Bilginiz varsa yardımcı olun. Ordan okursam iş bulabilir miyim? Okul ve hocalar nasıl?
#Kadinbeyni
#BilgisayarMuhendisiolacagim
#Kadinbeyni
#BilgisayarMuhendisiolacagim
bence iyi yani giden arkadaşım var tavsiye ederim düşünmeden git karadeniz teknik üniverstesi güzeldir ya
Çok istiyorum geleceği var midir
şimdi o üniverste olmasa bile bilgisayar mühendisliği diyon kötü yerde okusan bile elinde bilgisayar mühendisliği belgen olduktan sonra geleceğin çok
yok artık bilgisayar işi bitti okumayan bilgisayar kursuna gidende bilgisayarcı falan onları diyenler fasa fiso boş insan onlara asla aldırış etme sen hangi üniverste olursa olsun bitir eline diplomanı al iş çok. bu belgeyi alıpda işsiz kalan demekki iş araştırmayı bilmiyor sen gene belgeni al gerisi kolay ;)
Bilmiyorum ailem falan istemiyor mezun çok iş yok diyor ama bu meslek benim için bir tutku kazanırsam hayvan gibi çalışacağım çok seviyorum çünkü
inşallah kazanırsın hayat senin hayatın aileni aldırış etme!! bende bilgisayarın herşeyini bilirim ama ailemde aynısını dedi elektrik bölümüne yazdırdı o bölümüde bitiremiyom yani lise bitti üniverste 1. sınıfım tümd erslerden kaldım bölümünü sen seç ailenin secmesine izin verme! sen bildiğini yap keske bende bilgisayar okusaymışım
Teşekkürler 😄😄
Elektrik güzel bölüm olsun bırakma 😄başaracağına eminim
güzel bölüm ama ful sayısal aşırı zor :) bide gittiğim üniverste kötü olduğu şehire şehir denmez zaten!
Tabi ya fizik dersinin babasını görüyorsunuzdur çok zor😄
hah vallaha doğru diyon zaten adamlar 2 yılık benim okuduğum gerçi ama adamların 5 sene olmuş dahada fizik sınavına gelenler var hoca geçirmiyo (kapıya yazmışlar hocam siz ne zaman öldünüz biz ozaman geçtik diye ) :D
Cok iyi benim arkim okudu gittimde ktu de kaldim 4 gun super yer
Bilgisayr bolumu müydü
Ewt cok rahat demisti ortamda iyi oranin
Anlat yav nasıldı dersler hocalar
Burda denemeyen bir durum var orda 2 dk ozelden yaz bana tamam
bende ordan mezunum. Ktü harika bir universite. iyi bir egitim alip is bulacagini dusunuyorum
Teşekkürler hangi bölümde okudun
Bu bolumun artisi ne?
Ben 7 senw calistim cagri merkwzindese ondan dedim
Yok bole bolum ilk dyydum ondan
İnşaat mühendisliği okuyorum üniversite gayet güzel kazan ve gel bence
Ayy çok istiyorum 😄 hocalar falan nasıl
Her bölümün hocası farklı fakat genel olarak hocalar iyi dersler güzel geçiyo arada can sıkan 1 2 öğretim görevlisi olsa da ☺ Allah gönlüne göre versin inşallah
Cevap
4Cevap
arkadasim var mukemmel diyor
Arkadaşına sorar mısın benim için 😊
insanlari. üniversite hepsi mükemmel diyor okumaya gidiyorsan git
Peki hangi bölüm okuyor arkadaşın
Bilmemki inşallah kazanırsın :)
okul guzel de sen önce bı kazan bence
Kazanma işi bende😄
kazan senı tebrık edelım:D
O okulda mı okuyorsun
Takıp atsana