+1 yılsizde kabul etmek istemediğin bir eksiklik var.belki ilgi belki cinsellik ya da başka bişiy.severek evlendik diyip de sonrasında internetten tanıdığın birinden bu kadar etkilenmen normal bir durum değil.
ayrıca kusura bakmayalım da geçelim bu romansal anları.evliliğini nasıl destekliyor? yahuu seven bir adam bırak hoşlanan bir adam sevdiği kadını başka bir erkekle görmeye tahammül edebilir mi? bu kadar midesiz olabilir mi?
bu şekilde çok üzülürsün.yol yakınken dön bence.1,5 yılını 1 aya tercih edecek kadar nasıl bir yanlış evliliğe sürüklenmişsin sen?09 Yorumla- +1 yıl
Boşuna yazıyorsun ki? Eşini seven insan nette sanalda sevgili arıyorsa ve bunu aldatma olarak görmüyorsa o kişi aldatmayı sadece bacak arası sanan ilk okul mezunu bile olamayan bir zavallııdır. Yukarıda aldatmadım demiş yaaaa. Aldatma beyinde başlar. Kişi görmek konuşmak istersin. İçinde ona karşı tanımlayamadığın bir arzu vardır görünce konuşunca mutlu olursun. Asıl aldatma budur. Gerisi teferruattır. Bu kişi başka resim koymuş güya hukukçu ki olsaydı asla buraya sormazdı zaten herşeyi yalan.
- +1 yıl
25 yaşında ama 15 yaşında gibi düşünüp konuşan birinin seni ne kadar anlıyacağını düşünüyorsun ki? Evli ve eşini seven nette ya da reelde birinden hoşlanıyorsa bu kişinin kimse kusura bakmasın ama ar damarı çatlaktır. Hani derler ya "kızım sana ne battı da aranıyorsun mutluluğun varken?" Hah işte bu da aynı bir durum. Adamla netten konuşmuşta adam onun evliliğini mutluluğunu desteklemişte ama ona karşı birşeyler hissetmişmişşşş. Desene içimde vardı arayıştaydım girdim nete buldum birini!
- +1 yıl
Evli olan erkekle sohbet eden kişinin eklediği kişiler neden çoğunlukla bayan olur? Cevaplarına baktım erkek konuşması kaba saba laf sokma iğrenç erkek tavrı ya.
- +1 yıl
haaaahaaa:)))) sen o kısma mı takıldın sadece?
- +1 yıl
pardon? sen adamı mı kayırıyorsun burada? hayır kocana laf atmadım, hoşlandığın ya da her ne haltınsa..sen hem suçlu hem de güçlüsün belli.bana sökmez ama..madem duymak istemiyordun bazı şeyleri gelip yazmayacaktın!
- +1 yıl
kadın erkek ilişkilerini senden iyi bildiğim kesin.umarım sevgili kocan boynuzu sana geçirmez,senin gibi değildir.senin derdin ne biliyor musun burada tartışma çıkarmak ..bayyyy:)))
En İyi Cevaplar
+1 yıl""oysa evliliğimi destekliyo mutlu olmamdan çok hoşnut... """"
bu ne? bana akıllı bir adamın böyle bir destek vereceğini nasıl savunursun? soralım bakalım hangi bekar erkek evli bir kadınla onu kendine aşık edecek kadar konuşmak ister? ne halt yediğin belli değil bir de tutmuş kafa tutuyorsun !02 Yorumla- +1 yıl
Sana tavsiyem boşuna yazma ar damarı çatlamış yaptığının doğru olduğunu körü körüne savunan birine ne açıklaması yapıyorsun ki? Bırak kendi haline zavallı işte gitsin istediğiyle yazışssın yatsın ne halt ediyorsa etsin.
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok normal bir durum, geçicidir, aslında içinde bulunduğun boşluğun farkında değilsin, kocanla ciddi eksikliklerde var, bu herkesin başında olan bir durum, burda seni yardırgayanları ciddiye alma,
sonuçta bir şeyler yaşayacaksınız ve bitecek, sonra herkes kendi evine dönecek, bu arada o evlimi04 Yorumla- +1 yıl
o ayrı konu, peki evlimi görüştüğün kişide
- +1 yıl
o zaman uzak durmalısın, benden demesi
+1 yılArkadaşım merhaba,
Her ne kadar toplum tarafından hoş karşılanmasa da onunla da bir ilişki yürütebilirisin... Evet eninde sonunda bilecek ama inan bana daha mutlu olacaksın, üstelik bu ilişki evliliğine zarar vermeyeceği gibi, eşine de daha fazla ilgi göstermeye başlayacaksın :D00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yıllink
şu üstteki linkteki yazıyı baştan sona oku
geçenlerde haber sitesinde gördüm ve notlarıma kayıt ettim
uzun diye okumamazlık yapma okuduktan sonra beni anlayacaksın...
kendi fikrim
evlendiğimde evimde ya da telefonlarımızda internete dahir birşey olmayacak
eşim benle ben eşimle oynarız ne gerek var :D10 Yorumla
+1 yılO zaman kocandan boşan. Kocan bir face hesabı açıp seninle konuşsun,seninle ilgilensin, kendine tekrar aşık etsin... Ya olurmu böyle şey. Kendinize gelin artık, sanaldan faceten sevgili mi olur. Böyle gizemli şeyler yapmak, gizli yasak arkadaşlıklar insanlara daha doğrusu nefse hep cazip gelir. Bundan biran önce kurtulman lazım. Eşinle ilgilen, onunla vakit geçir. Sanal şeyleri de bırakın artık. Yoksa zamanla eşinize olan ilginiz azalır, o mutsuz olur, siz mutsuz olursunuz.
00 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. nette onunla konuşmak her ne kadar zevkli gelse de,aynı kişiyle birde reelde takıldığını düşün.atıyorum günlük 1 saat dolu dolu konuşuyorsundur ve aslında günün her saati o adamın dolu dolu olduğunu düşünüyorsundur fakat reelde bu geçerli değildir.hayal kırıklığına uğrarsın çünkü o adam belki de günün sadece 1 saati dolu dolu konuşan fakat geri kalan sürede suskun,sıkıcı olan birisi olabilir.mutlu bir evliliğim var diyorsun.saçma bişey ypma.
00 Yorumlabence evliliğine ailene zarar verme anladığım kadarıyla daha anne değilsiniz ama olursunuz inşallah kendinizi anne olarak düşünün eşinizi düşünün inanın bir erkek için aldatılmak çok feci bişey ve kaldırmayabilir kendine zarar verebilir herşeyden once bir insanın sizin keyif aldığınız hoşlandığınız için kendi canına zarar vermesi size ne düşündürür hissettirirse ona gore yaşayın bence
00 Yorumlaiki kalp arasında kalmışsın. burda kıstasın bence şu olmalı bir yanda kocan diğer yanda tabiri caiz ise sevgilin...sen bu adamdan hoşlanıyorsun o da senden hoşlanıyor. internet üzerinde konuşmakla kalacaksa sorun olmaz.. biraz tanı ve gelecekle ilgili kararını ondan sonra ver. sonuçta gönül bu
08 YorumlaKocamı seviyorum diyorsun seven başkasına yan gözle bakmasın.
Sen o kişiden uzak dur eşini gerçek anlamda seviyorsan tabi.
O kişi destekliyorsa sizden hoşlanıyordur kesin
hoşlansa esin gözünden düşmesi için size hoşlandığını belli eder ki destekleme
yaptigin yanlış kendine saygın yoksa eşine saygın olsun
allah yardımcınız olsun00 Yorumla
+1 yılmutlu bir evlliliğin varsa internetten ne diye birileriyle konuşuyosun? aynısı eşin yapsaydı hoşuna gider miydi? zaten güvenilir insan çok az, ne güzel severek evlenmişsin. yazık etme derim. gerekirse neti kapattır. o kadar mı iradesizsin.
00 YorumlaKocana büyük haksızlık ettiğinin farkındasın değil mi? Uzaklaş konuştuğun kişiden girme internete 3-5 gün merak edersin sonra geçer..Dediğin gibi mutlu bir evliliğin varsa çabuk unutursun zaten.
05 YorumlaDiğer konusunda 990 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=qTzqsWM7j8w, Allah yardımcın olsun umarım bir çıkış yolu bulursun, kalple mantık birbirinden bağımsız çalışır. Ne eşini üz ne kendini nede o adamı...
02 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanlardan hep nefret etmişimdir,aldatma kadar karaktersizce bir davranış olamz, ya adam gibi ayrıl eşinden, git ne halt yersen ye ya da aklını başına al,erkeginde kadınında aldatanına lanet olsun
04 Yorumla- +1 yıl
buda bir aldatmada ondan, ister kalbinle ister bedeninle olsun, her ikiside aldatmadır, yapma bunu kendinide eşinin yerine koy sonu iyi olmaz böyle şeylerin, bir gün televizyonda eşi tarafından bogularak öldürüldü diye haberin çıksın istemem asjdaklsjdsadhjsak
- +1 yıl
tamam pamugunuda ben tıkarım ^_^
Onu silersen ya da kendini bastırmaya kalkarsan ömrünün sonuna kadar soru işareti olarak hep kalbinin bir yerlerinde seni rahatsız edecektir. Bence sanaldan kendini hiç sakınmadan görüşmeye devam et. Zaman her şeyin en iyi ilacı olduğunu sana orada ıspatlayacak. Dikkatli ol yeter...
00 Yorumlaeğer evliiğini destekliyorsa zaten senle konuşmayı kendisi sonlandırır bir kere. bence uzak dur ondan. silip silip ekliyorsan eğer. bence evdeki neti bir süre kapat. bunu yapmamalısın. kocana baktığın zaman vicdanın sızlamıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle belirtmem gerekir ki profilini gizlemeden sorduğun bu sorular sıkıntı yaratabilir.. Mesela ben şu an senin hangi şehirde yaşadığını biliyorum.. Tavsiyem bu tür soruları profilini gizleyerek sorman...
00 Yorumlaböyle devam edersen ikisinide kaybedersin dımdızlak kalırsın ortada hemen onu sil ve hangi siteyse üyeliğini iptal et hatta nete girmemeye çalış aklıını başına al çocuk değilsin ileride olacak çocuğun bu yazdıklarını görse sana ne derdi acaba
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1 çekiç alıp modemi kır, yoksa evliliğin sarsılmaya başlayacak yavaş yavaş. Rahatlık, sorunsuzluk insana batar derlerdi de inanmazdım.
00 YorumlaEşinizle daha çok vakit geçirin belli ki aranızda iletişim problemi var yani bir dost gibi olamamışsınız eksiğiniz bu
02 Yorumla- +1 yıl
Ben sorununuz var demedim zaten sadece bir dost gibi bana göre iletişim kuramıyorsunuz onun için konuştuğun kişiye kendini yakın hissetmiş olabilirsin ve eminim ki eşinle konuşmadığın bir çok sorununu o kişiyle paylaşabiliyorsundur. Seni ruhsal olarak rahatlatan bir insan konuştuğun fakat eşinle biraz daha vakit geçirmelisiniz, çok derin mevzulara girebilmelisiniz, dertleşebilmelisiniz bence eksikler bunlar
İnternette onla bunla konuşmadan önce düşünecektin... Birde bize soruyorsun! Ne diyelim biz senin vicdanını rahatlatmak için?
02 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. ne yaşadığını idrak edebiliyorsan yapman gerekenide biliyorsun.birini seç ve ona göre davran.bencilliğin lüzumu yok.
02 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda eşiniz sizinle vakit geçirmiyor yeterince... Yoksa internetteki gerçekliği tartışılır biriyle böyle bir duruma düşmezdiniz...
00 Yorumla boşan yazık kocanın gururuyla oynama bu haltı yaptın bari temizle
04 Yorumlakocanla daha cok zaman gecirmeye internet aşkınla daha az görüşmeye özen göster yeter
02 YorumlaBence kocanı başka birinin ruhuyla dahi aldatma. Kocanla sevişirken onu düşünmen dahi aldatmaktır bence
10 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Konuştuğun kişiyi arkadaş olarak kabul et,hatta eşinle tanıştır birlikte yemek yiyin.
02 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama isleri boka sarar
Oldukça saçma.. Evliliğini zedeler. Mantıklı davran. Eşini seviyorsan aldatmaktan vazgeç. Dürüst değilsin doğrusu.
02 YorumlaBöyle giderse evliliğinden olacaksın bence. Bende evliyim ama kimse ile konuşmuyorum internetten.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüncelleme çok güldüm. kadınlar gizemi sever şiz şu anda o erkeğin gizeminden hoşlanıyorsunuz tanısıanız büyük ihtimalle sevmeyi bırakıcaksınız.
00 Yorumla
+1 yılKalbinin götürdğü yere git...önemli olan mutlu olman, gerisi teferruat...
00 Yorumla
+1 yılUmarım bir çıkış yolu bulursun gerçekten karışık bir durum
00 Yorumlainternetten uzak dur tehlikeli senin için yoksa kocan dul kalacak .
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bari seviyorum diye yalan atma ya . Sevsen başkasından nasıl hoşlanacaksın gözün nasıl başkasına bakacak ?
00 Yorumla
+1 yılmerak ettim ne oldu son durum? Evliliğin nasıl gidiyor? Hoşlandığın kişiyle görüşüyor musun?
00 Yorumla
+1 yılEvlilğinden eşinden mutluysan unut ve evliliğine odaklan.Her insanı başına gelebilir bu
00 Yorumlasiz evliliği evcilik sanıyorsunuz herhalde? tövbe yarrabim sen yasatma.
00 Yorumla
+1 yılbende kocanla konuşup aşna fişne etsem iyi olur mu :/
21 Yorumla- +1 yıl
+1111111
bu içindeki bir boşluk
eşini sevmediğinden değil
sanaldakinlede yapamayacağını biliyorsun
sadece farklı bir olay
çok kaptırma mantığını kullan:)00 Yorumla
+1 yılYanlis yoldasin zaten evli insanlar internet alemine takilmamali hele bayanlar hic takilmamali
00 Yorumladostun o senin
kafandan çıkart düşünceni
ama bir yokla belki onunda senden çıkarları vardır.00 Yorumla
+1 yılinternetten olan bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki ? değer mi eşini bırakıp gitmene bence bunu bir düşün derim bir anlık hevese kapılma
00 Yorumla
+1 yılnedir bu kadınların saçmalığı yaa evlenmeyin kardeşim soğuttunuz benı ewlilkten
00 Yorumlanomıssızz hagggggggg tühhhhhhh
22 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir cevap :D:D
+1 yılBen senin bayan olduğuna şüpheliyim ya neyse!
09 Yorumla- +1 yıl
insanlık namına hayır işliyoruz:)) herkes herkesin ne mal olduğunu anlıyor ki zaten.
bir nebze olsun belki okuyan birilerinin de fikri değişebilir diye bazen uzun uzun yazmak istiyorum.ya da bakın aslında farkındayız biz olayların diye. - +1 yıl
zaten erkek olabilir demişsin ya sende:))
anlayan anlamıştır zaten. - +1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun yaaa? Hukuk okuyorsun ama boşa okuyorsun. Okuduğunu anlayamayan birinden avukat olursa acırım senin müvekkillerine. İyi oku bak ne yazmışım? Hoşlanan eylemlerde bulunan ve kastettiğim kişi hep sensin. Ben asla o karşındaki adam dediğin kişiyi konuya dahil etmedim. Burada suç sendeyken elin adamını neden suçlayayım. Sen bu kafayla mı avukat olup adam savunacaksın. Bence erken daha vazgeç. Suçsuzu idam ettirirsin sen. Beyinsiz kısmına gelincede kimin ne olduğu ortada zavallı.
- +1 yıl
okuyorsun ya da okudun profilinde hukuk yazmıyor mu? Eeee yazık sana okuduysan birde mezun olduysan. Acıyorum sana. kısa kes lütfen git başkalarıyla uğraşş
- +1 yıl
yok zaten belli.maşallah car da carr...bir o kadar yazmayı biliyor ve kalıbımı basarım ki amaç ortam germek,hani tartışma çıkarayım ve eğleneyim.tek lafım olamaz artık.
+1 yılMontla tuvaletini yapmayı dene. Geçiyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ablacım internette insan aşk yaşar mı? Ergen olmak abazan olmaktan iyidir :D
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGrup yapın herkes hoşnut olsun
10 Yorumla
+1 yılNeler neler dönmüş yahu.
00 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. ar damarın çatlamış sadece başka sorun yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmedeni cesaretin için seni tebrik ediyorum
00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke kocan bu yazdıklarını okusa...Yazık
00 Yorumlavay anasını sayın seyırcıler
00 YorumlaKocanda başkasından hoşlanıyormuş
00 Yorumlaallah allahh .
00 Yorumlatutkulucünüpler.org
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası