45 çıktım bro 😀 Sen de bunu çöz ben hazırladım %kaç gevşeksin testi
Sevgilim başka erkeklerle de takılabilir hiç tikimde değil (20 puan) Kulak hariç başka yerlerimde de piercing var (kaş, meme ucu, dudak altı, dil) (15) 5ten fazla renkli dövmem var (10) Saçımı farklı renklere boyatıyorum (15) Eski sevgililerimin çıplak fotoğrafları hala bende duruyor saklıyorum (20) 1-2 ay içinde seks yapmayacak kızla sevgili olmam (10) Eski sevgililerimden en az 5i renkli saçlı (kızıl, mavi, mor, yeşil) ya da piercingliydi (10)
Yarım limon, akbil ve kontor... yani 40 puan. Anlamadığım şey limonun yarısını kullanıp diğer yarısını çöpe atınca zengin mi oluyoruz? Ya da akbil kullanan neden fakir oluyor? Avrupa ülkelerinde herkes toplu taşıma araçlarını kullanıyor
Abi zenginler dediğiniz varlıklar insan. biliyorsunuz dimi? Canlılar yani senin benim gibi insan. Adam belki ekşi sevmiyor az kullanıyor niye çöpe atsın😂ciddiye almak değil ya niye insanları kalıba sokuyorsunuz @dilekdidem
yeap kanka incici olduğumu söylemiştim denk gelmedin galiba ayrıca şimdi farkettim edite hangi kullanıcıdan aldığımı yazmayı unutmuşum güncelleştirmede yazarım farkettirdiğin için sağol kanka :)
En İyi Cevaplar