ALLAH için ne olur bakın bittim mavoldum?

kadınlar kulübü denen bir siteye üyeydim. en gizlimi saklımı orda paylaştım.2. üyelik yasakmış ben ifşa olmamak için 2. üyelik açmıştım. ve yönetici farketti rezil etti beni halbuki ben orda yalan söylemedim kimseye zararım olmadı.
dedi ki senin face adresine de ulaştım açtığın tüm konuları facedeki arkadaşlarına gönderdim dedi.
ALLAHım yüce rabbim ben ne yaptım kime ne zararım dokundu da bunu yaptılar? yazıklar olsun. benim bir sürü öğrencim öğrtmen arkadaşım var orada. zaten sıkıntılı bir süreç geçiriyordum. en özelimi hatalarımı pişmanlıklarımı anlatmıştım ben orda. arkadaşlarıma da soramıyorum öğrencilerime de size mesaj geldi mi diye nasıl sorayım.
arkadaşlar ulaşmış mıdır face adresime ve paylaşmış mıdır sırlarımı arkadaşlarımla? oysa ki ben çok yalnız olduğum için orada yazmıştım. kimseye zararım dokunmamıştım. yine kimseyle paylaşamıyorum çevremden bakın burda yazıyorum. ALLAH için söyleyin yalvarırım durumum nedir? burda yaşadığım yer küçücük facemdekilere gittiyse o konular. YEMİN EDİYORUM EN ADİ O... OLAYIM Kİ KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM. yaşamam. kim neden bilsin özelimi it köpeğin dilinde maskara olayım ben. duyarsınız gazetelerden tvlerden sırları ifşa oldu diye kendini öldürdü diye.. ALLAHIM yardım etsin bana. o site yöneticisine defalarca sordum açmadı telefonu yalvardım cevap vermediler ve üstüne engellediler. ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN NE YAPAYIM?
Güncellemeler
+1 yıl
ve sanırım göndermiş. faceme giriyorum başkasının gözünden gör diye tıklıyorum yok olmuyor. o sayfaya ulaşamıyorum başkasının gözünden gör olmuyor bende. sanırım göndermiş. midem çok kötü dünyam başıma yıkıldı. hıçkırıyorum sadece.
ALLAH için ne olur bakın bittim mavoldum?