Diş macunları madem 24 saat koruma sağlıyor ; neden günde 3 kez dişlerimizi fırçalıyoruz?
: )
: )
Koruma derken, ışın kalkanı falan oluşturmuyor sonuçta. Sadece dişi temizleyerek, mineraller yardımıyla, diş katmanlarının sağlığını koruyoruz; ama istiyorsanız günde beş kere fırçalayın, gene de çürük oluşma ihtimali oluyor. Diş bakımı kapsamlı bir konu ve biz sadece diş fırçalamaya zaman ayırabiliyoruz.
Diş fırçalayıp üstüne şeker vs yersen ne anlamı kalıyor. Bu söz akşam yatarken fırçalandığı zamana hitap ediyor. Sen dişini fırçalayıp yattıktan sonra sabaha kadar vs birşey yüketmediğin için korumuş oluyor.
Seyyar satıcının elindeki 5 liralık parfüm için "abi 2 gün kalıcı bu" deyişi buna açık bir örnektir. Haksız rekabet olmuyor hepsi aynı terhanede. Bunu biri daha paylaşmıştı bu sitede neyse beni ilgilendirmez. Akşam vs yazmıyor ama hangi dişçiye gitsen sabah fırçalamasan bile akşamları telafi etmelisin der akşamları yemek vs tüketmediğinden bakteri daha çabuk oluşur. Sen tüpün hepsini kullanırsan 24 saat korur belki de :D
Seyyar satıcı dediğim dolma parfüm satanlar. Biri şu marka çıkartıyor diyeri başka dolma parfüm hangisi daha çok satarsa diye piyasaya ürün sokuluyor ve biri daha çok satsın diye kampanya koyuyor. Bu rekabet değilse nedir dosttum benim zekamın gayet farkındayım. Sen beni sınama sen diğer cevaplara yürü paşam hadi.
hahah aynen üsenenler için 24 saat koruma usenmeyenler 7 24 fırçalayor zaten
Cevap
12Cevap
Sorun gibi cevap vereceğim;
Çünkü koruma testini bir yumurta ile yaptılar ve koruma süresini o şekilde elde ettikleri için 24 saat diyorlar
Dünya orman kanunlarıyla yönetilir.
Güçlü her zaman haklıdır, rekabet ise zayıflar arasındaki dengenin sağlanması amacı ile uydurulmuş bir argümandan öte değildir
Cevabına yapacağım yorum esas konuyu farklı mecralara taşıyacaktır. O yüzden tek düze olarak geçiştireceğim.
Kuvvetle muhtemel bahsettiğin sitenin satışından HAK EDİLEN nema alınmadığı için ceza almış olma olasılığı yüksektir.
Öte yandan diş macunlarının hepsi 24 saat koruma sunduklarını iddia etmektedirler, müşteri gözetmeksizin. Bahsettiğin site ise devamlı müşterilerine inanılmaz ötesi bir fiyat farkı sunduğundan dolayı tüketici ayrıştırıyor olması sebebiyle ceza almıştır. Yersen
zaten öleceksin neden çalışıp para kazanıyorsun gibi bir şey seninkisi de
madem evin kirlenecek neden temizliyorsun?
kanser yapıyor diyende var ya nasıl memleket anlamıyorum ticari satışlar yükselince kanserdi bilmem neydi garip bir milletiz
72 saat korusun diye, fırçalamadığın zaman fazla olandan yiyor yedek gibi.
yemessen 24 saat yersen 3 kez... usengençlik ve işsizlik mk
sen yemek yemedikce 24 saat etkili. yemek yersen tabi uc kez fircalaman gerekli
diş hekımleırne sormk gerek :)
3 gune kadar stack leyip. 1 gun fircalayip 3 gun fircalamamak icin
Hahaha bravo hiç düşünmedim bunu 😀👍
İşsizlik böyle bir şey.
gecerken ugrave :)
Kolay gelsin.
Zeki bir soru olmuş? Acaba neden
üşenenler için 24 saat koruma😀
bunlar hep güven eksikliğinden : )
Uşenenler için 24 saat koruma 😄