Farmasi BB krem kullananlar var mı? Önerir misiniz? Beğendiğiniz bir ürün mü?

Farmasi BB krem kullananlar var mı? Önerir misiniz? Beğendiğiniz bir ürün mü?

Farmasi BB krem, oldukça merak edilen BB kremler arasındadır. Bu BB kremi kullanmak isteyenlerin hakkında bilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususlar arasında Farmasi BB kremin hangi cilt tipi için uygun olduğu, renk çeşitliliği ve yan etkilerini bilmek vardır.

Ultra hafif formülüyle gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını kapatır, içerisindeki macademia özü ile gün boyu nemlendirir. Vitamin B3 cilde doğal bir parlaklık kazandırırken, yulaf özü cildi besleyerek onarmaya yardımcı olur. SPF 15 güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildi korumaya destek olur.
Farmasi BB krem orta bir kapatıcılığa sahip olmakla beraber cildinize uyguladıktan sonra doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Pudralı yapısı ile parlama sorununu ortadan kaldırır. İçerdiği Spf özelliği ile de güneş ışınlarının zararlarından cildi korur.
Farmasi BB krem renk seçeneği oldukça azdır. Bu BB kremde 2 renk seçeneği bulunmaktadır. Farmasi BB krem All in One, açıktan ortaya ve ortadan koyuya olmak üzere renkleridir.
Aslında sahip olduğu iki renk tonu da buğday ve esmer tenlilerin kullanımına daha uygundur. İki renk seçeneği de pembe alt tonludur.
Farmasi BB krem her cilt tipinin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. Ancak içerdiği macademia yağı ve argan yağı sebebiyle sivilce oluşumuna sebep olabilir. Bu yüzden karma ve yağlı cilt tipine uygun değildir. Kuru ve normal cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Farmasi BB krem cildinizin gün boyu nemli tutarken hafif makyaj deneyimi sunar. Içeriğinde cildin gün boyunca nemli kalmasını sağlayan macademia özü bulunur. Ayrıca ipek proteinleri sayesinde de cilt son derece yumuşak bir doku kazanır. Farmasi BB krem içerdiği yulaf özleriyle cildi onarmakta ve beslemektedir. Vitamin B3 ise cildinize doğal bir parlaklık vererek cilt tonunuzda eşitlik sağlar.
Farmasi BB kremin seyrekte görülse yan etkileri olabilmektedir. Cildinizin akneye eğilimli olduğunu düşünüyor iseniz bu ürün cildinizde sivilcelenme yapabilir.
Farmasi BB krem temiz cilde sürülecek olan krem küçük miktarda, dairesel hareketlerle ve yavaşça masaj yaparak uygulanır. Yüzün tamamına nemlendirici krem gibi uygulanan BB krem sonrasında birkaç dakika yüzde sabitlenmesi ve cilt tonunu dengelemesi beklenmelidir. Bu BB kremi fondöten ya da makyaj bazı yerine kullanabilirsiniz.
Farmasi bb krem şu an kullandığım bir ürün. Çok ince yapılı ve cilt ağırlık yapmayan bir ürün ben çok sevdim. Yok gibi bir etkisi var ama cilt tonunu çok güzel eşitliyor. Cilde canlılık ve parlaklık veriyor. Kapatıcılığı az evet. Ama cilt tonunu eşitlediği için doğal ve güzel bir görüntü oluşturuyor. Günlük kullanım için tavsiye edebileceğim bir ürün.
Bb değil cc olanı kullanıyorum ince ve kolay uygulanan bir ürün cilt tonumu güzel eşitliyor zaten çok yoğun kullanmadığım için beklentimi karşılıyor. Cc ye göre içeriği daha zengin ve güneşe karşı koruyucu özellikli olması lazım
Cevap
3Cevap
Kulandım faydalı
Kulaniyorum çok bereketli baya götürüyor ama çok sivilce yapıyor iki gün kulan suratını derinlemesine temizlemezsenn ertesi gün suratın küçük küçük her yerinde sivilcelr kaplıyor pütür pütür oluyor benim cildim karma normal cilt bende bu şekilde daha iyi alınabilir bence Farmasi ürünlerine bayılıyorum ama bu maalesef
Kullandım.. fakat piyasa da cilt ile temasta nem oranı çok daha yüksek ve ciltte çok daha fazla dogal duran daha iyi markaların Bb kremleri mevcut
Bir ara kullanmıştım ama açık rengi bile koyu gelmişti bana, bıraktım o yüzden. Şimdi tonları değişmiş sanırım pek bilmiyorum.
Süper bir krem yani bana tüm hepsi alerji yapıyordu bi tek bu yapmadı alerji
evet kullaniyrm guzel ama sadece en acik tonu guzel digerleri guzel degil
Bir tanıdığım kullanıyor bu ürünü. Hatta satışınıda yapıyor 🌸
Kullandım hiçbir işe yaradığı yok hiç memnun değilim. Farmasinin hemen hemen tüm ürünleri kalitesiz.
2 senedir kullanıyorum herkes ne sürüyosun diyo bence güzel duruyo ben beğeniyorum ağırlık yapmıyo hem fondoten gibi değil sadece tonda sıkıntısı var onuda çözmüşlerdir sanırım
1 2 senedir kullaniyorum inan bana harika hem hafif hem iyi kapatiyo asla yüzüme yan etki yapmadı aksine yüzümü iylestirdi de diyebilirim yine sipariş etmistim geçen
Gayet güzel ama kendi cilt tonunun bi tık açığını alman gerekiyot yüzünde oksitlenip kararıyor sanki
@eda677888 gel buraya
Kaç senedir kullanıyorum çok memnunum
Her cilde gelmiyor o krem. Pek tavsiye etmem
Kullanıyorum güzel bir ürün
Farmasin ürünlerini sevmiyorum
Sapsari ediyo hic iyi değil
En iyi loreal bb
Yıllardır tek kullandığım ürün ben çok memnunum
Kullanıyorum hiç kapaticiliğı yok
Kullandım, memnun kaldım
Evet güzel bir ürün
kullanmadm