesinki
- +1 yıl
evet ya mesajlarm gitmiyo :D
evet kitapkurtları dayak yemez dimi :D - +1 yıl
Sessizdir genelde öğretmenler sever. sıra dayağında bile onu pas geçerler :D
- +1 yıl
yo sessiz değildim ki ben baya sosyaldim hatta :D
- +1 yıl
Çabıhh dğiştir nikini ozaman :))
- +1 yıl
burdan değiştirilmiyoki :D böyle kaldım :D
- +1 yıl
bir de 2 t ile yazmış :)))
- +1 yıl
sorry :D
+1 yılYok dayak yemezdim, ama hocanın 35 liği elimize dayamışlığı var tabi cetvel :/
11 Yorumla- +1 yıl
orası kesin zaten
+1 yılSıra dayağına sebebiyet veren o haylaz öğrenci benim, itiraf ediyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
hahahha
aferin sayende dayak yemeyen kalmamış :)) - +1 yıl
Hem de, parmakları birleştirip cetvelle vurma cezası :)
+1 yılelimi tırnaklarım uca gelicek şekilde tutturmuştu sonra da cetvelle vurduydu 1 ya da 2 ye gidiyodum ne yapmışsam artık o yaşta
27 Yorumla- +1 yıl
en kötü cetvelle vurma cezası o yaaa uff ne acımıştır.
- +1 yıl
hayvan hoca ya
- +1 yıl
sen somrtkankız yazan değilmiydin yaaa
- +1 yıl
evet o benim
- +1 yıl
ee neoldu eskiye :(
- +1 yıl
kapattım
- +1 yıl
sebep dicem ama neyse vardır bildiğin hayırlısı olsun
en son ilkokulda elime cetvelle vurmuştu öğretmenim
00 Yorumla
+1 yılDua ezberleyemedim diye dayak yemişliğim var.
O kadar dedim hocam tabiatıma ters diye.00 YorumlaKurunun yanında yaşta yanar arkadaşlarınızdan ayrılmak olmaz dedi yapıştırdı cetveli ellerimize
02 Yorumla- +1 yıl
bak sen vicdansıza ya sanki askeriye ha :))
+1 yılKafama kitapla vurmuştu hamuğagodumun coğrafyacısı...
01 Yorumla- +1 yıl
:DDDD
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahmetli ilkokul öğretmenim bir eşekliğim neticesinde kulağımı çekmişti...
00 Yorumla Diğer konusunda 528 cevap paylaştı. İlkokuldayken sopayla dövüyordu hoca. :D
Beni daha ilkokuldayken soğuttular okuldan.00 Yorumlalise 1 de ve lise 3te tokat yedim bende unutamam insan kendini zor tutuyor
00 Yorumla
+1 yıl3. Sınıfta öğretmen uyuzu sıra dayağına çekmişti tum sınıfı, cetvelle elimize elimize vurmuştu ya.
00 Yorumla
+1 yıllise 1 de dinci kravatımdan çekiştirmişti lise 3 te coğrafya hocası çok sinir etmişti sırayı kaldırdım fırlatmak için arkadaşlar tuttu şerefsiz disipline vermişti
00 YorumlaSınıfı sıra dayagına çeken bir hoca vardı sıra bana gelmişti zil çaldı o öğretmenin de son dersi idi öyle yırtmıştım ama çok korkmuştum:))
02 Yorumla- +1 yıl
yuh şansa bak ben olsam devam ederim :PPP
- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılöğretmenler genelde tokatı erkeklere atar kızlara fazla vurulmaz bu olayı çözemedim
01 Yorumla- +1 yıl
kızlara kıyamazlar
+1 yılben o kadar az yiyodum ki yediğim zaman hoşuma bile gidiyodu
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle birşey asla olmadı ama eğer ki olsaydı o öğretmeni okuldan attırırdım.
00 Yorumlatürkçeciden kitap yediğimi hatırlıyorum :D hatta korkudan hocam nolur sert vurmayın bari la diye söylediğimi de hatırlıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılKafama hep gazeteyle vuruyordu malın teki. Bitanesi de saçımı bir çekmişti şakayla karışık of acısı 2 gün sürmüştü. O.. ya :D
00 Yorumlaben 2 defa dayak yedim. çok kinciyimdir. sonra gidip prof.boksör oldum.
03 Yorumla- +1 yıl
hocayı dövdün mü?
- +1 yıl
hehehee
Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Birinci veya ikinci sınıfta ağzımın üstüne geçirmişti bir tane or*spu.
00 Yorumladayak yemi nesiile dayak yememiş nesil b,r olurmu hiç :) eğitimde dayak sart
00 YorumlaBen yedim nöbetçi öğretmenden. Teneffüste kavga ederken yakalandım. Gururum çok kırılmıştı.
00 Yorumlabi kere hoca bana bir tekme attı düşmanımdan uzak olsun o kadar yani :D
00 Yorumla
+1 yılYalnız bir insan olarak ve her öğretmen tarafından sevilen bir yapıp var hiç dayak yemedim.
Ama bana vurmak isteyen varsa söylesin hemen geleyim :)00 Yorumla
+1 yılçok pis atar yapıyorum sanırsın ki cumhurbaşkanının oğlu . hiçbiri vuramıyor .
00 Yorumla
+1 yılKulağına fülütle vurulan bir ben varım herhalde. Arkadaş o ne vuruştu öyle.
00 Yorumlabizimki saç çekerdi ya da kulak olmadı cetvelle vururdu
00 YorumlaDiğer konusunda 770 cevap paylaştı. Sıra dayaı nedeniyle iki üç kez haksız yere dayak yedim.
00 Yorumla
+1 yılkafama kitabın köşesini vurmuştu acıdan ağlıycaktım resmen
01 Yorumla- +1 yıl
Yuhh köşesiyle mi vicdansıza bak yaaa
+1 yılO bir kişinin suçu yüzünden toplu dayağa maruz kaldığımı saymazsak hiç yemedim.
02 Yorumla- +1 yıl
Belli beyin şimdiden haşlama olmuş yanlış anlarsın tabi
nöbetçi hocadan tokat yemiştim dışarıya çıkmıyorum diye :S :D
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha
+1 yıloeta okul1de müdrden boş yere toket yedim ilk ve sondu :)
00 Yorumla
+1 yıltokat dayak değilde 3. sınıfta bir kere kulağım çekilmişti o kadar
01 Yorumla- +1 yıl
kulağın büyümüştür
sıra dayagından gectık :D
13 Yorumla- +1 yıl
kesin senin yüzündendir :PP
- +1 yıl
Kurtların cinsi aynıymış desene :)))
Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Ben degilim bize yasak yasak :)
17 Yorumla- +1 yıl
olur 90 soru yeter
- +1 yıl
nası oluyo o
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1. siniftan lise 2 ye kadar surekli :D
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi