kçüklükten beri beni hep hizmetçi gibi kullanmaya çalışırdı ben 18, o 20, hep emirler verirdi hayvani bir şekilde haliyle yapmayınca da, sanki mecburmuşumi, kölesiymişim gibi, yapmadım diye bağırıp çağırıp küfür edip sövüp dövüp ortalığı yıkardı. en ufak saçma sapan sebeplerden dolayı haksız yere neler neler yaptı. bir de, küsünce de, küstüm diye de olay çıkarırdı. hiçbi şey olmamış gibi bir işi sormaya, bir şi istemeye falan gelirdi, e küsmüşüm sonuçta konuşmazdımi, bu yüzden de bir sürü küfür falan ederdi. hep egoist şımarık kendini beğenmiş dünyanın en büyüğüymüş gibi tavırlar...
ne haklarımı aldı ama sanki o mazlummuş da ben ona kötülük yapmışım gibi, evde ne zaman beni görse, bir sürü küfür etmeler, hakaret etmeler, beni gördüğü odaya girmemeler, beni görünce falan sinirle iç çekmeer sanki kazık batırdık. :( kötülükler yapan o benim vermem gereken tepkileri o veriyor ne bu ya. :( nasıl hangi hakla böyle yapıyor olabilir. kimse kimsenin hizmetçisi değil bu dünyada. tersini düşünen varsa uzaklaşsın lütfen sorumdan zaten evdeki yeterince sinir bozucu. hayır bir de, istediklerini kibarca söyleyince yapan, emredince yapmayan biriyim yani...
ne haklarımı aldı ama sanki o mazlummuş da ben ona kötülük yapmışım gibi, evde ne zaman beni görse, bir sürü küfür etmeler, hakaret etmeler, beni gördüğü odaya girmemeler, beni görünce falan sinirle iç çekmeer sanki kazık batırdık. :( kötülükler yapan o benim vermem gereken tepkileri o veriyor ne bu ya. :( nasıl hangi hakla böyle yapıyor olabilir. kimse kimsenin hizmetçisi değil bu dünyada. tersini düşünen varsa uzaklaşsın lütfen sorumdan zaten evdeki yeterince sinir bozucu. hayır bir de, istediklerini kibarca söyleyince yapan, emredince yapmayan biriyim yani...
Güncellemeler
+1 yıl
yazım hataları için pardon, klavyede sorunlar var da zor oluyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer