ingiliz bir erkekle
evleneceğim Önerileriniz var mı teşekkürler :)
:)
evleneceğim Önerileriniz var mı teşekkürler :)
:)
ne diyeyim allah yardimcin olsun bir avrupali ile yasamak çok zordur irkçi degilim kesinlikle ama annem avrupali ve avrupa da yasadigim için nasill bir yer oldugunu gayet iyi biliyorum ama iyi düsünüp kararini ona göre ver bence canim😊
londrada kizlar cok guzeller , ingliz erkekleri de kasli yakiskli sarisn erkekler genelde umarim seni mutlu eder ama ben inglizleri havali ve guclu irkci buluyrm ihanet etmez ins
ailem kabul etmemişti buna ramen peşimden iki yıl koştu bende yelkenleri suya indiriverdim valla 💁
evet :) görüstük
Hristiyan olursun artik bol bol domuz tuketirsin bunlari yaparsan iyi bir yasami var ama ben islamciyim falan dersen sikinti buyur
Ateistim
Ooo sorun degil o zaman iyi anlasirsiniz. Mutluluklar
yanlış yoldasın Allahın yoluna dön
Hiç sıkıntı yaşamazsın, memleketinden daha rahat bir yasamin olacağını düşünüyorum
Cevap
14Cevap
ingilizden cok yabanci var bazi sehirlerde ona dikkat etmelisin :)
Troll olduğunu düşünüyorum. İngiliz biriyle evleneceksen bunu, ona sorsan daha mantıklı olmaz mı?
avrupanın kuzey batısı yani yağmur bol hava kapalıdır genelde
Fazla bir bilgim yok ama bildigim tek sey var zorla domuz filan yedirmeer erkekler yine kiskancliktan sacmalamislar.
Çok. Güzel Londra'da yaşıyorum burda çok türk var zaten I Love you Emptiness wellcome londra
Beni seviyor falan dermişim
@_emptiness_ Seni deli gibi istiyorum😄
İngiliz'ler hoşta ırkçılıkla çok karşı karşıya gelirsin
Şöyle diyeyim, ev kiraları 3000 sterlin ama maaş 2500 :)
londrada yaşayacaksan ingiliz bulman zor:( bizim çomarlar gibi bir millet düşün tabii daha medeni.. burdan farklı olarak devlet her zaman seni kollar
bol yağışlı galiba :D
Yasam guzel ingilterede
Kezoysan senin için zor
Karadeniz gibi her gün yağışlı
ehli kitap dan kız alınır kız verilmez
Hayırlısı olsun :D
Mutluluklar
5 çayını kaçırmayın
bol bol domuz yersin 🐷
sorun değil..
Hiç durma ozman
Yanlış yaparsın evlenmekle kız alınır kız verilmez