- Diğer konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi karşıda ki kişi seni dilekçe yazarak savcılığa şikayette bulursa ancak emekli olunca netice alır. Çünkü bu dilekçeyi savcılık kaleme alıp, hazırlık numarası verecek ve o numaradan dava kime gitmiş hangi savcı bakacak hangi mahkemede... Bir günde olacak iş değil bu. Savcının takipsizlik kararı vermesi yüksek bir ihtimaldir. Çünkü bunun gibi bir çok dilekçe savcılıkta durmakta ve adamlar hangi davaya bakacak ama yok direkt avukat tutup, avukata bu işi yaptırırsa öncelikle sizin ip adresinizden yeriniz öğrenilir sonrasında deliller toplanıp hakaret davası açılır T.C. 125. Maddesinde açıkça yazmaktadır. Okumanı tavsiye ederim. Tamamen karşıda ki kişinin bu olayın üzerinde durmasına bağlı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSavcıya bağlı gereksiz konu diye kovuşturmaya gerek görmeyebilir. Dışarıda ciddi o kadar olay varken onları bırakıpta bununla uğraşır mı tartışılır. Eğer karşı tarafta sana hakaret ettiyse hiçbirşey olmaz. haksız fiile karşı eylem gerçekleştiğinden ceza verilmesine yer olmadığından beraatine, diye karar verilir. Tabi sana hakaret ya da kışkırtma varsa. Bu durumda 149. madde devreye girer. Burada kızın biride bana açacaktı dava durduğun kabahat aç dedim. Uyanık üstü kapalı kendisine ters fikir beyan edenlere hakaret ediyordu. Sonra dava açıcam deyince bende onun yazdıklarını örnekledim. Caps yaptım hadi dava açmazsan... yazdım. açıcam dedi bekliyorum :)))
06 Yorumla- +1 yıl
sen şunu tam yazsana bana yaaaaa? sana ne dediki sen ona o*ospu dedin. ne diyerek kışkırttı seni?
- +1 yıl
Konu hakkında bilgi sahibiyim 3 hakaret davam var ama kıza bak milletle geyik yapıyor! Senin amacın derdine çare mi bulmak milletle geyik mi yapmak?
Soran+1 yılsen neden sinirlendin?
- +1 yıl
SANAAA. buarada bir soru sormuşsun herkes kulaktan dolma bilgi satıyor ben sana insan gibi soruyorum anlat ki bende sana bilgiyi vereyim ama geyik derdindesin. Amacın ne sorununa çare mi bulmak erkeklerle sohbet etmek mi?
Soran+1 yılya bak haddini bil. ne demek ''erkeklerle sohbet etmek'' insan ol
- +1 yıl
Ben insanım zaten. Sana kötü birşey demedim için fesat senin sen önce bir doktora git tedavi ol. Sen hakediyorsun ceza yemeyi. Eminim kaşındaki sana birşey demeden sen hakaret etmişsindir. Zavallı seni. Bu yaşa gelmiş ama okumayı anlamayı sökememişsin.
Diğer konusunda 803 cevap paylaştı. Sosyal medyadan genelde biraz zor oluyor o işler Twitter'in bildiğim kadarıyla Türkiye şubesi yok.Ayrıca hakaret ettiysen de dava açmakta haksız değiller ya neyse.
05 Yorumla
Soran+1 yıleylem sürecinde o kadar gözaltı oldu twitter'dan. onlar nasıl bulundu :/ ?
Soran+1 yılgerçek adımla girmemiştim twitter'a nick kullanıyordum.
Soran+1 yılokuyorum şimdi
+1 yılmelih gökcege yavsak yalaka vs dedim
rte pis provokatr, bölücü,ürün dedim
geri dönmediler dislandim resemen ):24 Yorumla
Soran+1 yılgörmemiştir belkide :)))
- +1 yıl
):
- +1 yıl
melih dönerdi ya duştaysa demek :/
- +1 yıl
dövlet bana bakmiy.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
tabiki bulurlar gayet basit.. şikayet eden dilekçesini deliliyle beraber savcılığa muhtemelen verir veya vermiştir.. savcılık ön şikayete bakar ve senin ifadenin alınması için polise emir veririler.. polis senin karakola davet eder ifadeni orda bazı sorular sorarak alırlar.. daha sonra bu ifadeni bir ön yazıyla savcılığa gönderirler... savcılık senin ifaden, şikayet edenin ifadesine bakar bir suç teşkil ediyormu diye.. suç teşkil ettiğine kannat getirirse mahkemeye sevk eder... biklahare mahkemeye çıkarsın... ama savcılık ifadelerinize ve delillere bakarak suç teşkil etmiyor diyip şikayeti davasını düşüre bilir... sonuçta mahkeme olsanınz bilişm suçları artık suç sayılıyor cezası var... suçun büyük ihtimalle paraya çevrilir... kabaca bçyle...
00 YorumlaMerhaba kız kardeşim;
Nasıl bir küfürdü o yaz bakıyım;
Ha bu arada hanimiz Ak partili hangimiz bok partili yarışına girersek insanları kırarız
Küfür etmeden kırmadan güzelce bir siyaset yapmalıyız19 Yorumla
Soran+1 yıl''o*'' yazmıştım.
Soran+1 yılpara konu değil. aileme ne dicem
Soran+1 yılinşallah öyledir. çok sağol içimi rahatlattın... teşekkür ederim
Soran+1 yılya durduk yere küfür etmemiştim.
- +1 yıl
bu site sana gıcık mı habire nikin kapanıyor
Olayın hukuku ki boyutu.: Evet hesabınızı silsenizde yasal süre kadar yani 5 yıl o bilgiler saklanmak zorunda. Ve yaptığınız şeyler ortaya çıkar.
Sosyal boyutu : İktidar partisini destekliyor olmak küfür haketmek anlamı taşımamalı küfür ancak egonuza olan hizmetin karşılığıdır.
Ahlaki boyutu : Erkek ya da bayan kimseye küfür yakışmıyorda , bir bayan olarak küfretmek dahada çirkin oluyor. Bayanların nahifliğine daha eğreti duruyor.00 YorumlaAy canım "akpliydi zaten" nasıl birşey ben çözemedim. Her haksız olsun olmasın küfür etmek gerekli birşey mi? Saygı çerçevesi diye birşey var , bazıları bazılarını eleştirir ama eleştirdiği şeyi kendi yapar. "Bunu yapıpta ona benzeme" derler mesela. Sen bunları bir kafanda özümse ondan sonra bakarsın bir çaresine.
Hayır laf attığınız zihniyeti taklit ediyorsunuz resmen bu nasıl bir tersliktir ?10 YorumlaSadece seni korkutmuş. Sen sen ol bir daha başkasının tavuğuna kış deme.
Ciddi olarak soruşturma açılmışsa, senin kullanıcı adın benzersiz olduğundan ip üzerinden seni hemen yakalarlar. Tabi şuan siber suçlar asayişe bildirmiştir. KS bağlantılı emniyet güçleri seni bulacaklardır..
Sorunun devamını keşke yazmasaydın.. Siyaset meydanına çevirdik burayı00 Yorumla
+1 yılakpliyse kafadan haklısındır zaten :) Şaka tabi küfür bizze yakışmaz tutamamışsındır kendini.
sorunun cevabını bilmiyorum ama data bilgilerinden bulabilceklerini düşünüyorum.Bide evden mi işten mi internet kafeden mi baglandıgınız da önemli02 Yorumla
Soran+1 yılevden
- +1 yıl
İnşallah şikayette bulunmaz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Haklı bir küfürdü, AKP'liydi zaten" lafını kınıyorum. Ben de AKP'li değilim. Hatta AKP'nin ve başbakanın siyaset anlayışlarına da, bu ülkeye yaptıklarına da şiddetle karşıyım ve onlar yüzünden mutsuz hissediyorum. Ama bu onlara da, nefret ettiğim başka şahıslara da alenen küfür etme hakkını bana vermez. Eğer tartışma sırasında ilk küfür eden sensen sanırım ceza alırsın. Seni bulurlar,hesabını kapatman çözüm değil.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben akpli değilim ama adamın akpli olması ettiğin küfürü hiçbir şekilde haklı çıkarmaz.
40 YorumlaDiğer konusunda 415 cevap paylaştı. Akp li olması sana bir insana hakaret edme hakkı mı veriyor. Üstüne düşseler bulurlar evine mahkeme celbi gelir. Duruşma olur en fazla 500 tl ceza yersin. Hîç bir suça karışmamış isen 5 yıl ertelenir. Seninle aynı zihniyette değilimdir inşaallah.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. korkma ya her şey olacağına varır melih gökçeğe böyle bişe yapmada gerisi önemli değil :D diğerlerini boş ver .
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılip adresinden ttnet veya vs... bütün her türlü bilgilerine ulaşırlar geçmiş olsun savcılığa manevi haraket etmekten dava açar tazminat ödersin...
09 Yorumla
Soran+1 yılpara yok ne vercem
- +1 yıl
Para yoksa senet açarlar sana merak etme ödeyecek durumun yoksa hipoteğe kadar gidersin sen o kişiden git bence özür dile haketsede haketmesede
- +1 yıl
En son parantezi okumamıştım. Böyle gereksiz saçma sapan nedenden dolayı insanlara hakaret etmek çok saçma ben ülkücüyüm atıyorum sen bdplisin hadi bende sana sayıp söveyim bana göre hakediyorsun... bana göre idama bile gitmen lazım yani herkesin görüşüne saygı duyacaksın duymuyorsan bile sesini klavye delikanlılığı yapmıyacaksınız! Sana güzel bir ders olmuş bu akıllanırsın kimse kimsenin görüşüne haraket ve kişiliğine hakaret etme hakkı yoktur... YAZIK OLDU GEÇMİŞ OLSUN
Soran+1 yıldurduk yere küfür etmedim. ne yani hesabı açıp özür mü dileyim ?
- +1 yıl
kime göre durduk yere küfür etmedin ? Kendi düşüncene göre değil mi kendi arzuna göre ? Olayın büyümesini istemiyorsan özür diliyeceksin.. Başka çaren yok yok ben gururluyum özür dilemem diyorsan hem karşı tarafın avukat parasını hem kendi avukat paranı hemde tazminat parasını hesaplarsa şöyle 5000 TL avukat ikiside tutar tazminat davasıda hakime kalmış :)
Soran+1 yılpara yok ev yok ne verecem ne
- +1 yıl
Devlet adına bir yerde günlük üzerinden hesap yaparlar bir işe girer çalışırsın. Şu an evli misin ?
Soran+1 yılhayır değilim
- +1 yıl
O zaman reşitsin zaten bireysel bir suç kocan olmuş olsaydı kocan öderdide.Ailen ne der bu konuya bilemiyorum...
+1 yılİstersen sil, bulunur ama o kişinin avukatla falan cidden uğraşması lazım, yapar mı sence yoksa boşa mı konuştu?
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla yazışmalarını okudum baya bir istikrarlı. yapabilitesi yüksek
- +1 yıl
Hımm geri bas o zaman ya da bekle ve gör diyim, ne diyim başka...
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi sen twitterını kapattın ya, akpli sanag*tkılıyla gülmüştür. madem küfür ettin arkasında dur. ki bir şey olmaz zaten.
10 Yorumla Diğer konusunda 990 cevap paylaştı. Eğer tayyibin dediği doğruysa hergün Türkiyenin %50 sine sövüyorum :A bişey olmaz
10 Yorumla- Diğer konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılİnternete işlenen hiçbir bilgi kaybolmaz. Yani üzgünüm sen kapattığını düşünsende onlar o bilgilere bir şekilde ulaşacaktır.
00 Yorumla hesabı kapatman çözüm değil
onun adresine giden paylasımdan IP adresin bulunur
her sye bir yerd ekayıt edilir unutma...
şikayet ederse sacvı ifadeye cağırır.
gerek görüse mahkemeye sevk eder
3-5 sene sürer para ceazı alırsın00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Akpljydi zaten sozun ne oldugunu anlatmis. Sorunun cevabina gelince isteseler yedi ceddini bulurlar. Bu korkuda sana yeter
20 YorumlaBen değildim RedHack hesabımı hacklemiş dersin. Onları bulamıyorlaR :)
25 Yorumla- +1 yıl
IP adresi denen bir şey var be kardeşim :)
- +1 yıl
twitter şirketi ve türkiye arasında bir anlaşma yok, twitter ın türkiye de ofisi de yok, hukuki ihlal içerdiği düşünülen yazılardan ötürü ip adresi istenirse bunu ancak sitenin san fransisco daki merkezinden alınması gerekiyor, keza twitter şirket kritlerleri gereği çok zaruri durumlar olmadıkça kullanıcının ip adresini vermiyor, verse bile bu çok uzun bir zaman dilimini kapsıyor ve genelde kullanıcı aleyhinde açılan davalar takipsizlikle sonuçlanıyor.
Soran+1 yıltamam da gezi olaylarında twitter dan o kadar gözaltı nasıl oldu ?
Soran+1 yılben nick kullanıyordum
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı maklı küfür olmaz yasa bellidir şikayet ederse hesabını kapatsan bile seni bilişim şube bulabilr. bence ülkeyi terk et suçlu dğeişimi olmayan bir ülkeye uç anca öyle kurtulursun.
00 Yorumla
+1 yılaman millet ne kufurler ediyo herkese herseye. avukat mahkeme kolay is degil ugrascani zannetmyorum
00 Yorumla
+1 yılBi bok olmaz.
Dediğinin arkasında dur. Duramayacaksan da deme.01 Yorumla
+1 yılkimli nereli olursa olsun kimseye küfretme hakkın yok bu 1. soruna gelince eli kulağındadır mahkeme kağıdıın tarafına ulaşması bu da 2. her türlü bulurlar...
00 Yorumla
+1 yılIP adresini belirleyip bilgisayarında inceleme yapılması lazım. Laptopunu kır at hemen :)
11 Yorumla- +1 yıl
hocam adam capsini almış zaten siteden isterlerse kaydınıda alabiliyolar bence ülkedne kaçsın
Boşver hakim sorarsa benim şeyim yok ki .s .s diyip geçersin.
11 Yorumla- +1 yıl
ahhaha :D
sen istediğin kadar kapat eğer karşıdaki kişinin arkası sağlamsa seni bulur, hangi ip den hangi mac adresi filan diyolar ondan buluyolar pc yi.
00 Yorumla
+1 yılAkpliydi zaten derken?.. Asıl senin gibileri küfür hakediyo!
00 Yorumla
+1 yılOha daha ne diyeceksin. A... koyarlar senin valla :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsdfdsfsdfsdfsdf bu kadar da tırsılmaz ki arkadaş..
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSiyaseti bırak siyasetciler yapsın
niye koz veriyorsun insanlara
mahkemeye verse bir sürü masraf
her halde bulur o yazı orada durduğu sürece00 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. yok bee gözünü korkutmak istemişlerdir takma bence
12 Yorumla
Soran+1 yılya tek olsam sorun değil. ailem problem yaratır korkum ondan
+1 yılBeyinsiz asker .elbette buulurlar hatta boku yedin akpliyse 6 ay hapisden baslar.
00 YorumlaYok hesabı kapattınya kesin bulamazlar seni, pencerelerede perdeyi çek, daha güvende olursun.
00 Yorumla
+1 yılHaklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.
Eğitim ŞART !10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbulurlar... hesabınızı kapatsanız da sorumluluğunuz devam ederi. ancak sadece bir tazminat kazanabilir karşı taraf. benim fikrim bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTwitter , facebook ... yaptığın tüm konuşmalar , yazışmalar kayıt altına alınıyor.
Şikayet ederlerse , bulabilirler.00 Yorumla
+1 yılAKP ki ise kesin o hakli cikar :(
10 Yorumla
+1 yılSonuç noldu merak ettim inşallah gözünü korkutmak için söylemişlerdir
00 Yorumlahiç bi,şe yapamaz. kalkıp davamı edecek daha neler
00 Yorumla
+1 yılMelik Gökçek'e mi küfrettin la?
23 Yorumla
Soran+1 yılyok değil, kadının birine
- +1 yıl
:)) İsmin hollandalı mı ? hollandada yaşıyorsun değil mi ? :))
- +1 yıl
Twitter kişisel bilgilerini vermez ama bu sana ulaşamayacakları anlamına gelmez. Dava açabilirler.
+1 yılSanmam .
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsteseler bulurlar ama gözünü korkutmuşlardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyiyemicen bokun sinegini niye urkutuyon kizim
23 YorumlaGerçekten isterlerse bulurlar .
00 Yorumlaher küfüre ceza gelse ohoo
00 Yorumlaiyi demişsin aferin :)
00 Yorumlaiyi korkutmuşlar seni
:)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakp li olmaları senin haklı olmanı mı sağlıyor ?
00 Yorumlaisterlerse bulabilirler tabi.
00 YorumlaKimden kaçıyon?
00 Yorumla
+1 yılİnşAllah bulurlar seni.
03 Yorumla
Soran+1 yılsende kına yakarsın orspu. bak işte senin gibilere küfür hak arkadaş
- +1 yıl
:) sorunu şikayet ettim
Hadi bb
Soran+1 yılbb
çok tırsmışsın :)
00 Yorumlala yok
00 Yorumla
fake o mk dersin01 Yorumla
+1 yılBitsin sen kızım :)
00 Yorumlaumarım bulurlar
14 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sana da küfür edeyim sende mahkemeye ver. battı balık yan gider.
malesef...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler