Arkadaslar o olmasaydı siz bu özgürlükleri elde edebilir miydiniz hiç düşündünüz mü ?
Cevabın nedir?
ilk olarak kimse kimseyi sevmek zorunda değil,
Atatürk'ü sevmemem Erdoğan'ı olduğumu göstermez çünkü onu da sevmiyorum
Ayrıca burada sevmeyenlere IQ su düşük, sabit fikirli bilmem ne diyenler, bu tarz ithamlarda bulunurken beyinlerini çok mu kullanıyorlar?
Ve, gerçekten bu ülkede özgür olduğunu düşünen var mı? Açıklar kapalıların, kapalılar açıkların üzerine gitmiyor mu? Bu mu özgürlük?
Laik bir devlet olması kapalılara gidin İran'da arabistanda yaşayın deme hakkını vermiyor. eğer biri bana bunu derse ben de git Amerika'da yaşa derim ve benim de buna hakkım yok.
kimse eşini başkasıyla paylaşmak istemez, ama bakıyorum şu an ki eşler zaten isteseler de istemeseler de aldatılıyorlar (çoğu) gelip te kimseye çok eş muhabbeti yapmasınlar cahil cahil,
yoruldum yeminle.
her neyse, madem özgür bir ülkedeyiz, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. biraz saygı lütfen. eğer gerçekten özgürsek.
sevmiyor olmam, saygı duymadığım anlamına gelmez.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKapalı açık farketmiyor. Erkeklerden de sevmeyenler var genelleme yapmadan açıklamasını yapayım yeterince araştırılmıyor o yüzden de sevilmiyor içki içiyordu diye bir de mason falan diyorlar o yüzden sevmiyorlar ama bu insanlara sevmedikleri her şey için hakaret edip, saygısızlık yapabilecekleri amlamına gelmez. Seven milyarlarca insan var, başka ülkelerden bile bu kadar insana saygısızlık yapamazlar. Her insan karşı fikirlere saygı duymalıdır.
017 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle kızlar diye belirtmemin sebebi kadınlara vermiş oldugu haklardan ötürüdür. bunu anlamayacak kadar dar düşünceli olamazsın değil mi?
- +1 yıl
O kadar şey yazdım ona mı takıldın, dar görüşlü olmadığım yazdığım şeyden bellidir herhalde, ben düşüncemi genel
olarak belirtmek istedim olay bu 😊
Soran+1 yılYok yazdıklarında kanserin sırrını veren bir şey olmadıgına göre , altı çizilecek tek yer hakkında konuştum ve o da safsatadan ibaret. Her halta genelleme yapmayın yazmasanız olmaz zaten. genelleme her zaman gereklidir ve ayrıca ben erkekleri değil özelinde kızların neden sevmediğini merak ettim edemez miyim? Lütfen seviyeyi indirecek yorumlarda bulunmayın. mantıklı cevaplar verin ilkokul seviyesinde değil
- +1 yıl
Pardon da nedir bu sabah sabah ters çıkmalar, kötü bir şey dediğimi sanmıyorum. Soru sormuşsun görüş bildirdim ve kanserin sırrını veren bir şey olmadığına göre cümlesiyle başlayarak yazdığım şeyi aşağılıyorsun. Sağlıkla ilgili soru sormuş olsaydın da emin ol cevap verebilirdim. Genelleme yapma diye bir şey de demedim dediğin gibi istediğin şekilde sorunu sorup öğrenebilirsin tabii ki. Ben tüm insanların bu konuyla ilgili olduğunu söylemek istedim bu da benim tercihim, sonra sorunun cevabını verdim ama anladığım kadarıyla iyi yapmamışım ve birçok insana göre de düzgün bir cevap verdiğimi düşünüyorum. Her neyse kusura bakma
Soran+1 yılSorun da orada ya işte düzgün yani küfür ve hakaret içermeyen bir yorum yapmanız. Çünkü aptalca bir görüş kaba biri tarafından dillendirildiğinde eninde sonunda unutulur nazik bir dille dillendirilirse ise dikkate alınır ve kabul görür. kaba bir görüş kaba insanlar tarafından dikkate alınır kaba insanlar ise genelde okumamış insanlar oldukları için o görüş unutulur. ama nazik bir dille dilegetirilen aptalca bir görüşün aydın okumuş insanları etkileme olasılığı vardır.
Herhalde en canım insan bile bu soruda erkekleri değilde kızları belirtme nedenimin kadınların haklarının eskiye nazaran artmış olmasıdır. erkeklerde durum pek de farklı değil. hatta erkeğin iktidarı cumhuriyetten önce daha fazlaydı. cok eşlilikler, cariye edinme hakkı boşanma hakkı mirasta erkeğin üstünlüğü.
Aklınca kadın erkek eşitliğini güya (!) savunur görünüp nodon orkokloro sormodon biz kadonlaro genelledon diyerek sorunun asıl dikkati çekmeye çalıştıgı şeyi itibarsızlastıracaktın.
O yuzden son diyeceğim şu
Soran+1 yılLütfen nazik olma , nazik olma ki cehalet ve aptallık bilgelik ve aydınlık kılığında insanları zehirlemesin
- +1 yıl
Sen de çok naziksin, tanımadığım biri tarafından hiç bu kadar aşağılanmamıştım.
- +1 yıl
Benim anlatmak istediğim o değildi zaten eşitlik muhabbeti falan hiç aklımdan geçmeden paylaştığım görüştü nereden yazdım bunu anlamadım, tanımadan etmeden ne aptallığımı bıraktınız ne cahilliğimi. Ne anlatmak istediğimi anlamadan sığ bir görüşle önyargıyla cevap vermemeliydiniz
- +1 yıl
Demek ki size zıt bir görüş yazmış olsaydım demediğinizi bırakmayacaktınız, ben de Atatürk'ü seven ve onun bizlere katmış olduklarından haberdarım ama şunları merak ettim zıt bir görüş kabul etmeyip kendi doğrularınız üzerinden insanları aşağılıyor musunuz? Halbuki zıt bir görüş bildirmek amacım değildi çünkü ben de sizinle aynı şeyleri düşünüyorum ve her böyle yazana genelleme yapana böyle tepkiler mi veriyorsunuz, üslubunuz yanlış kırıyorsunuz çünkü tanımadığınız bir insan olsa bile kalp kırmak Kabe'yi bin kere kırmaktan daha günahtır. Bu yüzden yanlış anlaşılmamak ve kalp kırmamak için nazik konuştum. Yine de görüşleriniz için teşekkürler kendimi yanlış ifade ettiğimi göstermiş oldunuz bana bir dahakine açıklayıcı ifadelerle anlatırım düşüncelerimi.
- +1 yıl
Biraz fazla oldu kusura bakmayın ama ben görüşümü belirtirken kesinlikle insanların beynini yıkama tarzında bir şey geçmedi aklımdan hiçbir kötü niyet barındırmadan yazdım ve insanlar bir görüşle değişecek kadar cahillerse bu benim sorunum değil, onların sorunu. Asıl cahillik budur.
Soran+1 yılSana aptal veya cahil demedim. Şu an ki hareketine aptalca ve cahilce dedim. Bak işte ben genellemeyi burada yapmam işte. burada genellemeyi sen yaptın. bir hareketine cahilce dedim tamamen sana dediğimi algıladın. genellemenin böylesi kötü öbür türlüsü iyi
Soran+1 yılAksine zıt görüşlere cok saygılıyım ama iyi ifade edilirse ve tutarlı olması kaydı ile. sen genelleme kısmına taktıgımı söylüyorsun ama bu cok zoruma gitti. çünkü cümleye o şekilde girdin ve sorunun içeriğine değil direk soruya yönelik tepki verdin ve alakasız bir şekilde. erkekler sevmiyor mu filan diye. yoksa elbette ki zıt görüşleri dinlerim. aksine zıt görüşte biri ile tartışmayı da severim. ama senin ki maalesef alakasız oldu o yuzden ben de biraz sert cevap verdim ki bir daha aynı Hataya düşmeyesin
- +1 yıl
Tepki değildi gerçekten dediğin gibi kendimi ifade edememiş olabilirim, anladım ama daha nazik bir dil ile uyarmış olsaydın kırılmazdım neyse olan oldu anlaşıldığıma göre sıkıntı yok ben de seni anladım
Soran+1 yılKırdıgım iÇin özür dilerim. :) Atatürk daha kibar ve saygılı davranırdı hanımefendilere :)
- +1 yıl
Önemli değil, insanlık hali 😊
Soran+1 yılO yuzden de kıymetini bilelim atatürkün :) kadınlara saygıyı öğretmekti dertlerinden biri de
- +1 yıl
Kesinlikle 👍🏼
cunku devlet yerine cemaat adi altindaki fellah yobaz sürülerine biraktik.. okullarda.. iktisadi hayatta ataturkun ulus-al olarak yeniliklerini akilciligini anlatmak yerine din dusmaniymis gibi gosteren sadece laiklik ilkesini getirmis gibi anlatan diger ataturkcu gozuken yobazlar yuzunden... turkiyede dini yobazlar yok sadece ataturkcu gozuken yobazlarda var... ataturk ulus olmayi turk ulusunun sanayide ve bilimde ilerlemesi gerektigini ama ne nutukta.. ne mecliste.. ne de İzmir iktisat kongresinde goruslerinin dogma gibi olmadigini anlattigi halde ve herzaman yolunun garp ama bu garp yolunda ilerlerken gokten indigi veya insanin yazdigi herhangi bir fikre dogmaca.. kutsal metinlermis gibi baglanmadan herzaman kendini yenilerek... yolunun ve klavuzunun direk hayat oldugunu soyledigi halde... ataturkte dusman ettirdiler... bunda o cemaat denilen yobaz artigi ortamlari oldugu kadar ataturkcu gozuken rejim yobazlarininda sucu var...
00 Yorumla
Toplumu birbirine karşı kışkırtmayın. Olan oldu, laiklik artık Türkiye'nin zorunlu ve değişmez yasası. Kimsenin Mustafa Kemal'den nefret ettiği yok, sadece laikliği kişisel olarak benimsemiyorlar o kadar. Zaten laiklik devlet ile ilgilidir. Sana göre kapalıları temsil eden devlet başkanı laikliğe karşı değilse, sorun yoktur. Toplumu Erdoğan düşmanlığınızdan ötürü ikiye bölmekten hicap duymayın anasını satayım, iki tip insan oluşturun ülkede, ya Erdoğan ya Mustafa Kemal'ci deyin.. Bağnazlar sizi..
21 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bir özürlüsün. sadece sordum. nereye getirdin konuyu. tayyip tapıcıları sizi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
Sevmeyenlerin çoğunda ilk şey Latin alfabesini getirdi Kur'an-ı Kerim i anlayamıyoruz. Ama şunu düşünemiyorlarki eğer sen gerçekten dinine bağlı bütün bir insan isen ne yapar ne eder arapçayı öğrenirsin elin gavuru 7-8 dil öğrenebillioken sen neden öğrenmek yerine atatürkü suçlu çıkartıyorsun? tabi emek harcamak zor geliyor. Peki şöyle bişey daha diyeyim günümüzde para kazanmakta zor ama herkes bir şekilde çalışıp kazanıyor peki parayı bulan lidyalılara neden kimse hayıflanmıyor neden para diye bir kavram çıkardılar diye?
10 Yorumla- 62 Yorumla
- +1 yıl
Bu resim anlayana sivrisinek saz anlamayana da... Ama anlatamazsın işte... Anlamzlar çünkü...
+1 yılGenelleme yapmayın be arkadaş... Hayatta en çok nefret ettiğim şey insanları giyim tarzı ile yargılayanlar... Ona bakarsan benim kızkardeşimde kapalı... Ama Atatürkü sever... Ve kaldı ki başı açık olupta Atatürkü sevmeyen onca başı açık kızda varlen... Ön yargılarınızdan kurtulun azıcık...
05 Yorumla
Soran+1 yılBak ne demişim kızlar diye önce belirttim. sonra özellikle kapalı kızlar dedim. yani sadece kapalılar demedim
- +1 yıl
Kızlar diye belirtmişsin ama arada kelime oyunu ile özellikle de kapalı kızlar demişsin... Arada ayrıntılı fark var kızlar ve de özellikle kapalı kızlar...
Soran+1 yılTamam çünkü kapalı kızlardan sevmeyen daha cok çünkü. yalan mı bu
- +1 yıl
Benim çevrede de açıklardan sevmeyen çok var şimdi o zman ne olacak... Ve kaldı ki konu bu değil senin yaptığın kelime oyunu ile olan genelleme... Yani ön yargıların kardeşim... her neyse burda bun un kavgasını yapmaya gerek yok... Yaptığın genellemeyi de ancak ayrıntıya dikkat eden insanlar görür...
Soran+1 yılGenelleme yapmakta ki sakınca nedir? GENELLEME dogru ise?
Çünkü Atatürk kadınlara birey olma hakkını verdi. Ama birey olma kolay değildir, kendini geliştirmek, hayata karşı durmak, güçlü olmak gibi şeyler gerektirir.
Kapalı açık demeyelim de birey olmaya üşenen ya da cesaret edemeyenler, bir ümmete sığınıp sürü halinde yaşamını sürdürebilecek kadar kendini güçsüz zannedenler Atatürk'ü sevmez.00 Yorumla
+1 yılkimse atatürkçü olmak ya da yaptığı şeyleri desteklemek zorunda değil. bunun açığı kapalısı kadını erkeği takım elbiselisi şalvarlısı yok. ama zekası ve askeri başarıları sebebiyle saygı duyduğum birisidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsun yani
- +1 yıl
siyasi olarak sevmem askeri yönünü severim sadece
laikliği din düşmanlığı sandıkları için ama az düşünseler keşke anlarlar tabi genelleme yapmak yanlış hepsi bir değil
50 Yorumlasevmeyenler bu ülkenin topraklarinda yasamayi haketmiyor bence gidin iranda irakda falan yasayin size en uygun yerler orasi cunku
40 Yorumla
+1 yılÇünkü modern çağdaş ilerici 20. yüzyılda 21. yüzyil aklıyla çağdaşligiyla yaşayan bir lideri sevmezler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo özgürlüğü veren Adam'a nankörlük edip ortalıkta dinsiz dinsiz diye dolaşıyor çoluğuna çocuguna bunu öğretiyor saygılı sevgili hoşgörülü olmayı öğretmek yerine abuk subuk şeyler öğretiliyor eğitimin doğru uygulamıyor
00 Yorumla
+1 yılAtatürk olmasaydi ülke elden gitmisti ve müslüman olamazdik bence sevmelisiniz, sevmeyen insanlar hakeret gibi geliyo bana:// yapmayin...://
10 Yorumla
+1 yılsen arap hayranlarını, kendi ırkının benliklerine dönmeyi teşvik edersen büyük bir nefret silsilesiyle karşılaşırsın
00 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü kızlar sevmez diye bir şey yok. ATAMIN İZİNDEYİZ 🇹🇷❤️
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sabit fikirliler. Onlara anlatılanlara inanırlar sadece
20 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılIQ lari sempanze ile yarisiyor onlarin cok uzerlerine gitme
30 Yorumla
+1 yılSırf şapka kanununa uymuyor diye çok kişi zindana atıldı ve asıldı... sebeplerden sadece bir tanesi
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ben çok seviyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılAma baksana yukarıdaki yorumlara
- +1 yıl
Onlar beni ilgilendirmiyor ben doğru olan neyse onu savunurum
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için :)
+1 yılOnlar eşini 4 kişiyle paylaşinca mutlu olur boş ver sen onlari
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmek zorunda değiliz ama saygı duymasını biliyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevmiyorsun nedenleri olmalı
+1 yılOnların çoğu şeriat isteyen tipler, ne özgürlüğü 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamin ulkeye yararindan cok zarari var nesini seveyim? Bana benligimi unutturmus ulkemin topraklarini satmis ulkemi kac yil gerisine gonderip gelismemize engel olan biri "ATA" mıdır?
29 Yorumla- +1 yıl
Atatürk'ten önce Mars'a insanlı araç falan mı gönderiyorduk?
Çok kısa bir şey söyleyeyim, Atatürk'ten önce okuma yazma oranı %6 idi, hatta kadınlarda bu çok daha aşağıdaydı.
Atatürk'ten sonra kadınlar sosyal hayata dahil oldular, ülkede bale, tiyatro, resim gibi sanat dalları adam akıllı gelişmeye başladı.
İlk uçak fabrikaları kuruldu...
Şimdi söyle bakalım, hangi konuda gelişmemize engel olmuş bu adam?
Cevap sahibi+1 yıl@husso 2-3 satirlik yaptigi seyleri yerlere goklere sigdiramiyorsunuz tiyatroydu baleydi tangoydu bunlar bizim kulturumuz degil bir kere
- +1 yıl
Sanatın kültürü olmaz, sanat insanlık içindir ve insanlığın göstergesidir. Ayrıca senin kültürün olmaya bilir ama benim kültürüm.
Burada 2 - 3 satır yazdım, başardığı şeyleri kitaplara sığdıramazsın.
Sen soruma cevap ver önce, hangi konuda geri kalmışız? hemen cevap ver, bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@husso kaynaklarimizi kullanamiyoruz anlasmalarla ülkeyi satmis benligimizi bize kaybettirmis yeni bir dil turetti daha ne olsun?
- +1 yıl
Kaynaklarımızı kullanıyoruz, kim söyledi sana kullanaamıyoruz diye?
Dünya'da bor teknolojisi belli konularda durduruldu, başka teknolojilere geçildi, sebebini biliyor musun? Bor rezervlerinin çoğu Türkiye'de olduğu için, Türkiye'ye muhtaç kalmamak için. Kaynaklarımızı kullanamıyor olsak neden böyle bir şey yapsın diğer ülkeler?
Hadi bunları geçtim aç Lozan Andlaşması'nın maddelerini oku.
Ayrıca benliğimizi nasıl kayebettirmiş? neymiş bizim benliğimiz?
Türetti dediğin dil 5500 yıllık gerçek Türk dilidir. Sadece bizim dilimize uygun olmayan Arap alfabesi yerine çok daha kolay öğrenilebilecek ve gelişimi sağlayacak Latin Alfabesi'ni getirdi.
Adı üzerinde Arapça, biz Türküz ve dilimiz Türkçe, Göktürkler'den beri böyle bu.
Soran+1 yılSen harbiden nasıl bir trollsun. ülke ne kadar ileriydi de Atatürk geriye aldı . okuma yazma oranı arttı. modern dünyaya ayak uydurabilen dünyayı anlayıp yorumlanabilen insanların sayısı arttı. bir Afganistan bir Pakistan değilsen onun sayesindedir. Osmanlı'da yetişen edebiyatçı sayısı Cumhuriyet edebiyatçılarının 10 da biri kadar bile değildir.
Soran+1 yılAyrıca benliğini nasıl unutturuyor? Sana millet olmayı hatırlatan adam nasıl unutturuyor? Sana bilimsel bakış açısını bırakan bir adam nasıl geriye götürüyor ülkeyi? Cübbeli ahmet gibi adamlardan müteşekkildi ozamanlar Osmanlı. Nasa hakkında ettiği sözlerden bile Cübbelinin bakış açısı bellidir. yani o takkeli tarikat soytarıları değilde bilime aydınlığa önem veren atatürk geriye götürdü öyle mi?
Soran+1 yılSu anda yüzlerce eser çevriliyor dilimize değil mi? AMA Şu an çevrilen eser sayısı cumhuriyetin ilk yıllarında ki çeviri sayısı kadar bile değil. O zaman ki Meb yani Maarif vekaleti adı altında Dogu ve batı klasiklerini hem de şu ana kadar eşi benzeri görülmemiş bir çeviri basarısıyla cevirdiler. halk okusun diye köy enstitüleri kuruldu. bu adam yani geriye götürdü öyle mi? SEN o zaman Şu an ki suriyenin halinden beterdin yedi düvel seni işgal etmişti. senden Atatürk gibi bir adam çıktı da bu toprakları diriltti. nedir bu düşmanlıgınız nedir? Tek eşlilik kadınlara oy hakkı eğitim hakkı cocuk evliliklerinin yasaklanması boşanma hakkı miras hakkı. ne istiyorsunuz anlamıyorum ki?
+1 yılYa ne alaka kapalılarnoye sevmesin bizim kimseyle bir derdimiz. Yok atatürkede saygı duyuyorum lütfen boş boş seyler yazmayin ?
00 Yorumla
+1 yılAtatürk eskide kalmış. canlı kanlı RTE başkanımız var
12 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mısın sen
- +1 yıl
Bence şaka. Bir IQ testi yaptirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılMASON OLAN SEVILMEZ 1902 YILINDA İstanbul'da ILK MASON LONCASINI ACMISTIR !
20 Yorumla
+1 yılKapalı bir kızın sevmesi ironi olurdu zaten.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden ironi olsun. kapalı ninelere sor eskilerden. AtatürkÜ cok severler
+1 yılOnlara birey, fert olma fırsatını sağladığı için.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen severim de hayırdır
15 Yorumla
Soran+1 yılKapalı mısın?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılCok sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim insanın beyni özgür olsun gerisi gelir.
Soran+1 yılHaklısın :) :)
+1 yılKumayı yasakladığı için mi acaba? 😃
30 Yorumla
+1 yılLaiklik istemiyorlar mış mış mış..
20 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onlara çenemi yoramam
40 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yobazlar çünkü bir çoğu (gerçek yobaz)
10 Yorumla
+1 yılya şöuyle genelleme yapmayın ya.
06 Yorumla- +1 yıl
genelleme yaparlar çünkü başı kapalı olan kızların genelini neredeyse yobaz olarak gördükleri için... soran da zaten kızlar diye belirtmiş ve kelime oyunu ile de özelliklede kapalaı kızlar diye yazmış... ön yargılısın dediğin zamanda dikkat edersen kızlar diye de belirttim diyerek kendni savunmaya çalışıytor...
- +1 yıl
Tamam da hajkaret etmeni gerektirecek ne var ki...
- +1 yıl
Kapalı kızlar benden sorulmuyor ama açığınıu yakaladığım içinde bu kaar sinirlenmene de gerek yok... sözleri kalduramıyorsanda soru sorma insanlardan da fikir beyan etme... Hakaretinle nasıl bir insan olduğunu ortaya koymuş oldun kardeşim... sana hayatında başarılar... Hakaret ederek nasıl olacak bilemem...
Soran+1 yılTamam da öyle bir diyorsun ki sanki kapalılara hakaret etmişim ben. genelleme yapma yerine genellemen yanlış filan desen anlarımama taktın genellemeye. soruyu maksadındann koparma
Soran+1 yılAmacı seviyorum
- +1 yıl
Genç arkdaşım sonra ki yorumları okudum biraz atarlı bir çıkış yapmış olabilirim... bunu kabul ediyorum orada ki yazma amacını diğer yorumlarda gördüm ama özellikle kapalı kızlar neden sevmez diye belirttiğin için diğer yortum yazanlarda farklı algılamış... Atatürk ün T. C kurmasıyla beraber kızlarımıza - kadınlarımıza bir çok haklar verilmiştir... sadece o yazmış olduğun cümle hepsini kapsamış gibi geliyor insanlara... Genelleme dememinde sebebi bu... Oke... Çünkü Atamızı sevmeyen bir çok insan var ki bunlardan bir tanesi dedemdi oda içki içtiği için sevmezdi dedemde içkiyi sevmediği için ama adamın Ata ya bir kezde olsa hakare5t ettiğini duymadım... onun zekasını - stratejik dehasına da hayrandı bunu da her fırsatta söylerdi ve saygıda duyardı... Şimdi anlaşabilmişizdir umarım... Ayrıca kim olursa olsun insanlara hakaret ederek bir yere varılmaz... Yaptığın hakaretle etrafında sen küçük görülürsün... Umarım sorun çözülmüştür... İyi geceler
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılAptal' oldukları için
10 Yorumla
+1 yılNankör insanlar
30 Yorumla
+1 yılSeviyorlar genelde.
05 Yorumla
Soran+1 yılKim seviyor?
- +1 yıl
Benim gördüğüm her kapalı seviyor.
Soran+1 yılÖyle mi neresi orası?
- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun?
Soran+1 yılCiddiyim şaşırdım ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmez derken? Birebir mi konuştun Atamla
01 Yorumla
Soran+1 yılAtam ile konusmakla ilgisi nedir? sen kapalı mısın mesela?
- Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmpul kafa onlar
10 Yorumla Dinsel meseleler
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?