Gençler bu iki fotoyu nasil ilişkiye sokabilirim? Yani nasıl birleştirebilirim 😃😂 yardımsever bir gencimiz el atsa mevzuya...😃

Google play'de bir çok uygulama var bunun için..
Fotoğraf düzenleyici'si yazdınız mıı arama yerine o bütün senekleri gösterir size , kolay gelsin.. 😊
Uygulama var onu indirip yapabilrsnz fotoğraf düzenleme yazın çıkar zaten
Rica ederim 🙂
Amin.. nickimin Yavuz Sultan Selim ile ne ilgisi var ki anlamadm
Hatırladım babası gölgen kısa kılıcın keskin olsun demiş baba ahı tutar denir genç yaşta vefat ediyor doğru..
Yavuz Sultan Selim sadece 8 yıl padişahlık yapar Ama bu 8 yılda büyük işler becerir ve 8 ülkeyi Osmanlı mülküne dahil eder. Onun için şu söylenilir; "ömrü ikindi vakti kadar ama yaptıkları İkindi güneşi gibi" Yani yaptiklarinin gölgesi/etkisi uzundur/büyüktür/zamaninin çok ötesine geçmiştir...
Evet Osmanlı 2 buçuk kat topraklarını genişletmistir onun zamanında.. bende babasının ahı tuttugu icin kısa sürmüş hayatı diye duymuştum
Evet bunu söylerler ne kadar doğrudur bilmiyoruz. Babası ikinci Beyazıt'ı tahtan elini tutup sertçe çektigi ve bunun üzerine babasının; "Uzun süre tahtta oturamayasin" diye beddua ettiğini söylerler ama doğrudur ama yanlıştır bilmiyorum. Fakat yaptıkları ortada ne kadar dua etsek azdır
Baba ahı tutar derler.. hayırlı evlatlar olabiliriz inş.. Bazen kizdrsakta aile insanı çok sevendir sebepsizce.. mekanı cennet olsun tarih de deniyor öyle yani tahttan indirince babasının ah ettgi.. zor tabi br ülkeyi yönetmek.. zor bir görev
herhangi bir fotoğraf uygulamasıyla yapabilirsin. mobil düzenleme de picsart der geçerim
Cevap
1Cevap
Photoshop mobil versiyonunda
Valla orası sana kalmış
Napiyon yine evcil... layout kullan
he yaaa...
napıcanki merak ettim :)
onu anladım zaten :D niyeki ama
yo sadece merak ettim tanımıyorum :) anladım
tatlı bir düşünce :)
:) ben öyle demem bende iltifat ettim çünkü. sağol
https://i.hizliresim.com/BvXy9p.png
Bıldırcın gibisin ifadesini açıkladim biraz önce birisine. Sana da atıvereyim sıcağı sıcağına 😃😂
söylerken insanın içi gıcıklanıyor :D
Evet komik bir yandan :D
:D :D evet
tam tersiyim ben :) uzun ince leylek gibi 😂
tamam :)
ne bu? :)) Evet bu kadın da leylek gibi :)))
güzel :D ne diyim. hoş.
1.68
55 :) :)
:D yok ama gerek yok derim çünkü daha zayıf duruyorum zaten :D
giyerim elbise giyiyorum niye giymiyim nolduki
yaşım uygun değil ona 😂
1994 😂
bilmem. okumuyorum 😂
:D evet öyle oldu :)
kısmet değildi sanırım. istedim, olmadı bir türlü
:) yok. Gaziantep
😂😂 neyse ben yatayım artık , iyi geceler :) :)
görmedim diğerini boşver zaten :)
niye geliyimki oraya ya :D
oooof tamam
Kolaj diye bişi bulmuşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar