şarkı seslendirmek istiyorum sokaklarda
Sokak şarkıcısı nasıl olunur?
şarkı seslendirmek istiyorum sokaklarda
Ben söyledim lise yillarinda iyide bir para kaldiriyoduk yani iyi söyledigimi düsünüyorum o an hic kimseyi düsünmemelisin insanlari umursamamalisin sevdigin kisiye söyledigini düsün ben öyle yapiyordum valla özledim be nerden soktun aklima 🙈🙈😞😞
hadi ya nasıl oluyordu yanı pat diye arkadaşınla gitsen o çalsa sen soylesen oluyor mu yanı devletten izinmi alman gerek nasıl oluyor o işler
bu arada merak etme insanları umursamamak konusunda üstüme yoktur :)
Ya biz acikcasi devamli gittigimiz yerler vardi taksimde mcdonalds yaninda iste balikcilar sokaginda bakirkoy garqnti bank yaninda tren gari girisinde florya sahil bostancida kadiköy sahil falan bayagi bayagi dolqsiyoduk ve bayagi bir cevre edinmistim izin almana gerek yok yani gelenler oluyo falan zabita ama yani o iste biraz cakal olmaniz gerek
Yani calan kisi sagi solu arada kontrol etsin ya da baska bir arkadasiniz rahat rahat söyle
yani bu işleride bilmiyorum simdi birdenbire zabıta gelip napıyosunuz falan derse nolucak
Hic prova yapiyoruz diceksin kendi aramizda söylüyoruz diceksin gitar kabinda para varsa hemen kapativaksin onlar gelmeden biz kimseyi rahatsiz etmiyorux sadece sarki söylemek istiyorux bufa suc degil dicrksinz
yemezler bence artık :D
birde çok atik biri de değilimdir
ya bu izin işleri falan hanı alınabiliyorsa almak da isterim hanı cunku zabıta gelicek korkusuyla rahat sarkıda söyleyemem yoksa
birde o ne öyle seyyar satıcı gibi jfv
Ya öyle oluyo işte biraz ama taksimde falan sikinti olmaz merak etme istersen yardimci olabilirim tabi bu sana bagli
Selam çalgıcı kız
Yok devlet baba sokakta fülüt öttürenlerden türkü çalanlardan vergi almıyor
Tarzın ne peki? Rapçı mısın Rakçı mı*
Cevap
4Cevap
zabıta gelir kaldırır + kabahatler kanunundan ceza yazarlar
Alıyorsun eline enstrümanı gidip çalıyorsun bu kadar 😂😂
ya da şarkı söylüyorsan işte ne yapmak istersennn.💕💕
Gel beraber çıkalım ne çalıyosun?
koray avciyi ornek al
şupar mısın sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?