Hristiyanlar Allaha inanıyor mu?
Evet İnanıyor.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnanıyor ama üçleme yapıyorlar Allah a şirk koşuyorlar Ana baba ve oğul olarak, Allah tek ve birdir Allah'tan başka yaratan yoktur, Şirk koşmakta en büyük günahlardan kabir azabı olan
Hristiyanların Allah inancı bile yanlıştır. Eflatunun uydurduğu teslis [trinite yani üç tanrı] fikrine inanıyorlar. Baba tanrı, oğul tanrı, kutsal ruh gibi değişik üç tanrıya inanıyorlar.
@ggffa Aynen
Defol pis müslüman 🤣
In nomine patris et filii estprspiritus sancti.
Yani Allah, Allahın oğlu ve kutsal Ruh adına.
Cevap
11Cevap
şirk ehli ortak koşuyorlar Allaha kutsal ruh isa Allah diye inanıyor sapık ve bagtil Allah birdir tekdir ortağı ya da evlat edinmemistir ve herşey den münezzeh ve başı sonu olmayan bir Yaratıcı
teslis'e inaniyorlar. baba ogul ve kutsal ruh... yanlis biliyorsam hristiyan olan beni duzeltebilir.
evet doğru
allaha oğul isnad ediyorlar
Evet doğru biz İsa Mesih ❤ tanrının oğlu görüyoruz
evet sadece hz muhammet Allahin elçisi olarak görmüyorlar onlar icin son peygamber hz isadir
Inaniyor. Onlar tanri diyip hz. isa oglu olduguna inanir. Allah ise babalari inancindslar
Ben ne mutlu Hristiyanım 🙏 tanrıya inanıyor ahmak müslümanlar sadece kendilerinin tanrıya inandığını sanıyor
Iste siz hristiyanlar boylesiniz. Baska bir din'e mensup insanlara hakaret ediyorsunuz. Allaha yuzlerce kez hamd olsun, iyi ki muslumanim.)
Allah demiyorlar da. bir de farklı Vasıf'lar veriyorlar. Haşa Hz İsa çocuğu gibi
Kuşlar gökyüzünde mi uçuyor?
evet. sadece dinleri değişik.
evet inanıyorlar ama müslümanlrdan biraz farklı
Evet inanıyor
tanri diyolar
A şıkkı
elbette
Evet İnanıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?