Kredi kartı değil Banka kartı ile Laptop Notebook alabilirmiyim
Nereden alabilirim
Nereden alabilirim
Çoğunda olmaz ama bazı banka kartlarında var o özellik. Seninkinde var mıdır bilmem
Hangilerinde var
Bende finansbankın fix kartı var onla yapılıyo. Başka hangilerinde vardır bilmiyorum kendi kullandıgımı biliyorum sadece
Nasıl oluyo mesela kartta 2000 tl var 2000 tl lik bilgisayar aldım diyelim
Ben internetten alışveriş yapıyorum. Normal kredi kartında çıkıyo ya sipariş verirken taksit seçenekleri aynı o şekilde çıkıyo seçenekler. Mağazadan alınca nasıl olur onu bilmiyorum o şekilde kullanmadım hiç
Bende normal Finansbank banka kartı var üstünde ilk taksit yapan banka kartı yazıyo oluyo herhalde ama mesela bişey alıcam nasıl oluyo faiz falan oluyomu 2 bin tl lik bişey aldım içindede 2 bin tl var direk çekiyomu 2 bin tl yi yoksa her ay taksit taksitmi çekiyo
Karttan direk çekiyo. Yani limitin doluyo. Ama sen öderken bir anda değil parça parça ödüyosun. Faizi bilmiyorum pek kullanmadım ben taksitli
Cevap
1Cevap
Ama çok cahil kalmışsın sen ya banka kartına taksitmi yapılır 😂 Yaş 22 böyle bişey olamaz ya
Beynini düşürmüşün kardeş al.
çiçeğine kodumun çocukları olan kartlar var kredi kartı kullanmak istemeyen ne yapıyor sen beynini düşürmüşsün sene olmuş 2017 banka kartı taksit yapmıycakmı
beynin yok kardeş :A:D:AD:AD:A:Da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar