Günaydın 🙋♀️
Mutlu Sabahlar🌸
Canım yurdum insanları ile yeni bir güne bismillah dedik..
Hadi bakalım hayirlısı..
"Tarlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye şekerli süt bıraktır" o diyen o sevgi dolu yurdum insanını yanaklarından öpüyorum..
Allah onun iyiliğini versin...
Sabah sabah beni güldürdü 😂😂
Yılan'dan bende olsa korkardim elbette
bu da bir gerçek..
Yılan bu insana ne yapacağı belli olmaz sokar insanı bir anda zehirini akıtır.
Ya da boynuna dolanıp boğabilir..
Çok korkarım ben de yılandan arkama bile bakmadan koşardım Maraton'la yarışırdım yılan'ı görmüş olsam
Sss sss diye ses çıkarır 🤣
Valla anında topuklarım demek isterdim ama şu yılana bak xd gerçi kaçmanın bi faydası olur muydu bilemedim peşimde bi yılan olsa benden hızlı olurdu herhalde. Bunu araştırıcam:d hayvanların doğal alanlarını işgal ediyoruz böyle şeyleri ileride çok görürüz diye düşünüyorum
Dev yılanlardan biraz korkarım; ama müdahale etmem çok zor. İtfaiyeden destek alırdım. Mahallemde sulama kanalı bulunuyor ve suyun içinde iki kez yılan gördüm. Biri yeşildi, diğerini hatırlamıyorum. Mahallede her an görülebilir.
Sanırım bu yılan anakonda. Ülkemizde bulunan bir tür değil. Buraya nasıl gelmiş bilmiyorum. Genelde Venezuela başta olmak üzere Amerika ülkelerinde bulunur.
Cevap
14Cevap
Yılanı ne olursa olsun korurdum
Yılan o boyuttaysa görüntü ülkemizden değil yok görüntü gerçekse yılan ülkemizden değil ki bizim özellikle İstanbul'da doğamız yok varsada insanlara büyük tehdit
Hangi doğaya saldılar 🤔
Çağlayan'da bir kere fare görmüştüm de korkudan ne yapacağımı şaşırdım, bunu görsem korkudan küt diye giderdim herhalde
O ilk görseldeki yılan ne kadar büyükmüş ya. Onu mu görmüşler? Ben olsam yanında dururdum sevmeye çalışırdım 😃
Görsel click bait olmuş hatta çok fazla olmuş. Yılanla karşılaşmadım ama karşılaşsaydim alır koynuma koyardım.
Arkadaş allahım yarabbim ben de sandım anakonda falan hahah. Kuyruğundan tut silkele oldu bitti panik yapacak nedir.
Tatlı dil yılanı deliğinden cikarirmisya konuşurum çekil canim derim😂
Ne yapacağım, telefonu çıkarır, güvenli mesafede kalarak video çekerim.
Sonuçta o da bir insan.
bende kalp yok ama görsem bi kriz vururdu bana da çok korkardım
Ekmek sütmü 😂😂 kedimi yakalıyorlar ben görsem kaçarım çok büyükse polise haber veririm
Yılan da yılan haaa maşallah tosunuma. Sarılırdım herhalde ne yapayım? 🤣
Of bu normal yılan değil 😥orda olamam saniyeler içinde yok olurum
Elprof o nasıl bı görsel okuduğum haberin videosunu izletttin öyle bı yılan değil 🤣🤣
Anakonda kopra piton yılanı dışında sorun yok yoluma bakarım
Ufacık yılan , denk geldım kampta vs. Bir şey yapmam geçer giderim
Bu yılan mı? 😳😧
Bu yılan değil canavar 😐😣
Görsem orada düşer bayılırım 😑
eski sevgilimin yol ortasında ne işi var onu anlamadım :D
İnsanlar ona zarar vermesin diye çabalardım.
Ufacik bir seymis cok tatli nolck ondan
Ay ben yılanlardan çok korkuyorum
Tövbe bismillah burdan ödüm koptu
Tüylerim diken diken oldu
Tanımıyorum seni derim
Neden doğaya saldılar öldürdeydiler keşke
Çoğu yerde itfaiye vuruyor. Bizzat başıma gelmişti ne yapacağımı bilememiştim, işten yorgun gelmiş dışarıda takılmış gelip al ranzaya uzanmıştım ışığıda söndürüp ksde takılıyordum. Ksye bağlı yaptığım bir şey hayatımı kurtardı. Çünkü yatağın altına girmiş zehirli o şeyi görmem mümkün değildi.
Sonrası insanın iğrenç bulduğu şey hayatını kurtarırmış ya ondan dolayı ses yaptı telefon ışığı ile baktım üst ranzaya fırladım panikle en büyük korkumdur çünkü bunlar. Neyse yatağı sallıyorum yok gitmiyor aksine alt ranza üstüne çıktı becerebilse tırmanacak yukarı
Aklıma itfaiye geldi gece vakti gelip vurdular ama ondan daha zehirli olan başka renk buzdolabı altına kaçmış sesten sabah kız kardeşim tek kişilik odayı yıkarken görmüş ara dedim itfaiyeyi onuda gelip vurmuşlar. Çok kötü varlıklar ya 😥
İnsanın en büyük korkusu olunca ekolojik denge için faydalı olsalarda
İsyer alıp götürsünler ister öldürsünler korkusu olan için doğayı düşünemiyor insan
Oda bir canlı hiç bir canlı özellikle de hayvanlar öldürülmemeli
Tuhaf
Kaçarım
Donup kalırdım herhalde 🙈
Uzaklaşırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?