Haaha az önce kara kuru esmer atatürkçü türkleri delirttim şimdide osmanlıcı esmerleri delirticem. Böz ösmönlö törnöyöz öhöm öhöm diyen arkadaşlar hepnize selam alın gerçek osmanlılar. Orhan gazi (hiç türke benziyo mu?) 1. SELİM (Adam bildiğin kızıl) Ve şimdide safkan türk son osmanlı torunlarına geliyoruz
Tataaam osmanlı torunları şaşkın error verrdiler. Ulan kara esmerler sizi, sizleri yamultmyı çoook seviyorum hadi bakalım kim osmanlı torunuymuş.
Goruslerini bu şekilde paylaşmak sadece senin aptalligin olur ve kimseyi delirtemezsin. Her seyi dusunup olumlu olumsuz elestiri yapma hakkina sahipsin ama goruyorum ki senin yaptigin igneleyici bir dille konusup etrafı rahatsız etmek. Umarim duzelirsin :D
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya sende delirmiyomusun şu karaların osmanlı torunuzuy diye pankartlarla sokağaçıkmasını.
Haha Osmanlıcı falan değilim, Osmanlı ailesinde Türk kanı yok denecek kadar azdır. Ancak ilk iki resimdeki şahıslar temsilidir, yani gerçek resimleri değil. Güldürdün akşam akşam. Neyin kafası bu?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır fiziks3l özellikleri ele alınarak yapılmış tablolar. örneğin orhan beyin tipi farklı olacaksada sarışındır çünkü o dönem de insanlar bunu yazmıştı ve biliyodu ayrıca 2. fotodaki selimin temsili adı sarı selimdir burdanda anlıyabilirsin.
hayır dostum öyle bişey yok onlar sadece tahmin, o dönemdeki bilgiler gerçekten de çok azdır. osmanlı ilk kuruluşundaki bilgiler ancak 250 yıl sonra kaleme alınmıştır ve Bizans kaynaklarına bakılır daha çok. sarı selim in de sarı olduğu doğrudur bunun Türk olmamalarıyla da ilgisi yok keza orta asya Türkleri sarıdır yani bu senin söylemini yanlışlıyor, iyi akşamlar
En İyi Cevaplar