Sultangazi'deki yılan paniğe neden oldu! Sokakta yılanla karşılaşsaydınız ne yapardınız?

Sultangazideki yılan paniğe neden oldu! Sokakta yılanla karşılaşsaydınız ne yapardınız?
Sultangazi'de görülen yılan paniğe neden olurken, saatler süren çalışmalar sonrası yakalanarak doğaya salındı. Sabah saatlerinde sokakta yılanla karşılaşan vatandaşlar ne yapacaklarını bilemediler. Ekipler gelmeden önce yılanı dumanla, tatlı süt ile ekmek bırakarak yakalamaya çalışan mahalle sakinleri yılanın kendini göstermesiyle dehşete düştü. Yılanı korku dolu gözlerle izleyen mahalleli yerinden kımıldayamadı, yılanla karşılaşan mahalle sakinleri, ''Ben kalp hastasıyım. Yılanla karşılaşınca az daha kalp krizi geçiriyordum. Allah bir daha böyle bir şey göstermesin'', "Yılanla karşılaşınca dehşete düştüm ne yapacağımı şaşırdım", "Allah bir daha beni yılanla karşılaştırmasın", "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bildiğimizden yılanı yakalamak için şekerli süt koyduk". Yılan, itfaiye ekipleri sayesinde yakalandı.
Sultangazideki yılan paniğe neden oldu! Sokakta yılanla karşılaşsaydınız ne yapardınız?
https://www.mynet.com/sultangazi-de-yilan-panigi-mahalleli-ayaga-kalkti-allah-bir-daha-boyle-bir-sey-gostermesin-110106954244
Sultangazi'deki yılan paniğe neden oldu! Sokakta yılanla karşılaşsaydınız ne yapardınız?