Annesinden nefret eden var mı?

Şimdi anneden nefret mi edilir olmaz olsun senin gibi söylemleri yapmadan önce ben açıklayayım.
Arkadaşlar benim annem normal sizin anneleriniz gibi değil. mezun olduğumdan beri doğru düzgün iş bulamadığım için ne iş olursa yap ben sana bakmak zorunda değilim diyen bir insan. eve para getir umrumda değil diyen biri. hastalandığım böbrek taşı düşürdüğüm zaman bile ambulansla kendim hastaneye gittim. zaten kendimi bildim bileli üniversite hep ablam para yardımı yaptı. ilkokuldayken cebimde para olduğu günler çok azdı.
Napym anne bak iş arıyorum ama olmuyor dediğimde beni ilgilendirmez naparsan yap diye cevap veren bir kadın. gece gündüz beni neden sevmediğini hep dışladığını hor gördüğünü düşündüm durdum. Üniversitede hiçbir kursa gitmeme izin vermdi. para yokmuş. şimdi git kpssye gir diyor. tamam diyorum ama kitap almam lazım hiçbirşey bilmiyorum diyorum ağzını açmıyor. anne diyorum koskebden kredi alıp kendi işimi mi açsam diyorum hiçbir destek yok...
İşten sürekli çıkıyosun demekki beceriksizsin sende problem var bile dedi.
Yaklaşık 4 yıldır aralıklarla depresyon tedavisi gördüm. geçen yıl ilaçlar ağır geldiği için bıraktım. şimdi aklıma tuhaf şeyler geliyor. çeksem gitsem diyorum gidck biryer yok. ölmeyi düşündüm ama öbür taraftan korkuyorum. evlenip gitmeyi de istiyorum ama öyle birisi de yok.
Annem benim hayattan yaşamdan soğumama sebep oldu. inanın ondan nefret ediyorum. kendi öz annem babam bile beni sevmiyorken bu hayatta ben artık kimdn sevgi bekleyebilirşm? siz olsanız benim yerimde ne yapardınız? bu çıkmazdan nasıl çıkardınız?
Annesinden nefret eden var mı?