Bir kız çocuğu için baba mı yoksa anne mi daha önemlidir? 

Babadan erkegi ogrenir o yuzden baba ona iyi davranmasi lazim ki erkeklere karsi onyargi olusmamasi lazim
Kızlar babaya erkekler anneye düşkündür
Bu paragrafı araf kitabının ilk sayfasından çektin dimi?
Ikise de cok önemli ama babalar bir farkli olur
kesinlikle :)
Cevap
1Cevap
Ahh burda olsa sarilsam babama. Ama olsun, kapi gibi annem var benim. Yikilmaz, yikilamaz. Yikilmasi imkansiz cok guclu bir kadin ve babamin omadigini bazen anlamiyorum onun yanindayken. Aile candir.
Gerçekten çok imreniyorum babasını kahramanı, ilk aşkı olarak gören kızlara. Benim de erkeklere güvenmememin ilk sebebi mesela.
Önem olarak düşünürsek benim için ikisi de aynı yerdedir, ikisi de aynı önemdedir. Ama düşkünlük dersen babam
Anne doğru yetişmesi için çok önemli. Baba ise ilerde doğru bir eş secebilmek için 😳
Baba'dır ilk güveneceği erkektir ilk sarılacağı ya da ilk elini tutucağı ilk koruyan sahiplenen o'dur sanırım bilmiyorum. Çünkü hep annem vardı.
İkiside çok değerli benim için ama baba daha nazlatıyo falan o yüzden babam bir tık öndedir
Baba.. annemlr daha cok konuşacak konumuz, paylaştığımız anlar olsada babamsiz bir hayat düşünemiyorum
Çocuğuna değer vermenin derecesi anne veya baba olmak değil
İster erkek ister kiz far etmez Anne bir baskadir. Annen varsa rahatsin yoksa Allah yardim etsin
Annem herşeyden önemli
kesinlikle annem
soruyu gizli sormuşsun ama kim olduğunu gördüm ben şimdi 😂
öyle bişey bekliyorum zaten 😂😂
ne olursa olsun ANNE
Anne her zaman Anne
Annem.
Anne
Annem.
Annen kesinlik ke
Babam daha bir başka
Anne.