Merhaba geçenlerde okul arkadaşımla beraber yürüyorduk yanımızda da bir cocuk vardi muhabbtimizin olduğu. Arkadasim bizim soba yaktigimizi bilmiyordu. ısınma konusu açıldı e bende hayatımda doğalgazli evde oturmadim bilmiyorum nasıl ısıtır. ben orda *sobada güzel ısıtıyor ya * dedim arkadaşım (kiz) o ne ya fakir gibi dedi ve çok ağırıma gitti ona belli etmedim ama :) Gerçekten çok zoruna gidiyor insanın az önce de çağrı taner denen herif bişey paylaşmış doğalgazsiz ev le ilgili aklıma geldi :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz Şu an dogalgazli evde oturuyoruz. Ama ben her gun sobali evimizdeki gunlerime donmek icin gozyasi dokuyorum.
Asil zenginlik oydu bence. Keske hep oyle kalsaydi. Misafirlikten gelince tir tir titreseydik hep. O ev bir turlu isinmasaydi ama biz hep oyle mutlu kalsaydik. Yorganlar buz gibi misafir odasindan sobali odaya tasinsaydi her gun. Biz 7 kisiydik ve hepimiz keske yine ayni odada tikis tikis kalsaydik. Ama boyle olmasaydik. Cuvallardaki komurleri bir yakimlik bir yakimlik posetleseydik yine kapinin onunde. Balkonumuz simdiki gibi kuru ve koseye atilmis bir masa degilde yakacak odunlarin bulundugu legenlerle dolu olsaydi yine20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBizim köydeki ev sobalı ama bizim köydekiler hep zengin hepsinin trilyonluk arsaları var satıp yiyenler hariç. Öyle görülüyo ama bence öyle değil
115 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılOdun sobasının gözünü sevim ben... Sobanın gözüne kestaneşeri atacan kışın orada pişirip sıcak sıcak yiyeceksin.. üzerinde çayını emleyeceksin... yemeğini ısıtacaksın... Doğal gaz ya da klimadan kat ve kat daha iyi ısıtır ki ben evin içinde atletle geziyorum kışın... Odun sobası forever... Ha durumum da kötü değil ama odun sobasını da hiç bir şeye değişmem...
00 Yorumla
bizde soba ile ısınıyoruz. kendimi fakir olarak görmediğim için beni etkilemez bu laf. ama İstanbul'da soba ile ısınan bir ev lüks ev değildir oda var. yani değeri 500.000 lira olan bir evde soba olmaz soba olan bir ev 150.000 liradan fazla etmez çünkü eskidir bu yönden biraz eziklik olabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
63Cevap
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Valla sana bişey diyeyim :] sobanın yeri başka..
Doğalgazlı evimiz var ama biz halen soba yakmaktayız. bahçemizden çalı çırpı süreklı çıktığından allaha şükür masrafta çıkmıyor. şimdi fakir diyebilirsin sende belki.
Fakat öyle değiliz :] allaha hamd olsun evlerimiz hayvanlarımız bağımız bahçemiz var.
Ya bir kere sen boşver insanların ne düşündüklerini. arkadaşında çok ayıp etmiş böyle huyları olan insanlar böyle sözlerle yüceldiklerini sanırlar. yani birisini kücumseyerek bir yere varilmaz aksine degerini kaybeder o insan. o yuzden , siz onu bunu bosverin. bu gunde rabbimiz bizi doyurdu. kazadan beladan korudu. bizleri de kışın bu soğuğunda bizi evsiz sobasız bırakmadı diye dua et şükret.. ağrınada gitmesin oh valla şu an yanımda soba yanıyor mis gibi sıcacık yataktan uykuya dalmayı bekliyorum. rabbim bu zevki evsizlerimize , yolda olanlara ve yolda kalmışlara da nasip etsin. başka diyecek sözüm yok hadi selametle.10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Delirdin mi sen ya sobanın güzelliği nerde var mis gibi patates sür içine, kestane pişir üzerinde. Portakal, mandalina kabuğu koy üzerine mis gibi. Tükür baloncuk çıksın 😃😃 üzerinde çay kaynasın fokur fokur yemeği üzerinde ısıtın bütün eve yayılsın koku. Anasının karnından doğalgazlı evle mı çıkmış o aşifte? Mis gibi keyfini sür bunların ☺ o salakla da muhabbeti kes.
31 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
+1 yılNe alaka doğalgazda oturup parayı zar zor yetiştirende var. Bu yaşıma kadar hiç sobalı bir evimiz olmadı, hep anneannemlerden falan biliyorum sobayı onlara gittiğimde önünden kalkmazdım üstüne su falan damlatırdım 🙈 bence çok güzel bir şey ayrı bir mutluluk veriyor. İlerde kendime ait bir evim olursa kesinlikle bir odasına odun sobası koymayı düşünüyorum
10 YorumlaŞu hayatta baya en huzur veren şeydi soba. Kütür kütür yanan odun seslerine yarenlik enden şarıl şarıl yağmur sesleri.. Sobanın bir kenarına geçip battaniyeme sarılıp nede huzurlu uyurdum. Gerçek sıcaklık ana ocağı baba ocağı. Belki çok eziyetliydi ama hiçbirşey onun verdiği hissi vermiyo sen boşver onları. Onlar konuşsun dursun.
10 Yorumla
+1 yılben sobali evde buyudum hala sobali evde yasiyorum hayat sartlarim bunu gerektiriyor.
babasinin kazandigi para ile oturdugu dogal gazli evi zenginlik olarak goren zibidilerde benim hayatimda olamaz.
durumlarim bu yaza dogru duzelecek annem babam yasli daha fazla yorulmasinlar diye dogalgazli eve cikacagim orasi ayri00 Yorumlaafedersin ama sicayum konbiye de klimaya da soba candır ne fakirliği bizde klima var konbi de var ama soba başka diğer evde soba var onu daha çok seviyoruz. doğal gaz in üzerine kestane pişirmez sin ha dersin ki dışarıdan al o da o zevki vermez. sen bakma millete kardeşim. kimseye muhtaç değilsen Allaha şükret yeter. bak ben askeri personelim ama kendi evime klima ve sobadan başka birşey alama. soba kış için klima yaz için dahası yok.
00 Yorumla
+1 yılTıırğeee bak heleee sanki anası babsı köyünde doğalgaz kullanıyordu kanka takma sen bunları hayatlarında hiç aç kalmamıslar baba parasıyla yasıyorlar bunlar babası bıraksın dışarda aç kalır kapına dayanır.. Sobalı ev daha güzeldir daha samimidir bunu da unutma utanma hiç bir şeyden ağrına da gitmesin sonradan görmüşlerin gevezelikleri :)
00 YorumlaFakirlik mi degil mi bilmem ama isinmanin aga babasi. soba uzerinde kizartilan ekmegidir kestanesidir bilimum sey ve surekli kaynayan güğümdeki sicak su avantaji da hic bir dogalgazli evde yok kimse kusura bakmasin son 10 senedir dogalgaz kullaniyoruz mecbur sonuna da dayasam kombiyi o sobanin sicakligi yok
00 YorumlaDiğer konusunda 685 cevap paylaştı. Soba candır evim kaloriferli sobayı herzaman aramısımdır onun ustunde yapılan ekmek kızartması yapılan çay yapılan kestaneler ve o guruldemesi baskadır O fakir diyen arkadasları 3 gün elektriksiz bir ortamda bırakın daha sonra mabadından buz krıstalleri doktugunun farkına varacaksınız :)
00 Yorumlaasıl fakirlik doğal gazlı evde oturup her ay 400 500 lirayı bayılmak sobanın verdiği zevkten mahrum kalmak vs. milyon dolarlık zengin olsamda bir odamda soba olmasını isterdim.. Sobasız ev ev değildir.
00 Yorumla
+1 yılmallar lan onlar onlar bmw için kıc verenler soba çok özel bir şey dir mazidir ve doğalgaz ufo felan sobanın yerini tutamaz o çıtırdılar üstünde pişen kestane 80 lerin çocukluğudur soba ucuzdur =D kalitelidir
00 YorumlaBence asıl zenginlik sobalı evde oturmak herkes zaten doğalgaz kullanıyo soba elit bişey nadir insanlar kullanır :) şaka bir yana ondan arkadaş olmaz fakirlik olsa ne olacak parası olup sobalı evde oturan bir sürü insan gördüm bizimde sobalı
00 Yorumla
+1 yılAman sen de arkadasinla arana mesafe koy ne pis arkadasmis oyle. Benle gel arkadas ol ve bana lutfeeeen sobada pismis kestane getir :( gunlerdir aklimda deliricem artik :(
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar çok konuşabilmek için boş konuşuyorlar biraz lafını tartıp konuşması lazım ama yeni evler artık doğalgazlı ya da elektrik sobalı oluyor tabi bulunduğun şehre göre değişir çok soğuk ve doğalgaz tesisatı olmayan illerde en iyisi kömür sobası
00 Yorumla- Diğer konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılvalla anneannemin evi sobalı ve kışın onun evine gidip o sobanın üzerindeki demlenen çayı , kestaneyi pişirmek hayatta mutlu hissettiğim nadir hareketlerimden.
asıl beyin fakiri o arkadaşınmış.00 Yorumla
+1 yılsaçmalamasın hiçte fakirlik falan değil benim dayımlardada var soba eskiden bizdede vardı ama fakir falan değildik saçma sapan insanların saçma sapan yorumları işte. takılma derim.
00 Yorumladoğalgaz da ısıtıyor sobada amaç ısınmak değil mi gerisi teferruat. ayrıca doğalgaz soba gibi değill ya onun yeri ayrı harbi takma kafana öyle konusanın kendi ayıbı
00 Yorumla
+1 yılKöylere daha doğal gaz gelmedi soba yakıyolar ama hepsi para babası şimdi bunlar fakirmi bizim burda kışlar çetin geçer müstakillerin çoğu soba yakıyor ısınamadıkları için ne alakası varki fakirlikle
00 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. olabilir yani sobalı evde bende yaşadım okul dönemlerimde yani evet zor oluyor ama yani daha ekonomik, şimdi kombi yansada o eski sobaların ısısını sıcaklığını almak zor..
00 YorumlaAsıl kalorifer halt yemiş sobanın yanında. Onun gönlü fakir, cebi zengin olsa nolur bipleme boşver soba candır yaa :)))
10 Yorumla
+1 yılHayır zahmetli bir lüks üstünde kestane pişirmek akşam lambaları kapatıp ışığında oturmak poh poh sesini dinlemek bazen üstüne limon mandalina portakal konuğu koymak zahmetli bir lüks apartmanda serbest olsa kulüyle ugrasidim
00 Yorumla
+1 yılBen 15 sene sobali bir evdeydim orda büyüdüm yani ve inan o sıcaklıği öyle arıyorum ki bence agirina gitmesin asıl en güzeli o. her şeye şükür :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası bile yok. O sobanın etrafında birbirine gönülden bağlı insanlar toplasip ısınıyorsa, onlardan zengini yoktur.
00 Yorumla bidaha ki sefere o doğalgaz kullanıyoruz derse sende aaaa o ne fakirmisiniz, bizde şömine var dersin. ödeşirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılEv olması önemli. Sobada ısıtır, doğalgaz da. Hatta sobanın üzerinde ekmek kızartıp, ekmeğin üzerine yağ sürüp yememiş biri onun tadını bilmez. Asıl önemli olan, oradaki huzur. İnsanın gönlü hoş olsun. Gerisi zaten olur. :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok ev ile ilgili bir durum o insan ile ilgili değil dosetirsen dogalgazli olur
10 Yorumla Harcamalar olmada temiz 15 bin TL maaş giriyor ve köyümüzde bir evimiz var, sobalı.
10 Yorumlahayır ya ne alakası var eve giren bir ekmeği huzur ve mutlu şekılde yemıyorsan trilyonlarında olsa o yemekten tat almazsın siz buna odaklanın fakırlık zengınlık degişken şeyler
00 Yorumla
+1 yılçocukluğum sobalı evde geçti o sıcaklığı hiç bir yerde bulamadım :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar o zevki yasayamiyor ya ayaklarini sobaya dayayip yatamiyor ya bosver onlarin olsun dogalgazlari petekleri 😀 hic alinma takma
10 Yorumla soba fakirlik belirtisi fakir olmayı secenlerde bızlerız ama bu fakırlıkten kurtulabılecek olanda bızlerız konu sende sıkıntı yapıyosa konusma ama bu durumdan emın ol kendı kendıne cıkarsın
00 Yorumla
+1 yılValla benim evim sobalı nolcak şimdi tüh 😂😂😂😂😂
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Soba candır ya, şu an doğalgaz var ama onun yerini asla tutamaz.
Onun yeri başka. :)10 YorumlaSobalı ev candır gerçekten doğalgaz çok sevimli bir şey değil bence nerede o güzel günler 🙁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir yani bu ulkede herkes zenginmi olcak illa sen ya da ben ya da ahmet mehmet ali fakir olcak. herkes zengin olsaydi dunyada o zaman kim ayakkabi tamircisi , kim bakkalci , kim firinci. olcakti o zaman
00 YorumlaLa bizde sobadan doğalgaz a geçtik soba daha iyi be o mayismak soba ile oluo
10 Yorumla
+1 yılAz mı soba kullandık.. Sen bakma çok güzeldir cefası da sefası da :)
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Fakir olmanın nesi kınanır olmuş soba candır olsada üstünde kestane pişirsek
00 Yorumlaarkadsin bence senin uzerinden prim yapmaya calismis bence arkadslogini bitirmelisin
10 Yorumla
+1 yılInsanlik olmus bunu anladim. O ne ya fakir de ne demek. Bu kadar mi igrenclestik ya
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSobali ev zenginliktir dogalgaza gelen zamlardan etkilenmezsin dagdan odun sarar belese hamam gibi isinirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOFFff ne alakasi var ya komur dogalgaz faturasina gore daha cok yakiyo
10 Yorumla
+1 yılFakirlik falan değil canım sen takma kafana onları onlar kendilerini bişey sananlar.
10 Yorumlaniye bencede soba daha güzel kestane falan ohh miss bilmezlar yokluk görmemişler
00 Yorumla
+1 yılHayır sobanın lezzeti yok ki diğerlerinde bizim evde klima var ben arka odaya soba kurdum😊
00 Yorumla
+1 yılmk kezbani. oylelerini vurup linç edeceksin fakirin tokuna kurban ol
10 Yorumla
+1 yılValla ben sobalı evde büyüdüm ailem köyde yaşıyor ve ısınma ihtiyaçlarını soba ile karşılıyorlar doğalgaz olunca zengin mi olunuyor saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoba iyidir, hoştur. O kızın fikri fakir. Şömine deseydin fakir demezdi neden çünkü bilmiyor ki aynı şeyler :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnasının karnından doğalgaz peteğiyle çıkmış sanki.. Eskiden 10 , 12 sene önce doğalgazmı vardı bizde soba yakıyorduk. ve fakirlikle hiçbi ilgisi yok.
00 Yorumlaoturdugun sehirde dogal gaz varsa ve sende soba varsa fakirsin bu net
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evde hem soba var hem doğalgaz onu napcaz ben ne oluyorum 😄
032 Yorumla- +1 yıl
bug da kalmısssın kanka :D
- +1 yıl
Yakıyorum sobayı hem teras hem ev ısınıyor fırınına patates üstüne mantar kestane vs koyuyorum mis 😊
- +1 yıl
Lann yaaa yapma sunu mantar kestane falan çizdirtme bana gece gece :D
- +1 yıl
Bnce sen "Arafta" kalmışsın😃
- +1 yıl
Valla gardaş buyur gel soba biraz önceye kadar yanıyordu :) zaten 1 saat önce yaktım okuldan yeni geldim sönmemiştir al kestaneni gel çizelim 😄
- +1 yıl
Ay "kardeş" de değil resmen 'gardaş' dedin 😂😂😂😂ne sıcakkanli ve cömert bir bey...🙄bnde hemen geliyorum zaten soba gibisi var mı ya😍😊😊😊
- +1 yıl
Kanka canım acaip mantar cekti suyuna azıcıkta tuz atar pc den de pes kapısırdık on numara olurdu ha gelsem :D
- +1 yıl
@Hierapoliss hyr o 'gel' diye bna dedi sna deil😡kime dedi laa?🙄
- +1 yıl
Seni çağırmamıştım ama olsun misafire kapımız hep açık 😂 gardaş tuzu atmadan suyu iyi çıkmaz zaten :) sen gel ps3 var tvye bağlı da pes13yok oda senden artık 😄
- +1 yıl
@melikecikk arafta kalmıssın demişsin sadece muhabbetle alakan yok yırtık dondan cıkar gibi girmişsin allam yaa :D neyse hadi sen git gardaşşşş :D ya da sen gelme biz pes kapışcaz. d. d
- +1 yıl
@Hierapoliss tamam gidiyorum😞iyi eğlenceler
- +1 yıl
bak gördün mü @melikecikk :D aynen kanka tuzlarız onu on numara olur bak hele bak hele ps3 diyon alrım bir dal :D
- +1 yıl
sende gel birlikte yeriz kardeşim @melikecikk paylaşrız :)
- +1 yıl
@Hierapoliss yok bn rahatsız ettim gerçekten sizi. Kusura bakmayın. Takılın erkek erkeğe. Daha iyi olur. Şimdiden iyi eğlenceler ve iyi geceler.😊
- +1 yıl
@melikecikk Yok canım niye rahatsız olalım sonucta bize cay getirecek birisi de lazım gelmezsen ayıp edersin :) Sen gel 3 müz pes kapısırz artık kaleci olursun ama ona göre :)
- +1 yıl
Biriniz mantar alın biriniz kestane dolapta kahve dolu sabaha kadar uyumak yok ama beni biri 3te kaldırması gerekecek 6da vizem var 😂
- +1 yıl
Harbiden gardaş mutfak bulaşık dolu makinaya yerleştirecek adam lazım 😄😄
- +1 yıl
@Hierapoliss pes atmayı bilmiyorum ki🙄ama ögretirseniz tabiki bnde kalecilik vazifemi yerine getiririm.☺️
- +1 yıl
Bana uyar kanka @kedicikk mantara bağlazsa mantarı o alsın bende keataneyi alırm alarmı da 3 e kurarız kulaklıgı da kulağına takarız kalkarsın sen gelene kadar bizde kalkmıs gideriz artık anahtar da paspasın altın da :D Kolay gelsin şimdiden vizeler kanka :)
- +1 yıl
Bn yaparım sıkıntı yok😊temizlikten kolay ne var sanki 😊
- +1 yıl
Gardaş son 2vize ya hiç çalışmadan giriyorum iyi gidiyor şimdilik ama çekirge misali birinde fena çakılıcam
- +1 yıl
@kedicikk gel sen öğertiriz ayıp ettin sabaha kadar pes kapısırız :) kanka bulaşık deme bana gözünü seveyim makineye @kedicikk kankamız atar yaaa @mertcanpolata :)
- +1 yıl
Artık aranızda halledin onu, onuda mı ben yapayım 😄 sen resimdeki kediyi getir yeter 1haftadır eve hiç kedi girmedi :/
- +1 yıl
Olmadı kediyi eğitelim kedi yapsın kanka asfsaf olur mu kedicik kediyi getir fotondakini @kedicikk
- +1 yıl
@Hierapoliss tamam anlaştık beyler😉😊😊
- +1 yıl
@melikecikk gelirken mantarla kediyi getirmeyi unutma ha bende kestaneyle pes13 dvd si getircem :D
- +1 yıl
@Hierapoliss tamam kedicik melikecik ve mantarcık geliyor...😊😊😊😊
- +1 yıl
@melikecikk tombul olsun kedii ayağımız falan üşürse üstüne koyarız olmadı yumak yumak severiz onu :) müthiş koalisyon :) nescafe gibisiniz :)
- +1 yıl
@Hierapoliss efsane üçlü geliyor😎😎😎😂😂😂
- +1 yıl
@melikecikk cCc Kedicikk cCc :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@melikecikk :D :D
değil hatta soba daha iyi bir ısıtma sistemi sadece zahmetli
00 Yorumla
+1 yılevet fakirlikse ben fakirligimden grur duyuyorum ;)
00 Yorumlatakma çoğu insan ne konuştuğunu bilmez, Sobanın üstünde kestane keyfi bir başka olur :)
00 Yorumla
+1 yılİnsanların neyle ısındığı önemli mi evde huzur olmadiktan sonra mayk
00 Yorumla
+1 yılSobali evi fakirlik olarak gören eminim cok fakir bir insandir karekter olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfakir olunca ne oluyor ki eziklik hissediliyor? hepimiz eşittik hani? allah herkesi eşit yaratmıştı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO sobalı günleri öyle özledik için çok şanslısın ayrıca fakırlıkle ılgisi yokki tercih
00 Yorumla
+1 yılBen soba yakiyorum.. acliktanda nefesim kokuyor:))
10 Yorumla
+1 yılgul gec boyle insanlara
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri