Masum ve temiz insanlar.

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum ve size danışmak istedim.Şimdi sakın bu sorumdan yanlış anlamayın AKP yanlısı falan değilim ve siyasetle de alakası yok sorumun.

Arkadaşlar benim kendi okulumda tanıdığım çok iyi kalpli,düzgün ve hiç bir kıza yan gözle bakmayan iyi niyetli insanlar var.Nereden biliyorsun falan demeyin lütfen bahsettiğim kişileri yalından tanıyorum ve tepkilerini hep takip ediyorum...Bu kişiler tam olarak bilmiyorum ama cemaatçi. Ağabeylerle falan kalıyorlar.

Bütün cemaatçiler aynı mıdır? Yani etrafta ne kadar masum ve temiz insan tanısam herkes cemaatçi. Onlar dışında hiç kimse iyi değil mi? Yoksa bana mı öyle geliyor? Bir de masum ve temiz insanların sayısı neden bu kadar az?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen kendi aranızda dövüşmeyin :) Hepimiz fikirlerimize saygılı olursak sorun da çıkmaz diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar güncellemeden nefret ediyorum ama yapmak zorundayım.

1.si soruyu yanlış yönler çekmeyin.Benim cemaatle bir bağlantım yok,olsun da istemiyorum.2.si siyaset de yapmıyorum,benim sorularımı cevaplarken siz de siyasete girmeyin lütfen.3.sü masumiyetten ve temizlikten kastım kalbinde kötülük olmaması ve güzel ahlak,karşı cinse yan gözle bakmamak vs.4.sü herkesi bir tutmuyorum.Sadece tanıdığım kesimle ilgili bir soru sordum.Genellemeyle ve ön yargıyla yaklaşmıyorum.

Masum ve temiz insanlar.