Sizce Yılan İnsan görse Köpek gibi peşinden kovalar mı insanı yoksa kaçar mı?
Kovalayabilir.
Kaçar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaçar yılanlar asla saldırmaz ne zzaman saldırı kendini güvende hissetmesse yılanın bölgesine tehtid oluşturuyorsan ve çiftleşme zamani mk gebertirler
Kısacası Saldirmaz.
Valla yazik burda askerlik yaptığım yer yılan kayniyodu hic yilan tarafindan kovalanmadim hatta serce parmagim kadar bir yavru buldum besledim 4 gün sonra öldü :(
Kovalayabilir.
Cevap
13Cevap
genelde kaçarlar ama bazı durumlarda saldırabiliyorlarmış. tabi yılandan yılana fark var. 3-4 metrelik anakondalardan bahsetmiyorum. bizim gariban anadolu yılanı.
Ben üzerine basmistim gormeyip o bir tarafa ben bir tarafa kacmistik ama ayagima dolaaya calismisti ben onu farkedene kadar
aç hayvan herseyi yapabilir. ama turkiyede insan yutacak yilan yok. o yuzden kacar giderler.
Yitici hayvanlar sadece bolge koruma amacli olarak bir atilim yapar seni o bolgeden uzaklastirinca pesindenbgelmez eger aç degilse ki yilan zaten insan yemez
Yazın üzerine basmama bir adım kala yılan beni fark edip hızla kaçmıştı. Tabi bende kaçtım :)
bana kaç defa denk geldi genelde kaçıyorlar sen cok yalaşırsan tehlike olarak algılar kovalıyabılırde
yılanı kuyrugunden tutup mendil niyetine sallıyoruz halayda :)
kovalamaz. kaçar. peşinden gidersen saldırır.
Yilandan yilana degisiyo o kacanda var kovalayanda
kovalayani bizde 😄😃😂
yılanı bırak kurbağa kovaladı
Sokamadımı sana yılan kaçtın mı :D
😄😃😂
@Ramazan_007 ne oldu :D hacı
yılanı bilmem ama ben yılan görsem kaçarım
Neden kovalasın
Kaçar
bu ne la
Kovalayanıda var kaçanıdA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?