Arkadaşlar, bizimle aynı blokta oturan bir kız var ve oldukça hoş bir kız, kızla birkaç kez karşılaştım, sohbet ettik fakat öyle çok bir sohbetimiz olmadı aramızda. Ben birkaç kez rezil oldum kız karşısında, tıp dilinde Düşük Gizli Baskılama (Low Latent Inhibition) denen zihinsel bir hastalığım var, yani her türlü ayrıntıya dikkat etme sorunum var, gördüğüm her şeyin anında ayrıntılarına odaklanıyorum. Ve çok detaya girmeyeyim, ben birkaç kez bu sorun yüzünden kıza rezil oldum, mesela bir keresinde kolunda bir kadın ismi yazılı olan geçici bir dövme vardı. Bir sonraki konuşmamızda dövmeyi kolunda göremeyince "-----hanımla kavga etmişsin anlaşılan? Annelerle kavga edilmez" diye espri yapayım dedim ama kız bana önce sapıkmışım gibi baktı " İsmini nereden biliyorsun?" dedi, açıkladım ama nafile, gene rezil oldum :(
Sizce ne yapayım? Gidip konuşsam mı? Konuşsam ne diyeceğim? Lütfen yardım edin.
Sizce ne yapayım? Gidip konuşsam mı? Konuşsam ne diyeceğim? Lütfen yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
onasi bir hastalik ki
Pat diye anlatamazsin samimiliginiz yok sonucta.
sevmiuor
Sevmediği sevmeyeceği anlamına gelmez.
sevmicek
Kanıt?
eminim yasa gor
Hep merak etmişimdir, her b*ku bildiğini iddia eden insan kitlesi neden gidip sayısal loto oynamaz? La madem bir yeteneğiniz var, gidin kullanın.
hayir bende senin gibi konusuyordum bir zqmanlar yasadim gordum sen bilirsin beni unutma olur mu