Annemin hayatımı mahfetmesi?

Merhaba, annem bana agır beddualar ediyor ben cidden bunların tutmasını istemiyorum ve aramızı duzeltme gibi bir secenegim yok. Sadece bugun resimlerimi atmıs bir anlık saskınlıkla neden resimlerimi attın diye bagırdım. Bundan sonrası felaket saat 1 den 3.5a kadar bagırdı. Hakkımı sana helal etmiyorum dedi. İNŞALLAH hayatın sadece bu resimlerle gecer dedi ki. Bagirdı cagırdı beni oldurmeye yeltendi o sırada kendi parmagını kırdı beni sucladı komsular duydu dedi beni sucladı onun bagırmasını ciddiye almadım ama bedduları duaları tutar diye çok korkuyorum. Annemin etrafındaki herkes bu hareketleri cekiyor kimse ona katlanmak istemiyor zaten ama ben sırf kızı olarak dogdum diye benim hayatım mahvolucak mı dualari bedduaları tutmamalı herhangi bir insanın bununla anlasması mumkun degil. Geleceğimin bedduaları yuzunden mahvolmasını istemiyorum. Bu bedduaların tutmama olasılıgı var mı? Bagırmak vs saygısızlık olarak alıniyor ama bunlari yapmadigim zaman ben cocukken de boyleydi. Bu saygısızlık olarak alınıp onun bedduaları tutar mı lütfen ne yapmam gerektigini bilmiyorum ama aramızı duzeltmek soz konusu olamaz
Annemin hayatımı mahfetmesi?