Erkekler, Bu polisin amacı ne olabilir 👮 ?

2 hafta önce arkadaşımın bir meselesi için emniyete gitmiştik nöbet yerinde ki polis içeri girerken konuyu sormuştu. Polisle arkadasim muhabbet etti, ben sadece "iyi nöbetler" demiştim. Emniyetten çıkarken el isareti yapıp yanına çağırdı, arkadasim yine muhabbet ederken ben yavas yavas disari dogru yuruyordum, arkadasim yanima geldiginde polisin beni sordugunu soyledi. Dün banka önünde telefonla konusuyordum siyah sivil br arac icindeydi gulumsedi pas vermedim sonra ilerden U dönüşü yapıp yanıma geldi sivildi elinde telsiz vs arkadasina ilerde bekle dedi arabayı ileri aldırdı, telefonu kapattım.
Seninle tanışmıştık naber dedi ki soyledigim tek sey iyi nobetlerdi 😂 Eşgal vs bir seyler geveledi birini arıyoruz dedi daha sonra muhabbeti o gune getirdi neden yanıma gelmedin seni merak ettim dedi, ben arkadasimin meselesiydi falan dedim bir seyler daha soyledi daha sonra numarasının yazılı oldugu kagidi verdi istemedigimi soyledim bana dogru yaklasti al şunu dedi almadım yürüdüm gittim, okulumun onunde aracini gorup duruyorum. Son üç gündür yolda yürürken vs sanki onu hissediyorum ama arkamı döndugumde goremiyrdum dün sabah disaridaydim kaldigim aparta geri donerken apartın önünde onu gördüm gitmesini bekledim daha sonra eve girdim
Bu polisin amacı ne ya nasıl kurtulurum?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu polis beni baya baya takip ediyor markete girdim bir baktim karsimda dikiliyor yine sivildi belinde silah elinde telsiz vs donup kasaya gidicektim 1 dakika Merve dedi ismimi nasil ogrenmis hic bilmiyorum bende beni rahatsiz etmemesini rahatsiz etmeye devam ederse ustlerine bildirecegmi soyledim güldü elimiz kolumuz uzun dedi aldigim esyalari birakip ciktim.
müdürüne amirine şikayet et diyenler olmuş, ülkede tecavüzcüler ceza almıyorken bu polisin ceza alacağını sanmıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten şikayetimin boşa çıkacağını elinin kolunun uzun olduğunu ima etti haber verebileceğim polis asker çok ama yanlış anlamalarından korktuğum için haber vermiyorum, bu sekilde devam ederse emniyete gidicem, tavsiyeleriniz icin tesekkurler umarım üniformasını-mesleğini amacı dışında kullanan kişiler bu mesleklere alınmaz, iyi akşamlar.
Erkekler, Bu polisin amacı ne olabilir 👮 ?