Aile & Toplum Küçük bi fakirlik testi yapalım mı? Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Selam KScan 👋 Sanırım bu test doğru 🙄 benim öğrenci evindeki koltuk ile evin sıvası birbirine girmiş vaziyette 😂😂😂Peki sizde durumlar nedir? Küçük bi fakirlik testi yapalım mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ev 135 m2 🤣 eşya çöplüğü gibi bi oda var içi koltuk takımı dolap ıvır zıvır dolu ama koltuklarda duvara sıfır çünkü iki ayrı grup var 0 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Ruhun fakir 🙃 Yorumla Kemaltangunes +1 yıl Evet ruhum fakir ama cömert biriyim kimseyi yolda bırakmadım şükür Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Haklı! Biz borç içinde yüzüyoruz kanepeler duvarın içine girmiş mķ ama amcam servet içinde yüzüyor salonu 50m2 oturma grubunun etrafında dolanabiliyoruz 🤨🤔 galiba haklısın bu hipotezde... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence bir ilgisi yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim koltuk duvarı delip hızını alamayıp komşunun evine girmiş 😂 koltuk kredi borcunun olduğunu nerden biliyor pes doğrusu!!! 1 1 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl 😂😂 Yorumla
minikcadınız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl 1 tanesi duvara yakın diğer 2 si duvara uzak 😂 sanırım fakir değilim 😏 0 0 Yorumla
Newyork-Abd Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Avrupada durumu iyi olur küçük evlerde yaşayanlar var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyide koltuklar odanin ortasinda olmazki tabiki duvara yapisik olur? 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. İyiki otururken sıvaları yemedin 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O zaman biz Karun kadar zenginiz ne alaka sjdj 0 0 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Fakfakirim 0 0 Yorumla