izlandada erkek nufusu az oldugu için izlandalı kızlarla evlenen göçmenlere devlet ayda 5000 dolar para veriyormuş ! . sen türkiyede bir türk kızıyla evlenmeye kalksan hayatın skilir. bak abartmıyorum hayatın skilir evlendikten sonra yıllar boyunca düğün bku denilen şeyin parasını borcunu ödersin isteme konusunda limitleri yok prensipleri uzay misali. benimkisi sitem değil sadece gerçekleri döküyorum ortasya beyler zaten çoğunuz bilir. şahsen bana böyle teklfi gelse anında giderim izlandaya abartmıyorum. beyler söz sizde. ha bu arada link https://biliyomuydun.com/izlanda-yetersiz-e/
Böyle (fotoğraflı) kılzarla evlenmek istermiydiniz ?
Gerçekte “uydurma” olan bu haberin çok fazla ciddiye alınması ve başvuruların çok fazla olması nedeniyle hükumet yetkilileri bile bu konuda ciddi ciddi açıklama yapmak zorunda kalmışlar. Haberin gerçek olmadığını dile getiren yetkililer, yine de içinde bir umut kırıntısı kalan göçmen veya göçmen adayı erkeklerin işin ciddiyetini anlaması için, haberde belirtilenin aksine İzlanda’da erkek nüfusunun kadın nüfusuna göre daha fazla olduğu bilgisini de grafiklerle paylaşmışlar.
Giydikleri kazaklar hırkalar emekli dayıların milli giyeceklerine benziyor.. Kızlar güzel evlenilir ama müslüman değiller Türk değiller veto yerler bu durumda
Hayır kıbrısta yaşıyorum etrafımda çok rus kızları var biraz maddiyat söz konusu paramı tamamlaym evlenecem . Ben almanya böyle italya ne bilim amerika gibi yerlerde yaşasaydm evlilik konusunda sıkıntı çekmezdm eminim
Ee ben bakireyim bu zamana kadar bekledim biraz parasini kiysin diyecegim ama ben kendi paramla alirim gelinligimi filan. Onun lafini 40yil dinleyemem.
türk kızları kolay kolay beyenmez bir şeyi. ben burdan biriyle tanıstım 1 ay konustuk. evlenecektik evlilik mantıgıyla konustuk felan . deli etti kız beni sonunda pes deyip bitirdim bende..
doğrudur . ama ne kadar olsada hayat seni evliliğe itiyor bir nevi. arıyorsun işte her konuda . bir sıcak yuvan eşin çocugunla v. s . almanyadasın sanırım sen
oradamı doğrun ? . avrupada yaşayan kızlar bir başkalar ya :) mesela almanyada yaşayan orda doyup büyüyen kızlar türk kızları tabi. biizm ülkedeki kızlara göre çok daha farklı oluyorlar . muhabbetleri felan . cazgır değiller .
hayır bizim erkekler malla aşırı ilgi gösteriyorlar . malum bu yuzden kızlarımızın gtu kalkıyor hani derler ya eşşeğe altın semer vursan kendini yarış atı sanarmış . anladın sen . işte :) türkiyede gidip kıza meraba konusabilirmyiiz diye bir şey desen . yandın sen yandın bitti. gözünün içine bakar yer bitirir seni ama gidip iki kelime söyle. offf :DDD ulan turk kızları :D sonra di, yosun niye ugrasıyosunuz bizle . aha işte olay bu !
Yalan bu haber alakasi bile yok her gördüğünüze inanmayin arkadas bircok kez yurt disinda bulundum devlet yardim verebilir ama bu kadari cok saçma öyle olsa o ülkeye göçü engelleyemezler ingiltere ve fransa en acik örnegi.
En İyi Cevaplar