+1 yılSimdi bu isi aydinliga kavusturalim. Kimlik soruldugun da kimlik gostermek mcbur ohal de tasimakta mecbur diger normal zamanlarda ise kimliign hakkinda sorulan sorulara dogru cvp vermek zorundasiniz. Aksi halde karakola kimlik tespite gotururler!
Gel gelelim sizin polise kimlik sorma hakkiniz varr mi?
Evet var ama nasil simdi kalkipta onlarca ekip aracinin oldugunu yerde adamin ustunde uniformasi varsa kimligini goster polis demek aptalca 😉 olayin yer ve zmanina dikkat edin sadece bazen ters tepebilir. Yorumlari okudumda millet bilmeden sacmalamis baya.28 Yorumla- +1 yıl
Simdi kaldiki kimligi soran sivil diyelim illaki bir emniyet araci olur yani bosyere drdurupta kimse kimlik sormaz.
- +1 yıl
Ben bilirim izmirliyim bucali hemde. O sivil gezip kimlik soran polisler guven timi denilen ekipler. Hal boyle olunca sizdr kimlik sorabilirsiniz sikinti olmaz.
- +1 yıl
Genelde kalabalik yerlerdse olurlar hemsetim 😊
- +1 yıl
Aynen oyle.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerhalde yani göstereceksin. Dün KPSS den çıktım beni yargıtayın orada çevirdi ben seve seve verdim kimliğimi ama bir kızın kini istedi kız hemen sorgulamaya başladı "niye istediniz neyi kontrol ediyorsunuz istemiyorum falan sorguluyor polisi ben polis olsaydım onu bir güzel karakola götürür üstüne birde sopalardım sonra polisin peşinden gelirdi kimliğime bak diye. Adam ne güzel görevini yapıyor kontrol yapıyor işini yapıyor. Kontrol etse niye kontrol ediyor derler etmezse polisler bir işe yaramıyor derler.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam gösteriyor zaten kimliğini ilk başta ayrıca gizlilikle nedeni ne?
Cevap sahibi+1 yılGizli kalmak iyidir.
Cevap sahibi+1 yılZaten Polis arabalarıyla oradalar.
+1 yılGenelde çevirmelerde denk geliyorum onda da veririm ☺️
Ama yolda yürürken gelişte biri bana kimlik sorarsa polis sıfatı ile☺️
İlk ben sorarım kimliğini , öyle her polisim diyene kimlik mi çıkartılır , zaman kötü güvenmemek lazım15 Yorumla- +1 yıl
☺️ bilmem daha denk gelmedim ama işkillenirsem ilk ben sorarım o zaman 🙏
- +1 yıl
Burda yok ama gidiceğim yerde çok sanırım ☺️🙏
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Önce o bana kimliğini gösterecek
18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İşin komik tarafı polisin polis olduğunu anlamak için kimlik sorarsan suç. Yine de telefonuma mesaj geliyor sahte polise dikkat edin diye :D abicim kimlik sorsak suç sormasak bu sefer de dolandırılıyoruz.
11 Yorumlavalla bigun bizim kapiya sivil polis gelmisti ifade vermem gerekiomus annem polise inanmadi kimligini gosterirmisiniz dedi adamda gosterdi suphe ediosan gosterme sen ondan iste :)
15 YorumlaPolis kimligini gostermeli
Sonra gosteririz sorun yok
Oyuna gelen vatandaslar mal oluyor genelde hicbiseyi sorgulamadan onune bakanlar az gozunu acik tutmali insan helede bu devirde11 YorumlaAbim öyle bir şey olursa zorundasın demişti ama gerçekten kimin polis olduğunu anlamak zor. Sahte kıyafetler bulup polis kılığına girerlerse çok kötü. Abim polis değil bu arada
13 Yorumla
+1 yılSivil polis ise sizde kimlik sorun ama onleyici hizmet ekipleri olurya hani disarda ekip arabasiyla gezenlere direk gosterin kimliginizi
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen asayise bagli onleyici hizmetler ekibi
- +1 yıl
Doguda zaten kimlik sormazlar supeliysen direk alirlar deilsen dokunamzlar Şu an dogudayim ordan biliyom 😉
+1 yılilk önce ben onun kimliğini soruyorum..
arkasından emniyet müdürü abime bir sorucam diyorum..
o anda yok yok gerek yok deyince yoluma devam ediyorum..11 Yorumla
+1 yılYani abi sende bilirsin ki mecbur ama bende ona sorarim tabi
13 Yorumla- +1 yıl
Eee normali öyle... daha rast gelmedim uygulamada nasıllar bilmiyorum
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Polise kimlik sormak için akp demokrasisi değil gerçek bir demokraside yaşıyor olman gerekir.
14 Yorumla
+1 yılSen önce davran ve ben sizin kimliğimizi görebilir miyim de. Polisse eger bakabilir kimliğe
11 YorumlaNormalde arama izni olmadan soramaz sana ama halen OHAL devam ettiğinden şu an sorabilir.
11 Yorumla
+1 yılPolisten kimlik göstermesini isteme hakkım var o göstermez ise bende göstermem
16 Yorumla- +1 yıl
Başlarsa başlasın göstermem polis olup olmadığını nerden bilcem ya değilse göstermedim olay çıktı zaten bir keresinde :D
- +1 yıl
evet i. neler göstermeyince üstümüze yürüdü birinin ağzından alkol kokusu aldım siz polis değilsiniz ya çekil şurdan dedim kimliğini göster yoksa polisi arayacağım dedim kes lan geç şuraya dedi o esnada ilerden başka bir polis aracı geliyordu şimdi anlarız dedik araca ıslık çaldık geldiğini görünce araca binip kaçtılar alibaba kavşağına doğru diğer araç geldi ne oluyor gençler dedi sahte polis sizi görünce kaçtı dedik tamam bizde siz devam edin gençler dedi peşine takıldı
- +1 yıl
Aynen
zorunlu kardeşim eğer göstermezsen 205 liraya kadar kabahatler kanundan ceza yersin
17 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorunlu. Sende onun kimligini sorabilirsin ve gostermek zorunda. Aksi takdirde ne kimligini gostermekte zorunlusun, ne baska bir seye. Karakola gidelim dersin.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi
+1 yılöyle bir durumda polisten polis olduğunu kanıtlayacak kimlik istemek lazım
11 YorumlaGöstermek zorundasın. Fakat sende onun polis kimliğini göstermesini talep edebilirsin.
11 Yorumla
+1 yılsüpheli durumlarda 155 arayıp doğruluğunu tteyi etmek en mantıklısı
13 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılMecbur
Hatta sen kimlik ibraz edene kadar senin tutabilir13 Yorumla- +1 yıl
Neden seni tutamaz
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. sen de onun kimliğini sorarsın:)
11 YorumlaÖnce polisten kimlik göstermesini iste bence
11 Yorumla
+1 yılÖnce o göstersin sonra ben :-)
15 Yorumla- +1 yıl
Sormaya hakkımız var.. ve göstermelilerde. Tabi türkiyede nasıl dönüyo bilmiyorum
- +1 yıl
👍👍
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOhal olduğu için göstermek zorunlu malesef
11 Yorumla
+1 yılönce o göstersin kimliğini.
11 YorumlaBen gosterirdim herhalde
123 Yorumla
+1 yılBen kolay kolay kimlik göstermem
15 Yorumla- +1 yıl
Kimlik ama göstermem
- +1 yıl
Vermem işte polis olsada vermem bu dönem dolandırıcılar arttı
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılkimligini gormeden gostermem bu kim olursa
12 Yorumla- +1 yıl
En iyisş
Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Ohal var gostermek lazim
11 Yorumla
+1 yılNerde sorduğuna bağlı
11 Yorumla- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılevet
metroda pc çantanı araştırıyorlar14 Yorumla- +1 yıl
evet
1 keresinden şantiyemin karşsında iş atm vardı
orda bir yetkiliden izn aldım gidiyorum bir polis otosunu yanındaki polis kimliği ver dedi
sebep dedim m emur bey
arama yapacaz, ne yapiyorsun atm de para çekmeye gidiyorum
nerde çalışıorsun dedi bende trendist ataşehirde tema teknikte çalışıyorum dedim numaraları var dedim arayabilirsiniz adam gbtsi tezmi geç bu da 6-7 ay oldu ,1. Ankara patlaması sırası - +1 yıl
olsun soramaz
Zorunda inanmayan da polise kimlik sorsun.
17 Yorumla
+1 yılpasaport veya ehliyet goster 😂
19 Yorumla- +1 yıl
kotu birsey oldu kabul..
eger kimlik gostermezsen senden suphelenir.. ve zor duruma dusersin - +1 yıl
ilginc 😊😊
- +1 yıl
yanii dalga gecitigini dusunmustum 😂
- +1 yıl
tamam o halde 😊
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Önce o göstersin
15 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılevet zorumlu..
11 Yorumla Bende sorarım
13 Yorumlamecbur
11 Yorumla- Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSende ona sor kimliğini nazik bir biçimde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne