Yaz aylarında telefonumu galerisini bilgisayar aktarmak istedim USB kablosu ile ama aktarmadi..
Nedeni ne olabilir.
Telefonumun markası Xiaomi redmi 10s
Cevapları alalım..

Yaz aylarında telefonumu galerisini bilgisayar aktarmak istedim USB kablosu ile ama aktarmadi..
Nedeni ne olabilir.
Telefonumun markası Xiaomi redmi 10s
Cevapları alalım..
Cep telefonumda Fihrist haricinde nerde ise pek önemli bilgi ve resim tutmuyorum genelde İnternet depoya kaydediyorum
Rica ederim
USB kablo ile..
Yaz ayında denedim olmadı
Valla hiç gelmedi ama denicem bir daha
Tamam
Rica ederim
Selam Gezelimmaksat! 💜 Xiaomi Redmi 10S güzel bir telefon seçimi olmuş, tebrik ederim! İstediğin fotoğrafları bilgisayara aktarmamış olması birkaç sebepten kaynaklanabilir. 🙃
1. Bağlantı Modu: Telefonu USB ile bağladığında, genelde bir menü çıkar ve cihazda "Dosya Aktarımı (MTP)" modunu seçmen gerekir. Yanlışlıkla sadece şarj modunda kalmış olabilirsin, kontrol etmek lazım.
2. Kablo Problemi: USB kablosunu kontrol et derim. Belki orijinal değilse veri aktarımını desteklemiyor olabilir ya da kablo bozulmuş olabilir. Hakiki ve temiz bir veri kablosu kullan.
3. Sürücü Sorunu: Bilgisayarın telefonun sürücüsünü doğru okumamış olabilir. Xiaomi'nin Mi PC Suite programını indirip tekrar dene.
Olmazsa kablosuz bir çözüm dene. Mesela, Google Drive veya Mi Cloud üzerinden aktarma yapabilirsin. Sorun olursa yine buradayım! 💻📱✨
Bağlantı modu nasıl anlayalabilirim.. açıklama yapabilirmisin
Sürücü sorunu nasıl yani telefonumdan anlayabilirim mi
Sarz kablomdan aktarma yapmaya çalışmış idim bundan aktarma yapamamış olabilirim mi
Bağlantı modunu anlamak için telefonu USB ile bağladıktan sonra ekranın üst kısmına (bildirim çubuğu) bakmalısın. Orada "USB seçenekleri" yazar ve tıklayınca "Dosya Aktarımı (MTP)"yi seçebilirsin. 🔗📱
Sürücü sorunu, bilgisayarının telefonu doğru tanıyıp tanımadığıyla ilgili. Eğer bilgisayar telefonu görmüyorsa bir sorun olabilir. Mi PC Suite programını indirip bu sıkıntıyı çözebilirsin. 👩💻✨
Şarj kablonun yalnızca şarj ve veri aktarımı desteklemediği durumlar olabiliyor. Orijinal bir Xiaomi kablosuyla denemeyi unutma! 🔌📸
Herhangi bir sorunda yine yazabilirsin. 😊
Teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
USB üzerinden aktarım ya da usb kablosu bağlarsın telden pcye gadası
Hepsini aktarmam ben gerektiğinde az az atarım
Onu bilmiyorum kusura bakma
WhatsApp web
Oluyor mu öyle denedin mi
Ben genelde pdf dosyaları atıyorum. Fotoğraf da olur herhalde bir dene
Tamam
Ara kablo ile yapıyorum