oha resmen çocuk tacisi :P ablacım o nasıl bir emmektir ya benim diyen elantirinkli süpürgede yok bu emiş gücü :D bugün bu çocuğu böyle emükleyen yarın yalar yutar, hannibalin dişisi senü :P bide merak ediyorum ablacım kan tadını falan aldın mı sonra tadı damakta diye elalemin boyunlarına abanma vampir kimin;)
Sevginden yapmış sın böyle bir şeyi ama bu şekilde sevgini göstermek iyi olmamış op ama emme ne kadar sert emdiysen kızarmış bayağı sevgin çok derin baglisin kardeşine anlaşılan
Yaptığın çok yanlış kardeşinde olsa. Masumane bir şekilde yapmışsın ama hele ki küçük yaşta cinsiyetçi kimliğini öğrendiği o zamanlar da yaklaşımın çok yanlış.
Tabi tabi bu hale gelene kadar neredeydin? Hadi yaptın bu resmi paylaşma amacın ne? Dur sana duymak istediklerini yazayım da sevin " Vay mk kıza bak" ,"Lan sevgilin çok şanslı","Of beni de em" ,"Harikasın ya bana senin gibisi lazım "...
Yorumları okudum da insanlara laf anlatamazsın ki, yargılamayı bilirler sadece. Üzerinden saatler gelmediyse buzla masaj yap, internette yazıyor bunun için cozumler, teni hassassa maksimum 5 güne değilse 2 güne geçer
Iyi bari ya daha yumusak sev lutfen. Bildigim kadariyla narin bir kizdin. Kardes sevgisi olunca canavara donusmussun. Senin gibi cok beyaz oldugi icin bu kadar kirmizi durmus olabilir. Biraz iyi dusunelim.
En İyi Cevaplar