Eğitimim yok eğitimsiz nasıl olurum en azından bir grupta söylesem bile olur. Grubu olup vokal arayan var mı hdjshss
Ya da bildiğiniz siteler var mı grup bulabileceğim
Eğitimim yok eğitimsiz nasıl olurum en azından bir grupta söylesem bile olur. Grubu olup vokal arayan var mı hdjshss
Ya da bildiğiniz siteler var mı grup bulabileceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gitar çalıyorum amatör istersen gel solistim ol bir yolunu buluruz ünlü olmanın :)
Nerdesin ki sen
İstanbul
Ben İstanbul'da değilim :p
Sen nereden?
Bursa
İst geliyor musun hiç
Hiç gitmedim
Hangi tarz söylüyorsun
Bilmem karışık aslında yabancı da iyi söylerim bence, ingilizce telaffuzum iyi, türkçe de söylerim. Dinlemeyi sevdiğim şeyleri söylerim. Genelde rap metal arabesk hariç her şeyi dinlerim
Sen ne tarz çalıyorsun
Türkçe pop (3. Yeni) yabancı pop falan ama herşeye ayak uyduruyorum ya
Kendi bestelerimi de yapıyorum ama ses yok işte bende :)
Kendi bestelerin de mi var çok iyiymiş ama birlikte nasıl yapıcaz hdhsh
Ulaşabileceğim bir sosyal medyan var mı konusuruz ya onları çözüm bulunur illaki
Sesimi beğenmezsen? Ben bile beğenmiyorum bazen djsjd bir de nasıl halledicez ki ben İstanbul'a gelemem
Kendi sesini seven var mı zaten bu dünya da :) Ulaşım sorunu önemli değil onu en son tartışıriz
Tamam burdan yazayım şimdilik
Yazdım
Üniversite civarındaki cafelere Felan takıl
Takılıp napiyim hhshshsj
Temizlik yap, ya ne yapacaksın oralarda genelde genç arkadaşlar sahne alıyor hatta bir sürü tanıdığım vardı üniversite zamanında parlamak için kafelerde çalıyorlardı söylüyorlardı Felan, zaten genelde öğrenciler Felan yapıyor üniversite etrafında çok iyi mekanlar hariç
Tamam orada söylemek isterim de nasıl olucak yani her önlerine geleni alıyorlar mı
Orasını bilmiyorum ama bir arkadaşım vardı gitar Felan çalardı söylerdi sonra gitarı yanında oturduğu Bi kafede öyle sormuş etmiş garsonla muhabbet esnasında patronla görüşmüşler başlamıştı öğrenciydi oda
Rejisörün yatak odasından gecer