AİLEM MUHAFAZAKAR VE BASKICI?

Arkadaşlar ailem muhafazakar ve aşırı baskıcı her konuda tuvalete gitmem konusunda bile baskı yapıp onu dine bağlıyorlar neymiş işte eğer çorapla girersen ve ona idrar değerse kabir azabı çekecekmişim ve ben deistim. yani sadece bir yaratıcının olduğuna inanıyorum v bunu kimseye söyleyemiyorum hayır içimde tutunca birşey olmuyor Fakat ailem döve öldüre namaz kıldırıp zorla kuran okutuyor istediğim gibi konuşamıyorum istediğim kıyafeti giyemiyorum öje süremiyorum vs evet saçma gelebilir oje süremiyorum demem belirtmek istediğim hiç bir şeye tahammül edemiyorlar onlar yüzünden psikolojik tedavi görüyorum kafayı yiicem ki zaten yedim ya şaka yapmama bil izin yok çok fazla anlayışsızlar sürkli din din din kafayı yedim bıktım artık onlara asla açıklayamıyorum bir kere intihara kalkıştım cidden cnıma tak etti benim asık suratlı durmam bile onlara batıyor hayır gülsem ne diye mutlusun ülkede neler oluyor senin yaşıdakiler ölüyo diyorlar üzülsem ne istersen oluyor diyorlar arkadaşla sırf dayk yememek için onların dediklerine hayır diyemiyorum dediğimde çok kötü oluyor üniversite sınavına hazırlanıyorum lütfn bana bir akıl fikir vein hergün ağlamaktan bıktım usandım
AİLEM MUHAFAZAKAR VE BASKICI?