Şimdi atatürkün adı atatürk falan ama bazı kişiler arnavut boşnak olduğunu söylüyolar. Hatta ingiliz bir yazat kitabnda atatürkün kökenini böyle yazmış. Zaten böyle mükemmel bir adamın türk olması mümkün mü? Şimdiki kara kuru esemer türklerde atatürkü sahipleniyo. Atatürkün boşnak olduğunu düşünüyorum ben ve bir çok kişi böyle söylüyo bende boşnağım.
Ziya Gökalp de büyük Türkçülerdendir. Lakin adam kürt kökenlidir o bunu "iyi de milliyet bir eğitim işidir, ben türküm" diye açıklamıştır.
Ben kendimi türk olarak tanımlıyorum ama kökenimde Kırım, Rum vs ağır basıyor... ne yapayım yani? Ya da bugün biri bana "red sen doğumda karışmışsın aslında fransizmissin" dese fransız mi oluyorum.
Oğlum kafatasciliginizi bu kadar belli etmeyin. Milliyet, eğitim ve kültür işidir.
Mustafa Kemal belki soy kütüğünde Slavlarla, Yahudilerle vs de karışmış olabilir. Lakin kendini türk diye ifade etmiştir. Öyleyse Türktür. Soya girersek hiçbirimiz orta asya türlerine dayanmıyoruz. Lakin bunun onrmi de yok.
Tekrar yazıyorum. Bu; his, kültür, eğitim, anadil ve duygu birliğidir.
Hahaha çok cahilsin keşke ölsen :) Sorduğun soru bile yanlı ve Türkleri aşağılıyor yok böyle bir adam Türk olabilir mi bilmem ne. Olabilir tabii ki neden olmasın, git eski Çin kaynaklarında bahsedilen mavi gözlü Hun askerlerini araştır. Ya da dünyada bölge olarak en çok kızıl saça sahip bölgenin İdil bölgesi olduğunu ve burada yaşayan Tatarların, Çuvaşların nasıl Türk olduklarını araştır. Dış görünüş ırka bağlı değil yaşanılan coğrafyanın bir sonucu. Aynı ırkın farklı boyları farklı coğrafyalar sonucunda farklı özelliklere sahip olabilir. Ben doğal sarışın yeşil gözlü beyaz tenli biriyim ve annem Türkmen babam Yörük.
Türkler esmer olur diyen Arap bozması cahiller Başbuğ Atatürk ne olursa olsun Türk millete büyük hizmet etmiş bir devlet adamıdır Soyunu sopunu sorgulamak senin gibi daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlara kalmış değildir Oğuz'ların 24 boyu vardır her boyun ayrı fiziksel özellikleri vardır Senin kanını teste soksak ne çıkacağın belli değil
türkler esmerdir. daha doğrusu türkiyedeki türkler arapdır :D türkler aslında orta asyadan buraya gelip araplarla karışmıştır anadolu arapdır. Ve ben boşnağım. Ve türkyieeki sarışınların garanti %90 ı göçmendir ya da avrupa soyuna karışmışdır kendisi bilmiyodur.
Tarihini dizilerden öğrenmeye çalışan, kurtuluş harbinde, Çanakkale harbinde, Sakarya'da, İnönü'de, Trablusgarp'ta ve daha nicelerinde bu halkın ne çektiğini bilmeyen, öğrenmeyen ÇOMARLARA şairin bu dizeleri hediyemiz olsun..
İşgal günlerini unutma, ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz, Sen, anandan yine çıkardın amma, Baban kim bilemezdin şerefsiz...
allahm ya bana çomar dedin ya gülesim geldi. arap bozması falanda dedin. ben atatürkü seviyoeum ama türkiyedeki atatürkü seven kara kuru siyah saçlı insanları sevmiyorum. ya gelip bana atatürke dil uzatma falan diyosn. ve atatürk gibi birininde türk olacağını zannetmiyorum.
Türk olması ya da olmaması önemli değil kim türkiyeyi batının esaretinden kurtardıysa bilin ki o kahramandır bugün kendine Türk diyenlerin çoğu da Rum ve Ermeni dönmesidir. Gerçek Türkler Karamandan Adanaya kadar olan bölgedeki yörüklerdir eminim ülkücüler ABD uşaklığını bırakıp cevap verecektir
Atatürk iskan politakasıyla selaniğe göç ettirilmiş türkmen bir aileden geliyor aç azcık tarih oku benim kardesim sarışın ama aslen bir tarafımız kayı boyundan bir tarafımızda (boyunu bilmiyorum) timurdan araştırda cahilliğinden kurtul 😄 ve türkler kara kuru olmaz orta boylu beyaz tenli cekik gözlü balık etli yani tam orta asya tipli olur oval ya da yuvarlık yüzlü filan bizim ailenin yarısı böyledir 😄 ben öyle değilim diye türk değilmiyim simdi bu arada Atatürkün kime hizmet ettiği belli NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Atatürk ben türküm der ve türklük adına uğraşırken, kimi gerzeklerin böyle saçmalaması abes sanki.
Ordaki türkler hiç karışmadı sanki yaşadıkları bölgenin insanıyla.
Türkiye'deki türklük bir etkin kimliği ifade etmiyor. Öyle bakacaksak hemen hemen kimse türk olmaz zaten.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazarlara dayanmamaktadır lazım 😂istersen bir de bu kitaba bak Fuat köprülü Osmanlının imparatorluğunun kuruluşunda 1bolumde gayrimüslim bir yazarın osmnliyi kuranlar rumdur iddiasını kanıtlayıcı ve bazı yerlerde alaycı şekilde bariz şekilde açıklanmıştır buna niye degindin dyceksn yazarlar yazarlar tartışırlar sözlü şekilde de anlatırlar. Aramızda mavi yeşil gözlü kahverengi gözlü olanlarda var mavi gözlükler Rus yeşiller İngiliz kahverengi gozluler Türk dye adlandırmak saçmalık ötesi bsy. Atatürk turkdr dini islamdr Adı Mustafa kemal Dr bu devletinde kurucusudur. Ki bu yanlış olsun ki değil ama Mustafa Kemal Türk değilse bile Boşnak olsa bile kndi ni Türk olarak tanıtmıştır bndan snra da nedenini tartışmak gerekmez seçimini yapmış artık neslini begnmemis blliki çöplük olarak gormus coplugude kediler ve köpekler karistrr 😊
Hayatinda Turklugu gram arastirmamis osmanlidan ibare sig bilgisiyle ortadogunun les esmer tipleriyle karisip kendi irkinin mna koyan toplum hakkinda Ataturk tork dogoldo soroson tork mo olor diyen mallar var uzuluyom. Ayrica etnik kokenle kendini ait hissettigin irkin sarisini esmeri mi olur ya mallar djsgshs
kendini hayatını ömrünü Türk milleti icin harcadı. bu bile ona ATATURK adının verilmesi icin yeterli bir sebep. ki Atatürk ün Türk oldugu gayet acık. bizi sahip oldugumuz degerlerden koparmaya uzaklastirmaya calisiyorlar boyle seylere basvuruyorlar.
Sizin Atamızla ne sorununuz var inanmayın o bir türktü türk o bizim önderimiz Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk gibi insan dünyaya bir daha gelmez kalbimdesin Atam benim
Evet biliyorum Atatürk e halk Selaniki de al demiş ancak savaşın İzmir de bitmesini istediğinden bu istek gerçekleşmemiştir. Balkan Harbiyle Yunanistana geçti Selanik
Atatürk her yerliydi o milletin her kesimine Atam bizim oralı dedirtti yaa önemli olan bu idi o yeniden dünyaya gelse vatanını kurtarmak için yine aslını gizlerdi herkes düşünür ama onun gibi değil aşığım bu adama <3
Anayasanın 66. maddesini okumanı tavsiye ediyorum.. Türklük demek sadece kan bağı demek değildir Atatürke göre. Kaçımız safkan türküz ki zaten? Önemli olan hissiyattır.
Gerçek türkler Sarışın ve mavi gözdür. Sonradan dönmeler siyahlaşmıştır. Altay sayan dağlarında yaşayanlar sarışın ve mavi gözdür
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
yokk öyle bişey yok yok yok, nerden duyuyosunuz bilmiyorum ama GERÇEK TÜRKLER sarı ırkdandır ve moğol mançur çin ırklarıyla aynı ırktandır ve bu ırkların hiç ama hiç sarrışını yoktur. ancak türkyiddeki türkler araplarla karıştığı için gözleri çekiklikten çıkmıştır ve biraz dahaa kararmışlardır.
En İyi Cevaplar