Bim'de satılan BB krem nasıl? İlk defa BB krem alacağım ne işe yarıyor, faydası ne anlatır mısınız lütfen. Bu arada cildim genellikle yağlı nasıl BB krem kullanmalıyım? Bim bb krem kullananlar yorumlar?Bim'de Satılan Garnier BB Krem
Bim'de Satılan Garnier BB Krem Nasıl? Kullananlar var mı?
Ben Garnier ürünlerini severek ve beğenerek kullanıyorum. Bugüne kadar memnun kalmadığım bir ürünü olmadı. Tabii BB krem, fondöten gibi ürünleri cilt tipimize, cilt rengimize uygun şekilde tercih etmemiz memnuniyet oranımızı yükseltiyor. Buna özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.
Bim'de Satılan Garnier BB Krem Nasıl?
Bim'de Satılan Garnier BB Krem Nasıl?
Garnier BB kremin iki seçeneği bulunuyor. Birisi tüm cilt tipleri için uygun diğeri ise, karma ve yağlı ciltler için. 12 saat boyunca kalıcılık sağlıyor ve ciltten akmıyor, ciltle kolay bir şekilde bütünleşiyor. İnce bir dokusu var bu sayede hem doğal duruyor hem de cildin nefes almasını daha kolay hale getiriyor.
Bim'de Satılan BB Krem Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Bim'de Satılan BB Krem Kullananlar ve Yorumları
Bim'de Satılan BB Kremi kullananlar genel olarak vaat ettiği özellikleri verebildiğini söylüyor. Garnier zaten oldukça kaliteli ve bol seçeneği bulunan bir marka, kendinize uygun olan ürünü kolayca bulabiliyorsunuz. BB kremlerden cildimizi nemlendirmesini, çizgilerimizi belli etmemesini, cilt tonumuzu eşitlemesini bekliyoruz. Bb kremler genel olarak ince dokulu olduğu için çok fazla kusur kapatıcı değiller ancak Garnier cilt tonunu eşitlemede harika diyebilirim. Kullananların bazı yorumları şu şekilde;
Tam bana göre olan bir BB kremmiş. Çenemin bir bölümünde renk eşitsizliği var fondöten yapısı kalın olduğu için kullanmak hiç içime sinmiyordu. İyi ki Garnier ile tanıştım.
Fiyatı uygun olmasına rağmen performansı çok yüksek, bu kadarını beklemiyordum doğrusu.
Cildim kuru normalde çabucak soyulur ve ne sürersem süreyim kabuk kabuk olur ama Garnier BB kremde bu sorunu hiç yaşamadım. Nemlendirmesi çok iyi.
Bim'de Satılan BB Krem Fiyatı Ne Kadar? Her Bim'de Var mı?
Bim'de Satılan BB Krem Fiyatı
Garnier BB krem Bim'e 15.99 TL gibi bir fiyata geliyor. Fiyatına göre performansı iyi olan bir ürün. Geldiğinde her Bim'de oluyor mutlaka. Ancak bu tür ürünlerin alıcısı çok fazla olduğu için kolayca bitebiliyor, geldiği gün gitmek gerekiyor :)
Bence migros da satılan garnier bb krem daha iyi. Çünkü satıcısı dinci takılan yandaş değil. Her süpermarketler zincirinde yer aldığına göre tüketilen bir ürün olmalı. Tüketiliyorsa da faydalı olmalı. En azından deneyip görmelisin.
Garnier, neutrogena, deep clean gibi bir sürü ürün sayabilirim sana hiç bir işe yaramayan hele ki garnierin garip bir pürüzlü peeling i var ki tüp içerisinde satılan dağlara taşlara bir krem bu kadar mı uyduruk olur? Türkiyedeki yüz bakım ürünlerinin beş para etmediğini düşünüyorum inan bana yüzünü her gün bol bol yıkasan ve bolca su içsen, garnierin göstereceği etkiden daha fazlasını yakalarsın. Şu dönemde ne varsa doğal yollarda var
En İyi Cevaplar